FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako ne izadjemo podvijena repa i da bude 0:0 ovdje uzimamo bodove.
Protiv Zrinjskog cu doci i ja cak, samo da pobjedimo ili uzmemo bar bod da se uguramo u Ligu za prvaka.
A inace Karicu, Jasminu i Tom Catu ebem familiju.
Protiv Zrinjskog cu doci i ja cak, samo da pobjedimo ili uzmemo bar bod da se uguramo u Ligu za prvaka.
Svi cemo doci svakako kao i do sada sto smo...bez obzira ko bude u UO.tuzlak1987 je napisao/la:Ako ne izadjemo podvijena repa i da bude 0:0 ovdje uzimamo bodove.
Svi mi njih kritikujemo manje vise,ali sacekajmo tu skupstinu kada god bila pa da vidimo....
FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
U januaru nam stižu dva provjerena igrača sa premijerligaškim iskustvom

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Kontakt:
Eno Jasmin se zado u odbranu pozorišta i Likovne galerije, što će reći da se može ako ima volje.Probisvjet je napisao/la:Sta kazu "privrednici" kojim autobusom idu, gje ce prenociti, gdje rucaju, karantin, premije? Nema nikakvog izvjestaja.
Muhamed Omić & Adin Džafić?intercontinental je napisao/la:U januaru nam stižu dva provjerena igrača sa premijerligaškim iskustvom![]()

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Gradimir Crnogorac i Muamer Zoletić oba iz Kikačawobly92 je napisao/la:Muhamed Omić & Adin Džafić?intercontinental je napisao/la:U januaru nam stižu dva provjerena igrača sa premijerligaškim iskustvom![]()

- Probisvjet
- Kontakt:

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Zoletic radi kod Senada tom-cata, na lopati, vidio ga ja sad kad su radili nesto na Bingo city centru, i to u legeinoj crveno-crnoj trenerciintercontinental je napisao/la:Gradimir Crnogorac i Muamer Zoletić oba iz Kikačawobly92 je napisao/la:Muhamed Omić & Adin Džafić?intercontinental je napisao/la:U januaru nam stižu dva provjerena igrača sa premijerligaškim iskustvom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
i čini mi se da vozi onaj bus od Tom Cat firme ,znači imamo bus,imamo vozača,ŠTEDIMOintercontinental je napisao/la:Zoletic radi kod Senada tom-cata, na lopati, vidio ga ja sad kad su radili nesto na Bingo city centru, i to u legeinoj crveno-crnoj trenerciwobly92 je napisao/la:Gradimir Crnogorac i Muamer Zoletić oba iz Kikačaintercontinental je napisao/la:U januaru nam stižu dva provjerena igrača sa premijerligaškim iskustvom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Beduin
- Kontakt:
Mani se oftopica.pinoglavi je napisao/la:Jel se smije malo pisati o utakmici? U subotu protiv Zeljeznicara i to..
Da krenemo sa osnovnim pitanjem, za koga navijate u subotu?

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Finansijer, a privrednik! Jel malo 70.000 hiljada tisuca?
„Mi smo evo kao što vidite krenuli sa uređenjem stadiona, proširili smo postojeći stadion, natkrili Gribaju u jednom dijelu, te krenuli sa izgradnjom ograde. Tu će se još mnogo raditi. Izvođač radova i glavni finansijer je moja firma „Tom-Cat“, a ima i nekoliko mještana koji su pomogli na čemu im hvala. Ja kao glavni finansijer ovdje planiram uložiti oko 70.000 KM“, rekao je za Kalesija online Senad Mujkanović.

„Mi smo evo kao što vidite krenuli sa uređenjem stadiona, proširili smo postojeći stadion, natkrili Gribaju u jednom dijelu, te krenuli sa izgradnjom ograde. Tu će se još mnogo raditi. Izvođač radova i glavni finansijer je moja firma „Tom-Cat“, a ima i nekoliko mještana koji su pomogli na čemu im hvala. Ja kao glavni finansijer ovdje planiram uložiti oko 70.000 KM“, rekao je za Kalesija online Senad Mujkanović.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Imaju bolje svlacionice od SlobodinihProbisvjet je napisao/la:Finansijer, a privrednik! Jel malo 70.000 hiljada tisuca?![]()
![]()
„Mi smo evo kao što vidite krenuli sa uređenjem stadiona, proširili smo postojeći stadion, natkrili Gribaju u jednom dijelu, te krenuli sa izgradnjom ograde. Tu će se još mnogo raditi. Izvođač radova i glavni finansijer je moja firma „Tom-Cat“, a ima i nekoliko mještana koji su pomogli na čemu im hvala. Ja kao glavni finansijer ovdje planiram uložiti oko 70.000 KM“, rekao je za Kalesija online Senad Mujkanović.![]()
![]()
![]()

