NK Široki Brijeg

ŠB.TRN
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 jul 2010, 02:24

OK... Ako bog da kad se plasiramo sad na Evropsko prvenstvo zavoljet ces ti Bih repku vise nego Hr ;) a sto se tice polozaja, to neki pokusavaju nametnuti, jer vidio si da je tih "20.000 KM" javnost odmah osudila...al ne bitno. da zavrsimo s tim novcem ili bez njega Siroki igra dobro ... ako bog da jos bolje u narednim susretima ...

Pozz[/quote]
slazem se,Pare nisu problem ,para nema!!! :D :D :D :) :)

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 16 jul 2010, 02:28

Čestitke Širokobriježani...

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 16 jul 2010, 07:31

Svaka cast, nadam se dobroj igri i u revansu , jer kako citam po svim portalima, Siroki je dominirao u Becu...
ovdje nek oni dominiraju, a nek bude i 0-0, samo da prodjete...

Super brko je cudo, on ce vaas odvesti do grupe, kazem vam :)

U svakom slucaju sve najbolje , i zelim vam ono sto sam rekao i poslije tekme sa Olimpijom, nakon dobrog rezultata punu Pecaru...
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 16 jul 2010, 08:32

EdinTM87 je napisao/la:U Sirokom k'o prvi da gol, prolazi dalje! ;)
Onda nam se ne piše dobro :D , ja više kontao oni će povesti, mi izjednačiti i 1:1 dalje :mrgreen:

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 16 jul 2010, 08:56

očekujem spektakl, hvala svima na podršci iz cijele zemlje, mislim da su se stvari uvelike promijenili i po prvi put svi (il bar veceina normalnih) daje podršku mom klubu sto mi je iskreno drago i svaki put se naježim kad pročitam postove iskrenih navijača želje, čelika, veleža i ostalih NAŠIH klubova...veliko hvala i dokažimo "europljanima" da se i u nas igra jak nogomet 8-)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 16 jul 2010, 09:03

sb citizen je napisao/la:očekujem spektakl, hvala svima na podršci iz cijele zemlje, mislim da su se stvari uvelike promijenili i po prvi put svi (il bar veceina normalnih) daje podršku mom klubu sto mi je iskreno drago i svaki put se naježim kad pročitam postove iskrenih navijača želje, čelika, veleža i ostalih NAŠIH klubova...veliko hvala i dokažimo "europljanima" da se i u nas igra jak nogomet 8-)
čuj, rad i ulaganje se uvijek na kraju isplate

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 16 jul 2010, 09:12

Svaka čast Široki na povoljnom rezultatu.Nadam se prolazu dalje.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 16 jul 2010, 09:32

mislim da ako renato pocne gledati sta se desava iza njega da ce siroki proci :D

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 16 jul 2010, 09:52

Devil je napisao/la:
gollum je napisao/la:
Devil je napisao/la:@Babilon gde vadis ove ekipe ako imas link daj da prelistam.Moze i na pp.
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... rpool+juve
Hvala,vidi ovo mi i vi u istom delu zreba.Ostavite nam nekoga lakog.
Evo gledam, Zvezda prva ispod crte nositelja u Play-offu, a Austrija Beč nositelj, tako da navijajte za nas :)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 16 jul 2010, 10:08

Cestitke za ŠB iz Zenice. Samo gurajte dalje i da vas sreca posluzi i prodzete i ovog protivnika. Onda nam je svejedno ko god doso gledacemo spektakl. Ovima sto se razmecu s koju repku volite rekao bi samo da to nije sad bitno - ustvari za ovakve stvari nikad i nije bitno. Bitno je da klupski ojacamo i da budemo jaki. E sad sta ko nosi u srcu to samo on zna. Širokom i ostalim BiH klubovima sad i ubuduce je potrebna podrska sviju nas. Želim vam uspjeh i nastavak ucesca u Evropi... robijas Zenica
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 16 jul 2010, 10:20

Kad sam vidio moguće protivnike u trećem pretkolu, odmah sam vas vidio u 4. pretkolu. Zaista, ovi mogući protivnici nisu bauk i sa svima se moze igrati, al prvo da se arhivira Austrija pa onda može uživati svaki navijač Širokog Brijega. Sretno vam i napunite Pecaru protiv Austrije ! :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 16 jul 2010, 10:29

KB-TM87 je napisao/la:Kad sam vidio moguće protivnike u trećem pretkolu, odmah sam vas vidio u 4. pretkolu. Zaista, ovi mogući protivnici nisu bauk i sa svima se moze igrati, al prvo da se arhivira Austrija pa onda može uživati svaki navijač Širokog Brijega. Sretno vam i napunite Pecaru protiv Austrije ! :D
Stvarno su protivnici po mjeri, jedino bi valjalo izbjeći Slovan.Ali ako prođu Austriju mogu i Slovan, nisu oni bolji od Austrijanaca.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 jul 2010, 10:34

adn_sah je napisao/la:pa ako pobijede jbte opet ce bit nosioci.
evo moguci protivni, naravno ako prodje siroki a ja se nadam da hoce

FC Nordsjælland (DEN)
ŠK Slovan Bratislava (SVK)
FC International Turku (FIN)
FC Videoton (HUN) – NK Maribor (SVN)
Valletta FC (MLT) – KS Ruch Chorzów (POL)
A nece opet biti nositelji, nismo sad nositelji, ali bi preuzeli njihov status nositelja u iducem pretkolu, a to bi ekstra bilo. Moze se igrati sa svim tim protivnicima, pa eto, tko zna kakvi su svi, ali ako bi se moglo preko Austrie, realno bi imali sanse i protiv bilo koga na toj listi.
...Život za Široki...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 16 jul 2010, 10:56

Može li mi neko dati informaciju za Hrgovića, jel on još u klubu ili ... ?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 16 jul 2010, 11:27

men se cini da bi vama najbolje lego maribor
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 16 jul 2010, 11:51

Ma vi se mozete svrstati medju najbolje ekipe...Bas sam gledao utakmicu i pokazali ste da ste zasluzeno u evropi..Svaka cast...osvjetlali ste obraz BIH fudbala.....sretno :mrgreen: :mrgreen:
1947!

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 16 jul 2010, 11:58

FC Nordsjælland (DEN)
ŠK Slovan Bratislava (SVK)
FC International Turku (FIN)
FC Videoton (HUN) – NK Maribor (SVN)
Valletta FC (MLT) – KS Ruch Chorzów (POL)

od ovih mislim da bi se Maribor mogao najlakše izbaciti ili ovaj poljski Ruch... Danci su uvijek nezgodni dok je i Turku prolazan.. sa Slovanom se može, ali mislim da je on ovde od ponuđenih najjača ekipa ..
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 16 jul 2010, 12:33

Ljudi maribor je jak sta je vama najbolje ovi poljaci ili ovi sa malte slabi su i jedni i drugi ;)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 16 jul 2010, 12:42

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ljudi maribor je jak sta je vama najbolje ovi poljaci ili ovi sa malte slabi su i jedni i drugi ;)
ma Maribor ispada od Videotona igrao je 3:3 kod kuće

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 16 jul 2010, 12:51

Ma uvijek smo mi Robijasi znali korektno rijesiti stvari ;) ;) Evo Bosnako-hercegovacki oktopod Mujo predvidja prolaz Sirokog. i pobjedu od 2:1...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”