FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
:lol:
Amar Karabegovic, iako ne znam kakva je njegova f-ja bila
Amar Karabegovic, iako ne znam kakva je njegova f-ja bila
evo trazim i nigdje amara ne mogu nac... 

đe trazis :lol:Sariel je napisao/la:evo trazim i nigdje amara ne mogu nac... :mrgreen:
po sehariChinaglia je napisao/la:đe trazisSariel je napisao/la:evo trazim i nigdje amara ne mogu nac...
ctrl f/crveno crna sehara/amar i nema nisa

Aj da kazemo da je to ok, al svi ovi ljudi su bili u klubu i kroz sponzprstva pomagali slobodi. Ako mogu ovi da 100 000 km namaknu na mjesecnom nivou bit će sigurno. Od ovih jedino mensur alić i nerko boni koji srcem radi za slobodu mogu izmoć većila srestva na mjesecnom nivou , ostalo je tanko al ako se bude plaćala stolica u skupstini dobro je. Azmir nemoze bit u kombinaciji al je reko da sloboda godsinje od njega ima 50 000
- FrantoBauzek
Kako mislis?xeksor je napisao/la: Azmir nemoze bit u kombinaciji al je reko da sloboda godsinje od njega ima 50 000
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
azmir izjavioFrantoBauzek je napisao/la:Kako mislis?xeksor je napisao/la: Azmir nemoze bit u kombinaciji al je reko da sloboda godsinje od njega ima 50 000
Azmir je to izjavio u zadnjem interviju. A sad kad sam cuo da će sića najvjerovatnije bit sportski direktor, sve mi jasno, a nusam znao da je Smajiću Senad TC tetak. Jebote led cojek nema građevinskih kolica a firmu ima.
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 04 nov 2016, 15:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Beduin
- Kontakt:
Sicu u Dubai da posaljes, sheici bi u minus otisli. Palate bi prodavali za po miliona dirhama. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobio sam odgovor danas na neka pitanja, ali nisam na ono glavno. Ko od ljudi iz nazovimo novog odbora ima rjesenje finansiranja kluba, odgovor je NIKO! Niko od novonabrojanih privrednika nije rekao kako bi trebalo klub da se finansira.
Znaci moj stav je jasan. Nedam lopovima-privrednicima ni marke za kartu iz razloga sto ne zelim da oni raspolazu sa jednim mojim feningom.
Sto se tice direktno pomoci igracima tu stojim na raspolaganju. Spreman sam da obezbjedim za jednog igraca dorucak, za svaki dan. Mislim da je to mnogo vise nego sto "privrednici" daju iz svog djepa za Slobodu.
Znaci moj stav je jasan. Nedam lopovima-privrednicima ni marke za kartu iz razloga sto ne zelim da oni raspolazu sa jednim mojim feningom.
Sto se tice direktno pomoci igracima tu stojim na raspolaganju. Spreman sam da obezbjedim za jednog igraca dorucak, za svaki dan. Mislim da je to mnogo vise nego sto "privrednici" daju iz svog djepa za Slobodu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Zar ti nemas sezonsku, tako da im veces davati pare od kupljene karte?
Logicno je da niko od pomenutih nece davati milionske investicije. Vidicemo kakav im je plan za buducnost pa na osnovu toga slijede konkluzije.
Logicno je da niko od pomenutih nece davati milionske investicije. Vidicemo kakav im je plan za buducnost pa na osnovu toga slijede konkluzije.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Menprom ce obezbjediti virsle......macak Tom nema ni za radnike, a kamoli za Slobodu, i zato ne mjesaj im se u biznis....sokovi su tu, na razmucivanje.....Sica ce telefonirati i voditi raju na viski....znaci ne gine nam uskoro gasenje....Probisvjet je napisao/la:Dobio sam odgovor danas na neka pitanja, ali nisam na ono glavno. Ko od ljudi iz nazovimo novog odbora ima rjesenje finansiranja kluba, odgovor je NIKO! Niko od novonabrojanih privrednika nije rekao kako bi trebalo klub da se finansira.
🔴⚫️
- FrantoBauzek
Od 8:44 pa narednih 10 sekundi za Krpica. Najezio sam se

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Uz posteno sudjenje, mislim da ne mozemo izgubiti sutra na Grbavici. Kapa do poda za Krpica.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ovo do sada nikome nisam rekao i informaciju otkrivam vama – već od 15. decembra – krećemo sa radovima na stadionu Tušanj. Počećemo sa uređenjem svlačionica i uređenju zapadne tribine, kako bismo ispunili licencu B za stadione. Jednostavno, ne želimo da sutra izađete u Evropu, a da morate igrati na Bilinom polju. Uporedo sa tim započećemo izgradnju istočne tribine sa 7.200 natkrivenih sjedećih mjesta!

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
A slijedeca sezona?Beduin je napisao/la:Zar ti nemas sezonsku, tako da im veces davati pare od kupljene karte?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
harry_90 je napisao/la:Ovo do sada nikome nisam rekao i informaciju otkrivam vama – već od 15. decembra – krećemo sa radovima na stadionu Tušanj. Počećemo sa uređenjem svlačionica i uređenju zapadne tribine, kako bismo ispunili licencu B za stadione. Jednostavno, ne želimo da sutra izađete u Evropu, a da morate igrati na Bilinom polju. Uporedo sa tim započećemo izgradnju istočne tribine sa 7.200 natkrivenih sjedećih mjesta!
![]()
![]()
![]()
![]()

DRŽAVA TUZLA!!
- FrantoBauzek
- Probisvjet
- Kontakt:
NjonjoVam je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Ovo do sada nikome nisam rekao i informaciju otkrivam vama – već od 15. decembra – krećemo sa radovima na stadionu Tušanj. Počećemo sa uređenjem svlačionica i uređenju zapadne tribine, kako bismo ispunili licencu B za stadione. Jednostavno, ne želimo da sutra izađete u Evropu, a da morate igrati na Bilinom polju. Uporedo sa tim započećemo izgradnju istočne tribine sa 7.200 natkrivenih sjedećih mjesta!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pinikio ba

Ubjedljivo najjace mi je da on nikom nije rekao,jadnicak sutio i onda buum na svecanom rucku za igrace,koji lazov majko draga 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.