Niko, niko, samo Sloboda
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Napokon cemo vidjeti sve sto ovaj tim ima i moze, uzivo na Grbavici:) Do pobjede, naravno 

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Nemamo mi sta vidjeti, ovaj tim zeljno iscekuje raspust i kud koji mili moji....ovi privrednici koji nemaju mandat ni od koga, osim Faraona koji se ufuro da je sve njegovo imaju zadatak da razyebu sve sto se moze razyebati.....sta je sa skupstinom, sta je UG Sloboda, svi su oni na istom fonu, na fraonovom fonu.....
🔴⚫️
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Izvini, ja sam zavrsio sa tom pricom, o svemu sto se dogadjalo sam jasno iznio svoje misljenje. Sada bih da malo navijam za Slobodu, kakva god sudbina nam bilaSkver je napisao/la:Nemamo mi sta vidjeti, ovaj tim zeljno iscekuje raspust i kud koji mili moji....ovi privrednici koji nemaju mandat ni od koga, osim Faraona koji se ufuro da je sve njegovo imaju zadatak da razyebu sve sto se moze razyebati.....sta je sa skupstinom, sta je UG Sloboda, svi su oni na istom fonu, na fraonovom fonu.....

onaj gol Zebe u Sarajevu za 1:1 mi je drag bez obzira sto nam nista nije znacilo u bodovnom smislu.
Sjecamo se svi kasnije rasprave o puncu koji se izgubio u bespucima premijer lige a 20 k nestade u zraku kao urbana legenda.
Bez obzira na to sto vise nemamo igraca koji sam rijesi utakmicu u trenutku nadahnuca, nada zadnja umire pa kontam mozda Subic napokon da gol i izvucemo opet bod.
Sjecamo se svi kasnije rasprave o puncu koji se izgubio u bespucima premijer lige a 20 k nestade u zraku kao urbana legenda.
Bez obzira na to sto vise nemamo igraca koji sam rijesi utakmicu u trenutku nadahnuca, nada zadnja umire pa kontam mozda Subic napokon da gol i izvucemo opet bod.
& $ ?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti bi samo navijao i to je to.... Ne interesuje te stanje ekipe, pojacanja, odlasci i dolasci dešavanja u i oko kluba, finansije i poslovanje, marketing... Izvini jarugo , ti il si opasno zapeo u prošlom vijeku il imaš 7,8 godinaSRSlavinovici je napisao/la:Izvini, ja sam zavrsio sa tom pricom, o svemu sto se dogadjalo sam jasno iznio svoje misljenje. Sada bih da malo navijam za Slobodu, kakva god sudbina nam bilaSkver je napisao/la:Nemamo mi sta vidjeti, ovaj tim zeljno iscekuje raspust i kud koji mili moji....ovi privrednici koji nemaju mandat ni od koga, osim Faraona koji se ufuro da je sve njegovo imaju zadatak da razyebu sve sto se moze razyebati.....sta je sa skupstinom, sta je UG Sloboda, svi su oni na istom fonu, na fraonovom fonu.....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Jel imas problem sa tim? Da, zelim da samo navijam. Dosadili ste vi kultasi sa stalnim ponavljanjem iste price. Ja sam rekao davno sta mislim, objasnjavati tebi i slicnima je uzaludno. Ajde pusti me i ne odgovaraj mi crnjacima i kult pricama kada napisem da cu gledati i navijati za Slobodu, jer ovo je Slobodin pdf. Ako vam smetam, pa ignirisite me. Troskoci od mene, hvalastaragarda je napisao/la:Ti bi samo navijao i to je to.... Ne interesuje te stanje ekipe, pojacanja, odlasci i dolasci dešavanja u i oko kluba, finansije i poslovanje, marketing... Izvini jarugo , ti il si opasno zapeo u prošlom vijeku il imaš 7,8 godinaSRSlavinovici je napisao/la:Izvini, ja sam zavrsio sa tom pricom, o svemu sto se dogadjalo sam jasno iznio svoje misljenje. Sada bih da malo navijam za Slobodu, kakva god sudbina nam bilaSkver je napisao/la:Nemamo mi sta vidjeti, ovaj tim zeljno iscekuje raspust i kud koji mili moji....ovi privrednici koji nemaju mandat ni od koga, osim Faraona koji se ufuro da je sve njegovo imaju zadatak da razyebu sve sto se moze razyebati.....sta je sa skupstinom, sta je UG Sloboda, svi su oni na istom fonu, na fraonovom fonu.....

. .čuj ovaj bi navij'o . . .e, bolan tc tc tc . .
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Da, zamisli, navijam za SloboduTuzlak04 je napisao/la:. .čuj ovaj bi navij'o . . .e, bolan tc tc tc . .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.