HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Pošto su mi izbrisali post da još jednom samo pozdravim KONGA i neka nam navrne kad dođe Liverpool !
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ
-
- Kontakt:
Koliko Bijeli brijeg ima sjedecih mjesta ?
9 000 stolicaodsutraopetultra je napisao/la:Koliko Bijeli brijeg ima sjedecih mjesta ?

Ai moći će još jedno 3 milje se stavit
-
- Kontakt:
Ako bude Liverpool planuce karte za sat vremena.plemic1 je napisao/la:9 000 stolicaodsutraopetultra je napisao/la:Koliko Bijeli brijeg ima sjedecih mjesta ?![]()
Ai moći će još jedno 3 milje se stavit
Odense :S
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Jbga Odense, ali morete ih proći.
-
- Kontakt:
Odense

Odense
nije mogo gori po meni... neatraktivan, a jak...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- ćaćapreljepi
- Kontakt:
Šta će biti jak sve im đuturumi u ekipisilenT. je napisao/la:nije mogo gori po meni... neatraktivan, a jak...
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ
sretno momci - robijas Zenica
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
evo rezultata Odensea od lani u EL
3.pretkolo ...
Rabotnički-Odense 3-4
Odense-Rabotnički 3-0
4.pretkolo
Genoa-Odense 3-1
Odense-Genoa 1-1
i btw... glavna zvijezda Odensea je Eric Djemba-Djemba nekad igrač Man. Utd ...
3.pretkolo ...
Rabotnički-Odense 3-4
Odense-Rabotnički 3-0
4.pretkolo
Genoa-Odense 3-1
Odense-Genoa 1-1
i btw... glavna zvijezda Odensea je Eric Djemba-Djemba nekad igrač Man. Utd ...

- legenda reala
- Kontakt:
Oni imaju bivšeg golmama MANUTD Carola ,Tomasa Helvega i Erika Djemba-Djemba.Sve u svemu solidna ekipa neće biti lahko Zrinjskom.
niko nije ni ocekivao da ce biti lako..ali ubjedjen sam da ove skandinavce mozemo proci..legenda reala je napisao/la:Oni imaju bivšeg golmama MANUTD Carola ,Tomasa Helvega i Erika Djemba-Djemba.Sve u svemu solidna ekipa neće biti lahko Zrinjskom.
kad slete u mostar srce ce im puci od vrucine..
ma ko ih j.ebe...mi smo ZRINJSKI a ko je tamo,to nas ne interesira....idemooooooooooo
Zrinjski je dobio najtežeg protivnika od BH ekipa, ali je jedini siguran da je dobio protivnika 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Eto sad se vidi koje bio za ove "svoje" klubove pa vi dalje pricajte 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
da jer su sva 24 clana bosnjacka glasala za ukidanje predsjednistva a ostali sad mogu da ga puse sa svima namaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Eto sad se vidi koje bio za ove "svoje" klubove pa vi dalje pricajte
Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.