Bravo majstoreBeduin je napisao/la: To isto kao sto se prica o Tusnju kako treba i istocna tribina, kako ne treba odstupati od postojece makete, a mi ne mozemo napuniti 8000 j3bote.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Bravo majstoreBeduin je napisao/la: To isto kao sto se prica o Tusnju kako treba i istocna tribina, kako ne treba odstupati od postojece makete, a mi ne mozemo napuniti 8000 j3bote.
FrantoBauzek je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:
Brate, mislis da Husicu nije zao sto vise nije u Slobodi? Ja imam druge informacije
Sta si ba ovo kopirao frantin post i stavio kao da je moj?!Mortus je napisao/la:FrantoBauzek je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:
Brate, mislis da Husicu nije zao sto vise nije u Slobodi? Ja imam druge informacije
NEK DODJE NA SKUPŠTINU I POVUČE OSTAVKU i ETO GA OPET U SLOBODI...
VEOMA JEDNOSTAVNO
I taj Arapski fazon je los, samo neka je moderno. Da kino ima 5 godina oni bi ga rusili da prave modernije.Beduin je napisao/la:Ja u Dubaiju po salama gostovao, po trznim centrima kino sale pune ljudi, omladine, parova, druzenje, a Tuzlaku cinestar bezvezan. Ma daaj ba, ko u 19. vijeku da smo.FrantoBauzek je napisao/la:Ma daajtuzlak1987 je napisao/la: Nije to pravo kino kakvo treba biti, kao ni ova mini koja Bingo pravi. To su sve improvizacije. Nama treba zgrada kina, ogromna koja moze primiti veliki broj ljudi i koja je prelijepa (i s vana sa zanimljivim arhitektonskim idejama, a i u sali).U sve jednom gradu, u kojem sam bio, sam isao u kino tipa Bingo-vog, jer su jednostavno to najbolja kina
To isto kao sto se prica o Tusnju kako treba i istocna tribina, kako ne treba odstupati od postojece makete, a mi ne mozemo napuniti 8000 j3bote. Tako nam treba i zgradurina sa kino salom, retro fasadom i old school natpisom Kino Tuzla, j3bes cinestar i savremene fazone.
Kaleidoskop jeste bezvezan, nemoderan, 3D naocale ko runje, ali sad dobijamo konkurenciju i to je to.
Koliko vas je otislo u Pozoriste, hajde budite iskreni? U BKC mnogi otisli sa srednjom skolom jednom i to je to. U biti, seru i Jasmin i Gutic. A Gutic ce uvijek trpati Tuzli i Tuzlacima, sve dok bude na vlasti.
Na tom mjestu ti mozes napraviti i nesto drugo, ne mora nuzno biti Kino Centar, kao sto je nekad bilo. Znam sta ti kazes, jeste ruglo ono i nije da Tuzli nije trebalo bolje kino, ali ga dobijamo i to je zavrsena stvar. Srusena je i stara biblioteka, svima poznato radi cega, kao i stara opcina, kao i masu drugih gradjevina prijasnjeg doba, Boze moj.tuzlak1987 je napisao/la:I taj Arapski fazon je los, samo neka je moderno. Da kino ima 5 godina oni bi ga rusili da prave modernije.Beduin je napisao/la: Ja u Dubaiju po salama gostovao, po trznim centrima kino sale pune ljudi, omladine, parova, druzenje, a Tuzlaku cinestar bezvezan. Ma daaj ba, ko u 19. vijeku da smo.
To isto kao sto se prica o Tusnju kako treba i istocna tribina, kako ne treba odstupati od postojece makete, a mi ne mozemo napuniti 8000 j3bote. Tako nam treba i zgradurina sa kino salom, retro fasadom i old school natpisom Kino Tuzla, j3bes cinestar i savremene fazone.
Kaleidoskop jeste bezvezan, nemoderan, 3D naocale ko runje, ali sad dobijamo konkurenciju i to je to.
Koliko vas je otislo u Pozoriste, hajde budite iskreni? U BKC mnogi otisli sa srednjom skolom jednom i to je to. U biti, seru i Jasmin i Gutic. A Gutic ce uvijek trpati Tuzli i Tuzlacima, sve dok bude na vlasti.
Tuzli na mjestu Kino Centar treba ista onakva zgrada. Jednostavno je tu srce grada, strogi centar i setaliste. Carsija bi sa tom zgradom dobila na ljepoti.
FazlaaaaProbisvjet je napisao/la:Nema problema ba za ove javne ustanove sto ih je kanton nogirao. Jasmine postavi "privrednike" oni imaju rjesenje za sve.
Npr u biblioteku bi mogao postaviti Fazlu.Kompijutera u pozoriste, u galeriju zovi karelija, pitaj hoce li?
A svima da savjetnik bude Fucko.
Sta si ba ovo kopirao frantin post i stavio kao da je moj?!Probisvjet je napisao/la:Mortus je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:
NEK DODJE NA SKUPŠTINU I POVUČE OSTAVKU i ETO GA OPET U SLOBODI...
VEOMA JEDNOSTAVNO
To brate, samo udriDoeTz je napisao/la:https://soundcloud.com/streethawk/h4wwk-freedom-teaser
Teaser je tu, kompletna traka ide uskoro vanPoslusajte/Share kome se svidi
hahahaha bit ce i to, mozda spremim neki ep ako nadjem labelNAJGORA_BAGRA je napisao/la:To brate, samo udriDoeTz je napisao/la:https://soundcloud.com/streethawk/h4wwk-freedom-teaser
Teaser je tu, kompletna traka ide uskoro vanPoslusajte/Share kome se svidi
Sad nam jednu na fazon Rotterdam Hooligans
Druze mi Bosnjaci smo u vecini. HDZ ne moze nista u ovom gradu, makar i svi Hrvati glasali za njih. Dok SDA bi dosla na vlast. A mi kao grad zivimo bosanski kozmopolitizam a ne bosnjacki nacionalizam, jel tako?tuzlak1987 je napisao/la:Ne kazem nista, razlika je u tome sto te kada glasas za SDA ili neku drugu stranku koja nije SDP sugradjani pljuju i vrse hajku. A kada glasas za HDZ niko ti nista ne kaze. A vece probleme prave ti HDZ vijecnici godinama nego SDA vjecnici ..FrantoBauzek je napisao/la:
Pod pretpostavkom da je tvoja racunica tacna: 3000 od 5000 je 3/5 odnosno 60%.
Istim modelom:
Bosnjaci(ovaj put SDA+SBB, ne racunajuci ostale stranke) 8 348+4 829= 13 177. Istim modelom 80 hiljada Bosnjaka u okviru opcine Tuzla, ako tu jedno 54 hiljada ima pravo glasa, ako je izlaznost jedno 50% na izbore 27 hiljada glasova. Znaci od 27 hiljada glasalo je nacionalne stranke 13 177 + sefer i ostali.
Znaci 50 %.
Koja je razlika, ovih 10%?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.