Pozz[/quote]
slazem se,Pare nisu problem ,para nema!!!

Onda nam se ne piše dobroEdinTM87 je napisao/la:U Sirokom k'o prvi da gol, prolazi dalje!
čuj, rad i ulaganje se uvijek na kraju isplatesb citizen je napisao/la:očekujem spektakl, hvala svima na podršci iz cijele zemlje, mislim da su se stvari uvelike promijenili i po prvi put svi (il bar veceina normalnih) daje podršku mom klubu sto mi je iskreno drago i svaki put se naježim kad pročitam postove iskrenih navijača želje, čelika, veleža i ostalih NAŠIH klubova...veliko hvala i dokažimo "europljanima" da se i u nas igra jak nogomet
Evo gledam, Zvezda prva ispod crte nositelja u Play-offu, a Austrija Beč nositelj, tako da navijajte za nasDevil je napisao/la:Hvala,vidi ovo mi i vi u istom delu zreba.Ostavite nam nekoga lakog.gollum je napisao/la:http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... rpool+juveDevil je napisao/la:@Babilon gde vadis ove ekipe ako imas link daj da prelistam.Moze i na pp.
Stvarno su protivnici po mjeri, jedino bi valjalo izbjeći Slovan.Ali ako prođu Austriju mogu i Slovan, nisu oni bolji od Austrijanaca.KB-TM87 je napisao/la:Kad sam vidio moguće protivnike u trećem pretkolu, odmah sam vas vidio u 4. pretkolu. Zaista, ovi mogući protivnici nisu bauk i sa svima se moze igrati, al prvo da se arhivira Austrija pa onda može uživati svaki navijač Širokog Brijega. Sretno vam i napunite Pecaru protiv Austrije !
A nece opet biti nositelji, nismo sad nositelji, ali bi preuzeli njihov status nositelja u iducem pretkolu, a to bi ekstra bilo. Moze se igrati sa svim tim protivnicima, pa eto, tko zna kakvi su svi, ali ako bi se moglo preko Austrie, realno bi imali sanse i protiv bilo koga na toj listi.adn_sah je napisao/la:pa ako pobijede jbte opet ce bit nosioci.
evo moguci protivni, naravno ako prodje siroki a ja se nadam da hoce
FC Nordsjælland (DEN)
ŠK Slovan Bratislava (SVK)
FC International Turku (FIN)
FC Videoton (HUN) – NK Maribor (SVN)
Valletta FC (MLT) – KS Ruch Chorzów (POL)
ma Maribor ispada od Videotona igrao je 3:3 kod kućeSamo F.K.S !! je napisao/la:Ljudi maribor je jak sta je vama najbolje ovi poljaci ili ovi sa malte slabi su i jedni i drugi
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, maho_sa, strahmeipomisliti i 46 gostiju.