Odmah sam i rekao da mislim da su trebale obratno biti kvote, ali eto izmanipulisala nas bagra, otjerali s Isnera visokom kvotom.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja na tvom mjestu više ne bi nosio čarapeEffenberg je napisao/la:Ma znam i ja da je bolji Isner, ali kladim se cijelu sedmicu protiv Socka na bolje pa pusionajedino ne dobije bolje kad se ja kladim na levata!
Pajdo zima je.zgmiky je napisao/la:ja na tvom mjestu više ne bi nosio čarape [emoji38] [emoji38]Effenberg je napisao/la:Ma znam i ja da je bolji Isner, ali kladim se cijelu sedmicu protiv Socka na bolje pa pusionajedino ne dobije bolje kad se ja kladim na levata!
onda bar u znak protesta skini jednuEffenberg je napisao/la:Pajdo zima je.zgmiky je napisao/la:ja na tvom mjestu više ne bi nosio čarape [emoji38] [emoji38]Effenberg je napisao/la:Ma znam i ja da je bolji Isner, ali kladim se cijelu sedmicu protiv Socka na bolje pa pusionajedino ne dobije bolje kad se ja kladim na levata!
Ma nije on Jack Sock, on je Jack Suck!
Ma nek on meni mater i seku posalje pa cu ja skinuti i carape i gace!zgmiky je napisao/la:onda bar u znak protesta skini jednu [emoji38]Effenberg je napisao/la:Pajdo zima je.zgmiky je napisao/la: ja na tvom mjestu više ne bi nosio čarape [emoji38] [emoji38]
Ma nije on Jack Sock, on je Jack Suck!
Evo ga carapa jedan brejk vratiom jesi vidio kako je efektivno yebanje majki. Hajd sad dzece yebem ti seku!zgmiky je napisao/la:ni ova policija nije što je bila 2-0 od prekjučer stoji trećeg nikako
Nabijem ga ... Sam sebe uništioEffenberg je napisao/la:Hajde sad Dzece Carapo, vrati se u mec!
Šta mislip Kapfenberg 3+? Da malo Ibrak igra moderni napadacki fudbal **** mu punac mater?krmpotich je napisao/la:Jao tenisa u kojem pobjedjuje ova pritka sto ima 37 kilogramaDan te yebo, samo udri i to je to. Bilo kakva loptica, lijevo ili desno od njega nekih 55cm je mission impoZibl. Strasno
http://int.soccerway.com/referees/tobias-stieler/45640/EmirSioux89 je napisao/la:Da li zna neko ko sudi meč između Herte i Borusie, i koji mu je prosjek zutih kartona po mecu?
Trebalo bi da oćeHeller je napisao/la: Šta mislip Kapfenberg 3+? Da malo Ibrak igra moderni napadacki fudbal **** mu punac mater?
isti smoboss991 je napisao/la:Ima li iko da može pozajmiti na wwin? Nije mrak ni pao da valja a sve otišlo s računa
Ako Gaz pobjedi neće trebati, evo izjednačili su nekakozgmiky je napisao/la:isti smoboss991 je napisao/la:Ima li iko da može pozajmiti na wwin? Nije mrak ni pao da valja a sve otišlo s računa![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.