FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

FrantoBauzek

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la FrantoBauzek » 04 nov 2016, 08:43

Aerials je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la: Dalje sto se tice WC-a na Tusnju, slazem se da nam je infrastruktura za k. Sto se tice 400 hiljada KM na godisnjem nivou, iskreno ja ne znam njihov financijski izvjestaj. Mogu samo da pretpostavljam, da ako radnik ima:
1000 KM platu x 12 mjeseci=12 000 x 30 radnika(ako ima) = 360 hiljada KM + komunalije + materijali za odrzavanje stadiona.
Eto neka ih ima 30, i da imaju po milju maraka (priznajmo nije malo uopšte u ovo vrijeme), čovjek opet mora da se zapita: ŠTA ONI RADE? Nisu bili sposobni tribine da očiste dok se nisu po medijima počele slike objavljivati :crazy:
Nemam pojma, nisam glasnogovornik gradske vlasti. To sam napisao pod pretpostavkom, nemam uvid u njihov financijski izvjestaj. Samo moraju se neke stvari demaskirati, jer krene spin i na prvu ti se cini 400 hiljada puno, a onda pocnes da razmisljas o tome.

Slazem se, ocigledno da tada nisu uradili svoj posao.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 nov 2016, 09:12

Koja je to Azmir stranka, jel ima neko kakvu clansku kartu? Nije covjek nikada spomenu SDA, Batu niti bilo sta slicno. Prica o razlozima odlazaka, a sa druge strane se to spinuje i skrece tema tako sto kazu samo "sto nam ovo radi pred izbore?". Nikad nikakav odgovor nismo dobili za neispunjena obecanja.

Oni ne bi ni ocistili tribinu da nije nas stotinjak doslo po onoj kisi i preskakalo ogradu da udje na sjever da ne kisnemo jer nam neki Secerov seljak nije zelio da otvori. Uzeo Campi mobitel i slikao ono pa poslao tuzlanskom. Secer je na to odgovorio: "sto mi to rade pred izbore?!" hahah.
Nema ih 30, ima ih 7-8. Dobijaju duplo vece plate nego sto trebaju da dobijaju, a 200 hiljada od 400 hiljada se ne zna gdje ode.

Ista situacija kao kod Azmira, mi hocemo cist Tusanj za navijace. A oni odmah govore kako mi nesto to protiv njih radimo. Tako je i Azmir zelio izgradjen Tusanj, Evropu na Tusnju i zavrsen reprogram. A oni to nisu ispunili i onda su napravili svoj dobro poznati spin "sto nam ovo radi pred izbore?! nije dobro da se steti Slobodi, kako bi se nastetilo nama."

Mraka je u svakoj stranci ali oni su bas dostigli poseban nivo odvratnosti, mozda su trenutno u rangu i sa SDA po tome.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 04 nov 2016, 09:29

Bgm usmrdiše komunjare pdf!!
Očekujem prve info u toku dana o novostima u svetinji!
Red je više!
DRŽAVA TUZLA!!

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 04 nov 2016, 09:33

Sta hoces audio snimak njihovog dogovora? Prvo je vidjen sa Batom na kafi, a onda je od Bege Gutica dobio obecanje za stadion. No pasaran!

Po istom modelu: Daj mi dokaz da bi imali vrata od cokolade i prozore od mermelade, da je uzela tvoja stranka. Imali bi stadion od 250 miliona eura itd, jel tako? Hahah

Ma daaj. Vrlo nerealno razmisljanje i plitko razmisljanje. Sa jedne strane mi je zao, sto ne uzese, jer bi ti krv popio naredne cetiri godine. Onda bi ti pricao: ma i mene su prevarili, nisam znao. Nisam ja vise za njih i slicno.

Politika je prljava i dok se ne popnes do vrha i postanes pimp poput Bakira, svaki dan dodjes kuci iz*eban, kao prostitutka sa ulice. Ne mozes se ni u ogledalo pogledati, jer ovi odozgo kad kazu da zines, ti zines. Poslije toga gadis se sam sebi :sick:

I dosta je vise. Cekamo skupstinu, a dotad igramo izuzetno bitne utakmice. Jel uredu da pisemo malo o narednim utakmicama bez pljuvanje FK Slobode?
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 nov 2016, 09:37

FrantoBauzek je napisao/la:Sta hoces audio snimak njihovog dogovora? Prvo je vidjen sa Batom na kafi, a onda je od Bege Gutica dobio obecanje za stadion. No pasaran!
Tvoj problem je da vjerujes u sve sto izusti neko iz tabora crvenih, lovacke price.

