Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH
trebaju se klubovi udruziti...napraviti savez nekakav i prijavit se u FIFU i UEFU..ove ****...svi istupiti iz Premijer lige i ovog šugavog saveza..
i sve ispočetka...ko ga ****..nekad cemo valjda doc na to da imamo davalja ligu i davalja klubove
i sve ispočetka...ko ga ****..nekad cemo valjda doc na to da imamo davalja ligu i davalja klubove
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Eto, suspendovani smo.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ma usvojit će oni sve što budu trebali...
Nemate se šta sekirat.
Nemate se šta sekirat.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
hvala bogu, sad ce se konacno nesto promjenitiElddar je napisao/la:Eto, suspendovani smo.
Najoštriji je bio Ćemalović koji je javno poručio:
”Jedan od uslova da se usvoji Statut trebao bi biti da se gospoda sa moje desne strane smijene”, rekao je Ćemalović pokazavši na tročlano predsjedništvo (Čolaković, Dominković, Čeko) objasnivši da su upravo oni glavni krvici za ovakvu situaciju.
Pika bez dlake na jeziku
”Jedan od uslova da se usvoji Statut trebao bi biti da se gospoda sa moje desne strane smijene”, rekao je Ćemalović pokazavši na tročlano predsjedništvo (Čolaković, Dominković, Čeko) objasnivši da su upravo oni glavni krvici za ovakvu situaciju.
Pika bez dlake na jeziku

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ma libo nas tuki,neka smo i mi u nacemu posebni i najveci(debili),na normalu nismo ni navikli..
Mozes misliti neko ko je rodjen recimo 88-90 god. nista u zivotu u ovoj drzavi nije normalno dozivio,tuga i zalost...
Putuj Evropo nemoj vise cekati na nas....
A ti si nasao moralistu u Cemalovicu svaka ti cast,sve isti olos...
Mozes misliti neko ko je rodjen recimo 88-90 god. nista u zivotu u ovoj drzavi nije normalno dozivio,tuga i zalost...
Zadnja izmjena: Denizmare, dana/u 16 jul 2010, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nas mentalitet... Krivi smo sto smo im pustili... Pa sta sad, poslje ovoga nitko nece nesto vise poduzeti.àDenizmare je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da je i ovima iz Rs cilj da im klubovi ne igraju u Evropi,shvatam za BIH reprezentaciju da im je svejedno,ali za klubove ne jer lova je u pitanju.
Tako da i ovi iz druga dva pun mi kufer naroda su ista **** vjerovatno. Ovo je cista politika, uzimaju narodu sport,zabavu jedino sto ih malo odvaja od problema.
20 god. ovakvi papci nam ne daju da zivimo ko sav normalan svijet,ali kao sto rece Djole "krivi smo mi sto smo im pustili"........
Ovo nije protiv vas dvoje, samo kazem da smo inace pasivan narod.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nekako me ne cudi da RS ponudi kao jedini uslov za jednog predsjednika priznanje FSRS od Uefe (nesto kao Katalonja)..a inace njihov cilj je jasan ili to ili unistenje fudbalske reprezentacije BiH da bi obezbijedili da se ne ponovovi ni jedan Misimovic,Bilbija itd "srbin" koji ce igrati za Bosnu a ne za "majku srbiju"...
dominkovic se davno pobrinuo da nema vise Papaca i oni odlicno znaju ko im je matica,tako da vjerujem da bi se oni mozda i dogovorili ,plus cini se da maaalko ,ali samo malko manje mrze BiH od Srba.
a ovi "nasi" oni su tu zbog para i pozicija .Srbi bar imaju pored para i "visi interes" republiku srpsku i unistenje svega sto vrijedi u ovoj drzavi ili nosi predznak bosansko ,ali "nasi" su se prodali iskljuvico zbog para i slozno rade sa gore navedenim nebi li pokupili sto vise para...
Tako da u savezu imamo ljude kojima nije stalo do reprezentacije ove drzave ni sekunde.
Jednim je stalo samo do para i fotelja, drugim do para i do susjednih drzava ,a svi oni zajedno rade veoma slozno.
ne pamtim kad je u ovoj drzavi i jedna odluka donesena jednoglasno na bilo kojem nivou.Uvijek i svugdje je bar neko bio protiv ,a ovdje su svi ko jedan i na tome im svaka cast
jos jednom kazem cudno da do sad iz RS-a nije stigao uslov tipa priznanja od Uefa-e ,a mozda i jest samo nece da objave jos uvijek
dominkovic se davno pobrinuo da nema vise Papaca i oni odlicno znaju ko im je matica,tako da vjerujem da bi se oni mozda i dogovorili ,plus cini se da maaalko ,ali samo malko manje mrze BiH od Srba.
a ovi "nasi" oni su tu zbog para i pozicija .Srbi bar imaju pored para i "visi interes" republiku srpsku i unistenje svega sto vrijedi u ovoj drzavi ili nosi predznak bosansko ,ali "nasi" su se prodali iskljuvico zbog para i slozno rade sa gore navedenim nebi li pokupili sto vise para...
Tako da u savezu imamo ljude kojima nije stalo do reprezentacije ove drzave ni sekunde.
Jednim je stalo samo do para i fotelja, drugim do para i do susjednih drzava ,a svi oni zajedno rade veoma slozno.
ne pamtim kad je u ovoj drzavi i jedna odluka donesena jednoglasno na bilo kojem nivou.Uvijek i svugdje je bar neko bio protiv ,a ovdje su svi ko jedan i na tome im svaka cast

jos jednom kazem cudno da do sad iz RS-a nije stigao uslov tipa priznanja od Uefa-e ,a mozda i jest samo nece da objave jos uvijek

