FK Radnički Lukavac
-
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Sretno vam dalje dečki, da se iščupate iz svih govana, otjerajte svu tu bagru, ne dozvolite da unište jedan od starijih klubova u regiji. Svi pravi klubovi nam propadaju a sela igraju, žalosna nam država
Dal si realan da si napisao ovaj post? nisi ti mozda ni gledao ovu utakmicu,nasi su igrali napadacki i imali su veoma izgledne sanse za golove,zavrsnica nam nije bila danas jaca strana sto je i rezultat DIVNOG terena...o cemu pricas da neko diriguje taktikom i sastavom,de se malo raspitaj u klubu ne postoji vise niko osim ceze,trenera i ove djece.. ono sto procitas na papiru za predsjednika i clanove uprave ti je samo formalno da se to negdje tamo zavodi..de malo gledajte pozitivno na ovu utakmicu.. jer protiv jedinstva smo uvijek katastrofa igrali,odnosili su nam bodove sa josika,sagledaj i to da smo u go vnima ove sezone,pa i ovaj bod nam je ko dzamija s obzirom da nam je danas dosla ekipa kojoj takodjer trebaju bodovi bez obzira u kojim bratskim odnosima sa njima bili...ne valja ti to sto pises tako...i ako oces informaciju Radnicki se ocistio od go vana i ljudi koji mu nisu potrebni,trenutno nema nikog u klubu do polusezone,a onda nas ocekuje nesto predivno sto josik nije imao dugo godina,a cut cete sve na vrijeme.barbrez je napisao/la:sta reci za danasnju utakmicu koja je bila jedna od odlucjucih iako je jos uvijek prvi dio sezone. na iznenadjenje svih prisutnih radnicki se nije ni trudio da dobije utakmica iako je igrao protiv ekipe koja je u istim go vnima ko i mi..iako je igrao na domacem terenu pred domacom publikom igrao je bez ijednog napadaca. nikom nije jasno zbog cega. najblizi protivnickom golmanu je bio klasicni vezni igrac koji napadaca nikad nije igro ni na treningu. kad god smo igrali otvoreno i napadacki osvajali smo bodove i kod kuce i na strani. kad god smo igrali ovako kao danas gubili smo bodove. u zadnje vrijeme sve utakmice igramo kukavicki, zatvoreno, bunkeraski sto znaci da neko svjesno ide da sto vise sroza radnicki. ako je taktiku i sastav za danasnju utakmicu pravio marsalek onda nema blage veze sa fudbalom. mada sumnjam u to i mislim da njemu kao i njegovim prethodnicima sastav i taktiku pravi neko drugi tj oni koji su od josika napravili ruglo pa nam se smiju svi koji dodju u lukavac.. nadam se da od radnickog nece napravit ono sto su napravili od terena na josiku i da ce klub koji postoji 95 godina na kraju prkositi svim dusmanima koji zele da mu naudi. naprijed radnicki.
I nemas potrebe da mi odgovaras dalje,vidim koliko je ozbiljan tvoj stav prema fudbalu,forumu i Radnickom.
I tako mi godinama cekamo da se desi nesto predivno, a ono ... Pusti suplje
Upravu si,godinama su bile šuplje,ove godine nije vjeruj mi,jer sam lično prisustvovao razgovoru VEOMA VEOMA bitnih ljudi za naš klub,što će vjerovatno na polusezoni i rezultirati njihovim spajanjem i dolaskom u klub.A ako te osobe dođu,dolaze automatski i pare nezamislive koje posjeduju...njima je odraditi infrastrukturu svrbež u džepu..ovo nije moj govor,nego stvari koji su baš ti ljudi spominjali..ostalo nam je da se nadamo do te zvanične skupštine i da niko nikog ne koči da dođe u klub da ulaže pare...Inače radi se o ljudima koji ne žele da se neko mješa u njihova ulaganja.Što me najviše raduje,upravu će sačinjavati 4 čovjeka koji će se po svemu sudeći spojiti da ulažu u klub i 1,2 navijača,normalno obrazovani i da su upućeni u detalje..Ja se bar nadam da će tako biti,jer ovo nisu moje riječi nego njihovestudeni je napisao/la:I tako mi godinama cekamo da se desi nesto predivno, a ono ... Pusti suplje
sad sam gledo pregled 1 lige na City tv , kakav vam je ono teren pobogu . Ovo ne govorim sto ne volim Radnicki , al svega mi uzimajuci u obzir troskove u ovoj prokletoj ligi , mozda bi bolje bilo da ispadnete , da uredite stadion od silnih para koje se daju za kotizaciju , sudije , da ne nabrajam , pa se onda vratiti nazad . Ono je stvarno uzas . Ne moze se igrat po onom , busjen do busjena , suh ko sahara. To je moje misljenje . Osim ako ne nadjete nekog ko bi pored ovih troskova ove lige ulozio u klub.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Stvarno momci, evo i ja sam pogledao sad pregled i prvo kontam ode pitati ove šta im je sa terenom. Je li to ko održava uopće, ja sam vidio livada koje su u boljem stanju? U čemu je problem oko ovog?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa ovdje se godinama pise da je teren najgori u ligi a vi to sad vidjeli. Ono je uzas, za zabranit da se igra na njemu. Odrzavanje 0 bodova vec godinama, par puta izgorio preko ljeta i sad imamo to sto imamo. Lopta skace kao u americkom fudbalu. Pomoc mogu samo bageri
Inače za ove koji nisu iz Lukavca a pitaju za teren,ja mislim da je Jošik jedan među rijetkim stadionima u ligi,možda i šire koji direktno na terenu imaju 2 bunara u funkciji,imaju sve neophodne pumpe koje su dobili od momaka koji su obični navijači,simpatizeri kluba,prskalice su dobili,nisu bog zna šta ali ni u drugih nije bolje,dobili su bezbroj puta (provjerena informacija,trener mlađih selekcija) tečnosti za ubijanje neke vrste trave(o tome baš nešto i ne znam,nerazumijem se u to)..tečnost za iskorjenjivanje trave iz betona,što je kod nas ogroman problem na tzv. "atletskoj stazi" ...dobijali su donacije u vidu te neke trave da se to po terenu pobaca,napravi šta već kako ide,iz nekog razloga ljudi zaduženi za to su odbili tu donaciju,zašto? samo znaju oni...valjak dođe 1 u godinu dana,bude 20 minuta i ode...i bezbroj ima priča oko terena koje ne mogu riješiti obični ljudi...
I + na ovo sve dodati da su pred početak sezone (juli-august) ljudi koji su sačinjavali upravu naredili radniku koji se brinuo tj. kosio teren da prskalice postavlja ujutru kad sunce izađe i da ih skloni kad sunce zađe pred večer. Izgleda da se sve to radi s namjerom da se u i oko kluba stvari uništavajuBrigada89 je napisao/la:Inače za ove koji nisu iz Lukavca a pitaju za teren,ja mislim da je Jošik jedan među rijetkim stadionima u ligi,možda i šire koji direktno na terenu imaju 2 bunara u funkciji,imaju sve neophodne pumpe koje su dobili od momaka koji su obični navijači,simpatizeri kluba,prskalice su dobili,nisu bog zna šta ali ni u drugih nije bolje,dobili su bezbroj puta (provjerena informacija,trener mlađih selekcija) tečnosti za ubijanje neke vrste trave(o tome baš nešto i ne znam,nerazumijem se u to)..tečnost za iskorjenjivanje trave iz betona,što je kod nas ogroman problem na tzv. "atletskoj stazi" ...dobijali su donacije u vidu te neke trave da se to po terenu pobaca,napravi šta već kako ide,iz nekog razloga ljudi zaduženi za to su odbili tu donaciju,zašto? samo znaju oni...valjak dođe 1 u godinu dana,bude 20 minuta i ode...i bezbroj ima priča oko terena koje ne mogu riješiti obični ljudi...

