KikiM je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Za koliko je Bingo kupio zemljiste za novi trzni i kako mu je to uspjelo?
Kupio daaaavno Kvin Mayu.Plan za ovaj trzni je postojao prije dosta godina,samo nije bio prioritet
Sent from mTalk
Ovo i jeste problem nasih ljudi, sto uopce nisu upoznati sa urbanistickim planom naseg grada i onda se cude kako je "odjednom" Bingo napravio TC u Miladijama, kako ce osvanuti novo naselje nadomak Slavinovica ili ko ce graditi u Solani onaj silni projekat kad dodje na red. I jos masa lokacija za koje vec postoje projekti, odobreni, ali ne mozes za godinu dana sve to odraditi.
Dalje, ja cu Azmiru uvijek zamjeriti odlazak tik pred izbore. Je li to bio pokusaj pritiska na Jasmina i trenutnu vlast, ne znam(o), ako jeste onda je neuspio i neka se vrati. Kafa sa Batom u centru grada i pred same izbore, smjel potez, je jos jedan minus ako se deklarises kao antipoliticar, krajnje neozbiljno s njegove strane. A nije da Podrinjci ne vole SDA, to je opce poznato.
Ako si planirao napustiti klub onda si mogao na pocetku sezone ili na zimu, gospodski otici. Cak i da si sacekao 3. ili 4. Oktobar pa otisao bilo bi korektno, jer na taj nacin cekao si da vidis hoce li se promijeniti na vlasti zarad Slobode, posto nije digao si sidro i vozdra.
A ovako...
Ne znam kako mozete braniti neciji ama bas svaki potez, bio to Azmir, Jasmin, Suljo, ovaj, onaj... nismo mi glupi da ne znamo koliko je Azmir valjao Slobodi i koliko voli ovaj grad i klub, sve je vidjeno i receno trilion puta, ali zaista vucete na kult licnosti jednoga covjeka...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