Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

katalinski
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la katalinski » 16 jul 2010, 04:13

booty-king je napisao/la:nisi skontao sha sam htio rec...srbi pored hapanja love imaju i drugi onaj za njih jos veci motiv a to je sistematsko unistavanje bih u svakom polju na kojem moze biti bar malo uspjesna...dok ovi nasi psi imaju samo jedan motiv a to je hapanje i fotelja ....
dug i dosadan ti post pa ga nisam ni citao
skrati brate malo :arrow: futur
Ajvatar

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jul 2010, 04:45

*p!p!t@* je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Budžet NSBiH se u procentu od skoro 50 posto puni iz pomoći FIFA-e i UEFA-e. Zar postoji iko ko smije upropastiti nogomet u BiH - pita se Ušanović.

Ovu recenicu djeca u skolama trebaju da uce od malih nogu, da se zna da je nekad postojao covijek koji je patriota i koji voli fudbal. Samo sta's ne moze on sam da se bori protiv mafije ! Ova recenica treba da bude popularna kao ona : Velikim Bogom se kunemo...., hvala ti Munja za sve, veliki si covijek :mrgreen: !
Potpis :D
Ma potpis klinac.Uslju pjanu porediti sa rahmetli Aljom ni u sali.
@Katalinski dobro ti je covjek odgovorio sta se bunis koji klinac.Razlika da u manjem entitetu osim hapanja je cilj shjebati sve sto se moze shjebati u BIH fudbalu.Ovi to rade svjesno i jos ce ih tamo kod vas i pohvaliti.Dok iz federacije i ne znaju ni sta rade ni sta treba.Dok ih ne udari po celenci.Sta ti je tu nejasno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 16 jul 2010, 08:32

Nije još KASNO da,makar mi iz Sarajeva danas 16.07.odemo ispred N/F Saveza BiH!Dajte ljudi,ako suspenzuju repku i od ovog EP (2012) ne bude ništa,NIKAD,ALI NIKAD više nečemo imati repku sa ovakvim igračima,koji bi Nas odveli na to EP!Ako dođe do suspenzije svi će se oprostiti od državnog dresa.Ma ne mogu ni da zamislim!Pozdrav.

Sanjo
Kontakt:

Post Postao/la Sanjo » 16 jul 2010, 09:51

Ima li ista novo?

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 16 jul 2010, 10:06

Evo dokle je sve doslo..jadno i sramotnoooooo....pa meni stvarno nije jasno kako ljudi nemaju morala dostojanstva obraza...a to niko u nasem nogometnom savezu nemaa..ZALOSNOOOO!!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 16 jul 2010, 10:58

Nemaju pravo,ama nemaju nikakvog prava da nam ovo ucine,ako nas suspenzuju,ja cu licno otici u sarajevo na proteste i da ih se istjera iz zgrade NS BiH..Gamad pljackaju godinama a niko im dosad ni a nije rekao protiv njih,e pa ako ovo urade,neka se drze jer cemo ih pobiti majku im j***m,jos zamisli da nam repku izbace iz kvalifikacija,pa ja mislim da bi se cijela bosna digla na noge i dosla u sarajevo da spalimo ove pljackase na lomaci !!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 16 jul 2010, 11:00

Nebrinite se pristace iz saveza na sve ako treba i da im dupe l... jer onda vise nece clanovi imati od cega da kradu,jesino ovi iz RS prave probleme i volio bi da to i dalje rade da ih Uefa izbaci iz svih nogometnih desavanja za uvijek!

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 16 jul 2010, 11:02

Jel se zna kad je skupstina,koliko ja znam da je danas tj 16 jula, a u koliko je sati i kada ce se znati kakva je odluka donesena ??? :? :shock: :shock: :shock:

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 16 jul 2010, 12:29

a daj Boze da ce iz RS prihvatit mada ja ne vidim zašto im to ne godi al et valjda oni znaju

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 jul 2010, 13:06

Nema šanse da se pristane na to da savez ima samo jednog predsjednika. Previše je love i preudobne su fotelje. Idioti neće popustiti, a neće ni FIFA. Daj bože griješim, al' smatram da nam ne gine suspenzija.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 16 jul 2010, 13:59

tanzla je napisao/la:Nema šanse da se pristane na to da savez ima samo jednog predsjednika. Previše je love i preudobne su fotelje. Idioti neće popustiti, a neće ni FIFA. Daj bože griješim, al' smatram da nam ne gine suspenzija.
ako bude suspenzija mislim da ce ostati repka samo, a klubovi iz BIH ce pod suspenziju dok se ne ostvare uslovi da se ona ukine
Semper Fidelis

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jul 2010, 14:15

24 glasala za 31 protiv...caoo :P ljudi iz Fife i UEFE napustaju sastanak
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 16 jul 2010, 14:29

Eto nama suspenzijeeeeee :mrgreen: Baš mi je drago, majke im spomenem svima od reda, ništa od repke i ništa od Evropskog prvenstva. Doduše, možda 3012 i odemo.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 16 jul 2010, 14:30

Sramoteeee!!!!!!! :shock: :shock:

Super, sada cemo biti prva repka suspendovana za reprezentativno evropsko takmicenje od Jugoslavije...

Ma mater im glupu ****...
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 16 jul 2010, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 jul 2010, 14:30

Njima nije u cilju ni da zaradjuju niti kradu, vec da uniste BH Fudbal.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 16 jul 2010, 14:30

Svrab dobili noktiju nemali da se cesu......

Mamu im usljivu nesposobnu -.-' :(

"Razočaran sam jer ljudi u skupštini Saveza nisu ni pročitali dokumenta koja su dobili i o kojima se trebamo raspravljati. Ako ne usvojite prijedloge i amandmane, imat ćete potpuni haos", kazao je Benz.

Koji imbecili pa to je nevjerovatno :evil:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 16 jul 2010, 14:32

Ne mogu da vjerujem da je i ovima iz Rs cilj da im klubovi ne igraju u Evropi,shvatam za BIH reprezentaciju da im je svejedno,ali za klubove ne jer lova je u pitanju.
Tako da i ovi iz druga dva pun mi kufer naroda su ista **** vjerovatno. Ovo je cista politika, uzimaju narodu sport,zabavu jedino sto ih malo odvaja od problema.
20 god. ovakvi papci nam ne daju da zivimo ko sav normalan svijet,ali kao sto rece Djole "krivi smo mi sto smo im pustili"........

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 jul 2010, 14:32

Haj bar ce otici ovi iz saveza :) vrlo brzo ce se to rijesiti siguran sam izabrat ce se novi ljudi u savezu,ni jedan od ovih koji su sada tu nece se imati pravo kandidirati za te pozicije tako da cemo dobiti nove ljude u savezu,sami su sebe otjerali kad im vec mi nismo mogli stati u kraj :P

A sto se tice suspenzije ona se moze ukinuti do pocetka kvalifikacija siguran sam,nevjerujem da ce reci e suspendovani ste na npr 5 godina,suspendovani cemo biti dok ne rijesimo ovaj problem a sa nekim novim ljudima ce se vjerujem ovo prije i rijesiti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 16 jul 2010, 14:35

Džaba ako Borac i izvuče dobar rezultat u revanšu, pa-pa Evropa :mrgreen:
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 16 jul 2010, 14:35

Da izabrace se nova hovna, a mi cemo lagano u kvalifikacije iz sestog sesira,tako da ko god je za suspenziju nema potrebe stavljati svoj mozag na vagu jer je 0 zagarantovana,lijepo beztezinsko stanje...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, EdinjoBos i 28 gostiju.