Treba da se stvara dinastija a ne da se prodaju najbolji igrači.
Nema dostupnog igrača na planeti koji bi mogao zamjeniti Coutinha. Normalno da bi svi željeli Coutinha u januaru jer se može registrovati za LP, s obzirom da nigdje ne igramo.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Dosta moguć scenario, momak je fantastičan igrač i premlad je što je najbolje, odlično pristaje ovom sistemu. To je jedna od mojih ličnih želja.fera je napisao/la:Ma i da ode izvući sto vise para i dovesti pulisica on me nekad podsjeca na coutinha.
Da je sreće da dođe vec u januaru mislim da bi ga i klopp vrlo rado doveo ako bude prilike. Treba ga jos pratiti sta moze i kako ce se držati u dortmundu mislim da mu ne bi bila teska prilagodba u koliko bi presao u Liverpool.Amsterdam1312 je napisao/la:Dosta moguć scenario, momak je fantastičan igrač i premlad je što je najbolje, odlično pristaje ovom sistemu. To je jedna od mojih ličnih želja.fera je napisao/la:Ma i da ode izvući sto vise para i dovesti pulisica on me nekad podsjeca na coutinha.
Za ovo prvo boldano: definitivno ne bi imao nikakav problem niti bi trebao neki vid adaptacije jer BvB i Liv igraju jako sličan nogomet i oba trenera imaju istu filozofiju.. Pulišić može igrati odlično krilo i već je navikao tako da bi kod Kloppa bio samo jači i još bi više napredovao jako brzo.fera je napisao/la:Da je sreće da dođe vec u januaru mislim da bi ga i klopp vrlo rado doveo ako bude prilike. Treba ga jos pratiti sta moze i kako ce se držati u dortmundu mislim da mu ne bi bila teska prilagodba u koliko bi presao u Liverpool.Amsterdam1312 je napisao/la:Dosta moguć scenario, momak je fantastičan igrač i premlad je što je najbolje, odlično pristaje ovom sistemu. To je jedna od mojih ličnih želja.fera je napisao/la:Ma i da ode izvući sto vise para i dovesti pulisica on me nekad podsjeca na coutinha.
Nekako sam poceo malo pažljivije pratiti bundesligu od kad je klopp u liverpoolu jer ocekujem vise pojacanja iz njemacke i mislim da je to trenutno idealno tržište za liverpool jer za igraca iz engleske slicnog kvaliteta nekad moraš platiti trostruko više.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.