a prosle kvalifikacije kod kuce od Luksemburga izgubiliMortemHz je napisao/la:Kad i Spaniju uzmu

Moderator/ica: Pasha
a prosle kvalifikacije kod kuce od Luksemburga izgubiliMortemHz je napisao/la:Kad i Spaniju uzmu
Evo kaze momak na nas manja kvota.. sve mi je ovo jako jako cudno postalo.no rules je napisao/la:a prosle kvalifikacije kod kuce od Luksemburga izgubiliMortemHz je napisao/la:Kad i Spaniju uzmu
Ma jako slabo, najviše ode na dan utakmice.esprit24 je napisao/la:Ne bih se slozio da je pobjeda Finske ima veze sa kladionicom. Kvota na Austriju je bila 1,01 pa najvise da je bila 1,05 tu mora biti uplata na hiljade maraka ili eura da se nesto zaradi. Hvala @delinjo na odgovoru. @Morto kako ide prodaja karata, u planu sam u nedjelju skoknut do sehera
ali je na pobjedu Finske kvota bila 31esprit24 je napisao/la:Ne bih se slozio da je pobjeda Finske ima veze sa kladionicom. Kvota na Austriju je bila 1,01 pa najvise da je bila 1,05 tu mora biti uplata na hiljade maraka ili eura da se nesto zaradi. Hvala @delinjo na odgovoru. @Morto kako ide prodaja karata, u planu sam u nedjelju skoknut do sehera
Pogrijesio si temu.samosingle je napisao/la:Kvota od samo 1.50 na nas po mom mišljenju nije realna i ona je postavljena isključivo zbog njihovog kiksa u prvoj utakmici. Očekivao sam makar da kvote budu podjednake jer se očekuje egal meč i ovo su direkni rivali za drugu poziciju i trebalo je biti minimalno oko 2.00 8.00 2.00
Primjera radi, kada smo igrali one kvalifikacije sa njima i kada su nas u gostima ubili 35-24, kvota je na nas tada bila oko 4.50 a završilo je 28-28! Jedino što vrijedi je pokušati opet sa neriješenim uz mali ulog.
Znam da je ovo pogrešna tema, međutim vidim da svi spominju kvote i kladionicu pa sam napisao svoje mišljenje. Izvinjavam sebadel62 je napisao/la:Pogrijesio si temu.samosingle je napisao/la:Kvota od samo 1.50 na nas po mom mišljenju nije realna i ona je postavljena isključivo zbog njihovog kiksa u prvoj utakmici. Očekivao sam makar da kvote budu podjednake jer se očekuje egal meč i ovo su direkni rivali za drugu poziciju i trebalo je biti minimalno oko 2.00 8.00 2.00
Primjera radi, kada smo igrali one kvalifikacije sa njima i kada su nas u gostima ubili 35-24, kvota je na nas tada bila oko 4.50 a završilo je 28-28! Jedino što vrijedi je pokušati opet sa neriješenim uz mali ulog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.