On da je nesto sa Batom kontao i mutio ne bi sjeo u Sagatarius da ga svi vide. Al to je prvi problem sto ti je veca rijec crvenih od rijeci neke druge osobe.

I upravo je to spinovanje koje se desava citavo vrijeme. Kada neko pita sto nisu ispostovali Evropu na Tusnju i kada pita sto nisu ispostovali reprogram i ocekuje konkretan odgovor, dobije odgovore "Azmir podmetnuo Jasminu, Azmir sjedio po kafama, Azmir dobio obecanja" i td.

Posto nas Azmir nikada nije izebao, a rekao je da mu je Fucko rekao da je jedino njemu Azmiru cilj da nas vrati u PL ili da mu je Jasmin rekao sto zuris, de malo to sporije. Onda je na osnovu tih rijeci jasno kakva je njihova politika. Ili onaj cirkus na skupstini koji je pravio Muharemagic i placeni Suljo.
Sto se tice te strane imamo 1000 situacija gdje su pokazali kakvi su, a da to nisu lovacke.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 nov 2016, 09:49

dok vi prosipate iz supljeg u prazno ovi iz sarajeva govore kako su zgotovili ordagu.zanimljivo i jedni i drugi :lol: :oops:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 nov 2016, 09:52

Sariel je napisao/la:dok vi prosipate iz supljeg u prazno ovi iz sarajeva govore kako su zgotovili ordagu.zanimljivo i jedni i drugi :lol: :oops:
I nije nista to cudno zar ne? Nista sto nismo ocekivali. Jedini koji bi mogao produziti ugovor sa njim je Azmir.

Ili recimo da ode jedini koji bi mu mogao naci mladu, dostojanstvenu zamjenu je Azmir.

Ili on ne bi nikada ni zaigrao u Slobodi da ga Azmir prvo nije mahno Zelji ispred ociju iako je momak kao mladji navijao za Zelju.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 04 nov 2016, 09:55

Dokazano je da Imamovic nije ispunio odredjena obecanja, koje je ponudio. Po meni, on to ni ne moze ispuniti. Zamjeram mu sto ih je uopste davao.

Mi smo Husica vracali nekoliko puta i svakih pola godine je kukao, zalio se, hoce vecu pomoc itd. Milku od grada pa ovo, pa ono.

Ako nije radio protiv Imamovica i SDP, sto nije dao ostavku na ljeto ili poslije izbora? Sto bas u sred izborne kampanje :hmmmmm: Ali treba tebi vjerovati, a ne svojim ocima i ne svojom glavom. Tako je kad si u stranci :kafa:

Jel mozemo sad pisati o FK Slobodi i fokusirati se na buduce utakmice do skupstine?
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 nov 2016, 10:07

FrantoBauzek je napisao/la:Dokazano je da Imamovic nije ispunio odredjena obecanja, koje je ponudio. Po meni, on to ni ne moze ispuniti. Zamjeram mu sto ih je uopste davao.

Mi smo Husica vracali nekoliko puta i svakih pola godine je kukao, zalio se, hoce vecu pomoc itd. Milku od grada pa ovo, pa ono.

Ako nije radio protiv Imamovica i SDP, sto nije dao ostavku na ljeto ili poslije izbora? Sto bas u sred izborne kampanje :hmmmmm: Ali treba tebi vjerovati, a ne svojim ocima i ne svojom glavom. Tako je kad si u stranci :kafa:

Jel mozemo sad pisati o FK Slobodi i fokusirati se na buduce utakmice do skupstine?
Pa kukao covjek za bolje sutra Slobode. Sta je tu problem? Kukas tj na neki nacin se boris za Slobodu jer tvoja rijec znaci nesto i ima tezinu ako si Husic.

Vidio da nema nista od stadiona, vidio da prvih par rata nece da plate za reprogram i odustao konacno. Sta je tu problem?
Ako cemo ubaciti i ovu pricu o trznom i Bingu. Sto je previse previse. Da su izvrsili obaveze on bi ostao. Da su izvrsili sve obaveze, a nisu niti jednu pa ni onih 600 hiljada godisnje vec u 3 godine su dali 450 hiljada, a on finansirao 90% svojim parama.
Da su sve to ispunili on ne bi imao argumente da ode i kad bi otisao to bi bilo zbog izbora i moglo bi se reci da je zbog izbora. Ovako kad imas neplacen reprogram, stadion koji nije sredjen za Evropu te neispunjene godisnje obaveze prema Slobodi od po 600 hiljada godisnje onda je glupo pricati da nije otisao radi toga.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 04 nov 2016, 10:18