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
A ti ocigledno ne vidis ironiju u ovom postu,il si izgubio svaki smisao za humor -.-Denizmare je napisao/la:Ma libo nas tuki,neka smo i mi u nacemu posebni i najveci(debili),na normalu nismo ni navikli..
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ebem im sve i mrtvo i zivo, dabogda poginuli svi, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :@ treba sva ta **** spaliti
Za zivot cijeli!
Na ovoj temi kao da postoji neki crv... upozorava me
Garant smo suspendovani?
Garant smo suspendovani?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
koji **** uefa ne smjeni ovu trojicu debila i postavi nekog iz kazahstana ak otreba da se nitko ne svađa radi og predsjednistva i **** materine vise..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
To je to ovo nam je trebalo, stoka sad suspendovana i nece moci vise nikada biti u svezu BiH ako bude opet postojao odlicno danas su ubice fudbala u bosni ubile i fudbal i sebe.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Nasi, su takodjer kriminalci, ali neupitno je da li oni misle dobro BH fudbalu.Misle sigurno, druga je stvar sto su ograniceni i nesposobni i ne znaju tosprovesti u djela.ultrasstyle_tz je napisao/la:nekako me ne cudi da RS ponudi kao jedini uslov za jednog predsjednika priznanje FSRS od Uefe (nesto kao Katalonja)..a inace njihov cilj je jasan ili to ili unistenje fudbalske reprezentacije BiH da bi obezbijedili da se ne ponovovi ni jedan Misimovic,Bilbija itd "srbin" koji ce igrati za Bosnu a ne za "majku srbiju"...
ne pamtim kad je u ovoj drzavi i jedna odluka donesena jednoglasno na bilo kojem nivou.Uvijek i svugdje je bar neko bio protiv ,a ovdje su svi ko jedan i na tome im svaka cast![]()
Vidite i sami, od 24 glasa za, sve Bosnjaci, 31 glas protiv-Srbi i Hrvati
Tuzno da tuznije ne moze biti.
Dole savez, lopovi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Brate, inace bih te i ja podrzao u sarkazmu, ali cak ni meni nije do smjeha...*p!p!t@* je napisao/la:A ti ocigledno ne vidis ironiju u ovom postu,il si izgubio svaki smisao za humor -.-Denizmare je napisao/la:Ma libo nas tuki,neka smo i mi u nacemu posebni i najveci(debili),na normalu nismo ni navikli..
Meni je sve ovo zalosno.
Jedino mi ide na zivce sto hoce da suspenduju klubove i reprezentaciju, a tim stvarima je naj manje stalo ovim moronima u Savezu.
Trebaju da ih udare tu gdje ih najvise boli: po dzepu.
Problem je sto ni savez nema nista u racunu. A posto je savez oficijelno "ne profitska organizacija", administracija je "odvojena" od financija kluba...
Da sam UEFA i FIFA, ja bih suspendovao ove kretene u savezu, a ne klubovei repku... Oni su najmanje krivi za sve ovo.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Pu mater im jjebem svima u savezu, sve ih treba poklat, stoka jedna
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
kamikazeguber90 je napisao/la:To je to ovo nam je trebalo, stoka sad suspendovana i nece moci vise nikada biti u svezu BiH ako bude opet postojao odlicno danas su ubice fudbala u bosni ubile i fudbal i sebe.
A izvini drug,pored svega ovoga tesko je ne izgubiti smisao za humor...*p!p!t@* je napisao/la:A ti ocigledno ne vidis ironiju u ovom postu,il si izgubio svaki smisao za humor -.-Denizmare je napisao/la:Ma libo nas tuki,neka smo i mi u nacemu posebni i najveci(debili),na normalu nismo ni navikli..
Ne mogu da vjerujem sta se desava i nije mi jasno sta hoce da postignu sa ovim inatom,jesu li svjesni da ce i klubove i reprezentaciju vratiti u 95" sa eventualnom suspenzijom,i uopste nisam optimista jer neki se raduju da ce ovi onda morati otici,a nisu svjesni da na njihovo mjesto nece doci ni Osim ni Barbarez mi Skija ni neki sportista ni niko naormalan vec opet Bosnjak,Srbin i Hrvat kojima ce nacionalno opredjeljenje biti jedina kvalifikacija za taj posao.....
A SAD NAM JE ADIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Trenutno korisnika/ca: denza, Micron, Proximic, TheTruth34 i 34 gosta.