BhtAndroid je napisao/la:Tko prenosi danas?
Neces ic u mostar?

BhtAndroid je napisao/la:Tko prenosi danas?
Idem ja, nego ovi moji kreteni od prijatelja nece da idu pa pitaju za prijenos96BadBoy je napisao/la:BhtAndroid je napisao/la:Tko prenosi danas?
Neces ic u mostar?
Treba ti dvogled da raspoznas igrace sa gornje tribine iz onog kavezasb1996 je napisao/la:Ajmo momci znate kolko nam ova pobjeda znači! Mladja ekipa Škripara je otišla i svaka im čast na tome! Nebi bilo loše da svi zajedno budemo na istoj tribini!
Dole medju iskompleksirani narod?Android je napisao/la:Treba ti dvogled da raspoznas igrace sa gornje tribine iz onog kavezasb1996 je napisao/la:Ajmo momci znate kolko nam ova pobjeda znači! Mladja ekipa Škripara je otišla i svaka im čast na tome! Nebi bilo loše da svi zajedno budemo na istoj tribini!![]()
Ja idem na donju tribinu, biti ce dosta nasih na njoj
Po mojoj racunici trebati ce sve tri pobjede, pogotovo sto ce nam Krupa biti izravni konkurent za ulazak u Ligu 6. Imamo se pravo nadati protiv Celika i Mladosti, posebno iz razloga sto igramo kuci, dok ce protiv Krupe biti utakmica sezone koja ce odluciti idemo li gore ili dolje. Da smo danas dobili napravili bi ogroman posao a ovako bod je dobar ali nikakva prevaga.felix123 je napisao/la:Bodom zadovoljan , igrom ne.
Ako izvučemo 7 bodova u ove 3 preostale utakmice , imamo se pravo nadati Ligi 6.
P.S. Lijep gest domaćina pljeskanjem Wagneru... pljesak Peharu na Pecari, Peki pretprosli put su naznake normalizacije malo pretjeranih tenzija u zadnje vrijeme... sve u granicama sportskog rivalstva
Normala ih je vecinasb1996 je napisao/la:Dole medju iskompleksirani narod?Android je napisao/la:Treba ti dvogled da raspoznas igrace sa gornje tribine iz onog kavezasb1996 je napisao/la:Ajmo momci znate kolko nam ova pobjeda znači! Mladja ekipa Škripara je otišla i svaka im čast na tome! Nebi bilo loše da svi zajedno budemo na istoj tribini!![]()
Ja idem na donju tribinu, biti ce dosta nasih na njojčast izuzetcima...
Hum94 je napisao/la:Cestitam na vrlo dobroj igri,steta bi bilo igrat ligu 6 bez vas.Do sljedeceg vidjenja.
HVO
Samo za sinove odane............Hum94 je napisao/la:Cestitam na vrlo dobroj igri,steta bi bilo igrat ligu 6 bez vas.Do sljedeceg vidjenja.
HVO
Ma Ivankovic cini mi se da je bio... Steta za ovakvo vrijeme, vjerujem da bi bilo sigurno 5000 ljudi da nije kise. HumGradKamena1 je napisao/la:Krstanovic,ali i onaj drugi kad je tuko sa 10 ak metara pa nabio loptu do mostarke je isto za ne povjerovat.
Izgurajte tu ligu 6 !
Trenutno korisnika/ca: boki86, edvaE2, kolezeljovac, Zigazaga i 31 gost.