Odlazak u sred izborne kampanje. Glupo je dalje diskutovati. Po Husicevim rijecima: trazio stadion, vrijednost lokacije 40 milki/ulozio 3 milke u klub :kafa:

Sve ostalo su palamudenja. Jel mozemo sad ne pisati vise o ovome?
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 nov 2016, 10:27

FrantoBauzek je napisao/la:Odlazak u sred izborne kampanje. Glupo je dalje diskutovati. Po Husicevim rijecima: trazio stadion, vrijednost lokacije 40 milki/ulozio 3 milke u klub :kafa:

Sve ostalo su palamudenja. Jel mozemo sad ne pisati vise o ovome?
Ne mozemo kada hoces nazor da budes u pravu.

slika

Znaci ovo je 40 miliona, gdje mora da ide i istocna i juzna tribina. I gdje mora po pravilima da ide parking i gdje se nalaze pomocni tereni. Znaci nemas prostora za neke druge posebne varijatne i zaradu

slika

A ovo zemljiste je bilo 500 hiljada na jos boljoj lokaciji pored magistrale i blizu grada. Na zemljistu koje je bolje za gradnju.
Hajmo da eto i damo neku vrijednost tribinama i pomocnim terenima te prostorijama, neka to bude max 8 mil jer se ono sve moze za 8 uraditi.

Kako je onda Merkator 500 hiljada. Zasto Merkator nije bio 15 miliona jer je ta povrsina 2/4 one povrsine na Tusnju?

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 04 nov 2016, 10:30

To je nas predsjednik u ostavci rekao. Ja mu vjerujem :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 nov 2016, 10:31

FrantoBauzek je napisao/la:To je nas predsjednik u ostavci rekao. Ja mu vjerujem :kafa:
Covjek je se vjerovatno zafrkao, 40 miliona mislio je na projekat za zavrsetak stadiona.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 04 nov 2016, 10:36

Ne, nego je rekao da cijela lokacija vrijedi 40 milki. Namjerava je prodati i od tih para izgraditi moderan stadion Slobodi na drugoj lokaciji. Slobodno poslusaj opet njegovo gostovanje kod Balte :kafa:

Nisam njegov idolopoklonik, a cak i ja znam da je to izjavio :)
League Cup winners
Yugoslavia - ★

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 04 nov 2016, 10:36

Pricas druze bezveze. Kakav ba stadion itd, kakav bato i kafa, necu da vise se pinavljam i da ga branim kad pricate nebuloze. On je tu sjedio sa prijateljem i bato se pojavio koji je dobar snjim sjedili 20 min i svako svojim putem. Drugo jasmin je trazio da ga pidrzi itd. Ovaj ga je odbio. Cojek je apolitican cojeka interesuje biznis i nista vise. Zalosno je da se nase pare daju za nesto sto nije profitabilno i sto hrani par nehljebara, a ljudi su nudili . Al nebitno i mene interesuje sloboda i igraci, a ovi grobari sadasnji nid pid razno

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 04 nov 2016, 10:41

Vrijednost JU stadion tusanj sa pomoćnim terenima itd he oko 40 mil sa pratećim objektima , to je i Azmir reko, i nije on mislio prodat već investitor.
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 04 nov 2016, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 04 nov 2016, 10:42

U pravu si. Nije Husic htio stadion u vlasnistvu FK Slobode :nene:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 04 nov 2016, 10:47

Stadion jebuvojek bio u vlasnistvu fk , ako citas ja sam napisao da je dibar potez bio kad je 2008 god osnovao JU i sprijecio otumanje stadiona i gradnju na toj lokaciji, al ako neko dođe i pinudi novac da ulaze i grade gde ce grad i građani imati korist a to odbijes to je lose, ovako sad godisnje 300 000 km ode u vazduh.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 nov 2016, 10:48

Za koliko je Bingo kupio zemljiste za novi trzni i kako mu je to uspjelo?

KikiM
Kontakt:

Post Postao/la KikiM » 04 nov 2016, 10:52

tuzlak1987 je napisao/la:Za koliko je Bingo kupio zemljiste za novi trzni i kako mu je to uspjelo?
Kupio daaaavno Kvin Mayu.Plan za ovaj trzni je postojao prije dosta godina,samo nije bio prioritet

Sent from mTalk

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.