tuzlak1987 je napisao/la:Beduin je napisao/la:Eto necete navijati, sta cete uraditi?
Hajde konkretno recite, sta cete uraditi po pitanju raspada kluba, koje korake cete preduzeti, osim piskaranja po forumu?
Protestna setnja koju bi trebao da organizuje UG, ali nece ocito. Da nas se skupi bar 2000 i da bude dobro organizovano.
UG je u sluzbi Slobode, a ne u sluzbi Azmira, Karica, Kurevica... oni rade na promociji kluba, pronalasku dodatnih materijalnih sredstava, prodaje oglasnog prostora na Tusnju i slicno, to je opce poznato.
Organizacijom protestne setnje, pretpostavimo da je to protiv trenutne garniture kluba, javno stupaju u borbu protiv UO kkuba, novog potencijalnog predsjednika kluba, sto ih, vrlo vjerovatno, udaljava od Slobode i daljnjeg djelovanja za dobrobit kluba ukoliko ostane Karic i kompanija. Mozda jesu nezavisno tijelo, ali su itekako uticajna grupa i ne treba im podjela i rat takve prirode sa bilo kojom Upravom. Oni rade svoj posao iz ljubavi i ne moze ih kupiti niti Azmir, ni Karic, Senad ili neko treci. Rade svoj posao i uticu koliko mogu. Vidices u skorije vrijeme zasto ovo pisem.
Cak i da organizuju protestnu setnju, znas kakav smo mi narod i na sta smo sve spremni, a malo nam treba da planemo, vrlo lahko sve moze eskalirati u problem, razbijanja, paljenja, a to je nemoguce kontrolisati. I ko je onda tu kriv? Organizator, naravno.
Pitao sam sta namjeravate uraditi po pitanju raspada kluba. Imas ideju mirne protestne setnje, zasto je ne organizujes? Otvori grupu na FB i pozivaj ljude, imas svo i forum kao promociju, radicemo svi share, vidices odziv i kritiku a mi cemo te pratiti, doci cemo sigurno na setnju.
Jos neko?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