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
- LukavacLive
- Kontakt:

Idealni uslovi
Red je da se momcima cestita na ogromna 3 boda
Osvojili 9 na strani i 8 kuci.
Uz nadam se pobjedu u zadnjem kolu, ostaje kakva-takva nada u opstanak.

Uz nadam se pobjedu u zadnjem kolu, ostaje kakva-takva nada u opstanak.

Momcima se čestita svaga moguća utamica,a ne samo ova...bilo pobjeda,nerješeno ili izgubljena,čestita se zato što igraju pod uslovima koji nisu normalni,čestita se što igraju bez plate,čestita se što donose bodove iz dalekog Mostara,Sarajeva,iz komšijskog derbija..a najviše im se čestita što vole klub,i što srcem igraju za njega
SAMO RADNIČKI!

Bravo momci
svaka vam čast komšije 

svaka cast momcima koju su danas ostavili srce na terenu. ne kaze se dzaba da sreca prati hrabre. kad god smo igrali otvoreno i napadacki dobijali smo bodove. po stotinu puta to ponavljam. kad god smo igrali i glumili nekakve zatvorene narijante gubili smo. radnicki nema ekipu da igra povuceno i zatvoreno. tek sad mi je zao izgubljenih bodova na domacem terenu od ekipa od kojih sigurno ne bi izgubili na terenu kakav je bio danas u gracanici. i naravno opet ponavljam uz napadacku formaciju. jedina ekipa koja nas je do sad nadigrala je travnik na piroti. utakmice u banovicima i gradaccu ne bi komentariso. zato u subotu svi na josik da pomognemo plavo-bijelim djecacima da osvoje tri boda koja bi puno znacila u nastavku prvenstva. sretno radnicki.
Ko će igrat u zadnjem kolu!? Dautović crveni a izgleda da je i Kasum dobio peti žuti. Znači bez stoperskog para (koji je ionako bio nesiguran), plus Kemo je dobio peti žuti. Biće veselo, a bodovi neophodni i nama i njima. Još će teren biti izvanredan 

Bektić i Mujkić stoperi, a Saletović i Buma bekovi. A i Memić da pomaže odbrani..studeni je napisao/la:Ko će igrat u zadnjem kolu!? Dautović crveni a izgleda da je i Kasum dobio peti žuti. Znači bez stoperskog para (koji je ionako bio nesiguran), plus Kemo je dobio peti žuti. Biće veselo, a bodovi neophodni i nama i njima. Još će teren biti izvanredan
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Krpimo se, krpimo.
Sta igra taj neki Kamberovic, pocetkom sezone ga hvalise al ja ga ne vidjo ni minut na terenu!
Sta igra taj neki Kamberovic, pocetkom sezone ga hvalise al ja ga ne vidjo ni minut na terenu!