@Aleme, ma ne ispasta on uopste za sada, ne znam jesi li gledao ove 4 utakmice Dubsa, i dalje su tu one njegove akcije kroz blokove za otvorene trojke, samo sto ne moze nista da pogodi do sada, pitanje je vremena kada ce procepiti, pogledaj broj suteva u utakmicama, ima slican broj suteva kao KD i Steph, nista manje, jedini koji ce ofanzivno trpiti je Green, ali njega to i ne brine
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
Cuj da ga trejdaju, da li si realan? Klay im je poslije Draymonda najbitniji covjek u defanzivi, momak cuva PGove bez problema, uz to je i strasan suter i jos na sve to ima ugovor koji je jos uvijek prava kradja, top3 SG lige, samo bi ga Divac mogao trejdat. 
@Aleme, ma ne ispasta on uopste za sada, ne znam jesi li gledao ove 4 utakmice Dubsa, i dalje su tu one njegove akcije kroz blokove za otvorene trojke, samo sto ne moze nista da pogodi do sada, pitanje je vremena kada ce procepiti, pogledaj broj suteva u utakmicama, ima slican broj suteva kao KD i Steph, nista manje, jedini koji ce ofanzivno trpiti je Green, ali njega to i ne brine
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma libo Greena njemu je kao i uobicajeno, cekaj na trici ako je dobijes dobijes, nea sta njega tangirat. Smijem se kladit da Klayu nije bilo drago da dolazi KDbodi123 je napisao/la:Cuj da ga trejdaju, da li si realan? Klay im je poslije Draymonda najbitniji covjek u defanzivi, momak cuva PGove bez problema, uz to je i strasan suter i jos na sve to ima ugovor koji je jos uvijek prava kradja, top3 SG lige, samo bi ga Divac mogao trejdat.
bolje da je negdje prva violina nego treci covjek, njegovo nezadovoljstvo bi moglo postati sve vece. Licno da sam GM bih razmisljao i za tu opciju, moze se naci jos dobrih SG defanzivaca plus bih pojacao klupubodi123 je napisao/la:Cuj da ga trejdaju, da li si realan? Klay im je poslije Draymonda najbitniji covjek u defanzivi, momak cuva PGove bez problema, uz to je i strasan suter i jos na sve to ima ugovor koji je jos uvijek prava kradja, top3 SG lige, samo bi ga Divac mogao trejdat.
Ne bih imao nista protiv da ga posalju u Dallas za Matthewsa i jos nekog da ojacamo tu saradnju
Zadnja izmjena: dirkules, dana/u 03 nov 2016, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Koje nezadovoljstvo, daj mi neki dokaz da je Klay nezadovoljan trenutnom situacijom i da on licno bih pobjegao iz ovako jake ekipe? Pa nije covjek lud jbg, i on prvo zeli da sa ovom ekipom osvoji jos koji prsten jer je covjek mlad, a dio je ove lijepe price od samog zacetka, ne vidim apsolutno ni jedan razlog da on sada bi zelio pobjeci u neku ekipu gdje ce biti prva opcija ali bez ikakvih sansi za prsten.dirkules je napisao/la:bolje da je negdje prva violina nego treci covjek, njegovo nezadovoljstvo bi moglo postati sve vece. Licno da sam GM bih razmisljao i za tu opciju, moze se naci jos dobrih SG defanzivaca plus bih pojacao klupubodi123 je napisao/la:Cuj da ga trejdaju, da li si realan? Klay im je poslije Draymonda najbitniji covjek u defanzivi, momak cuva PGove bez problema, uz to je i strasan suter i jos na sve to ima ugovor koji je jos uvijek prava kradja, top3 SG lige, samo bi ga Divac mogao trejdat.
Doce i vrijeme kad ce on htjeti da se sam oproba u nekoj ekipi, ali mislim da je to nekada za 4 godine minimalno. Plus oko trejda se on ne pita nista, to se pita GM i FO Warriorsa a oni nisu ludi da ga trejdaju. Btw. sta bi to mogli dobiti vrijedno za njega i ko bi dao pola ekipe za Klaya u ovom trenutku, jer tesko da ga mozes zamijeniti jednim igracem?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Jok eto dočekao je Duranta raširenih ruku, ae molim te..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I prošle sezone je Klay loše ušao u sezonu, da bi kasnije trpao.
@Dame
Jel ti fakat mislis da Klay razmislja nesto slicno ovome:
Ok, dolazi KD u moju ekipu, ja sam tu donji, bit cemo najjaca ekipa u ligi ali sta mene to boli qrac, **** titule i sve ostalo, odo ja u Charlotte Hornetse da budem prva violina i imam 30ppg, uz 40-42 rekord i ispadanje u 1. krugu PO?
Mislim fakat, covjek vjerovatno zeli osvojiti jos bar 2 titule sa ovom ekipom, a onda poslije neke 4 godine kud koji mili moji, oprobati se negdje drugo zeljan samostalnog uspjeha, rano je sada uopste pricati o nekom nezadovoljstvu i trejdu.
Ok, dolazi KD u moju ekipu, ja sam tu donji, bit cemo najjaca ekipa u ligi ali sta mene to boli qrac, **** titule i sve ostalo, odo ja u Charlotte Hornetse da budem prva violina i imam 30ppg, uz 40-42 rekord i ispadanje u 1. krugu PO?
Mislim fakat, covjek vjerovatno zeli osvojiti jos bar 2 titule sa ovom ekipom, a onda poslije neke 4 godine kud koji mili moji, oprobati se negdje drugo zeljan samostalnog uspjeha, rano je sada uopste pricati o nekom nezadovoljstvu i trejdu.
Naravno da želi više prstena. Ali nema teorije da je on bio sretan kad je čuo za dolazak Duranta. Ionako su imali ekipu i više nego sposobnu za uzet naslov, a uz to je on bio drugi igrač te ekipe. Ovi postotci ne moraju značit ništa, ali meni bi čudno bilo da je sretan s odlukom dovođenja Duranta.bodi123 je napisao/la:@Dame
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sve dok budu osvajali titule čisto sumnjam da će Klayu pucati qurac za ulogu u ekipi.
Svejedno će imati svojih 20-22 poena u prosjeku i svojih 350-400 trica.
Svejedno će imati svojih 20-22 poena u prosjeku i svojih 350-400 trica.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
A Brook Lopez ubaci 4 trojke sinoc 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Pa normala, jer ko bi iole normalan pobjegao jbt iz ovakve dinastije u najavi i otisao lutati trazeci samostalni uspjeh jbt, to da li je Klayu bilo drago nakon dolaska KD ne mozemo znati ni ja a ni vi jos uvijek, na pocetku sezone mislim da je on ljut na sebe jer nije usao u adekvatnu formu, Kerr ga je cak proslu utakmicu ostavio kao jedinog startera da odigra par vise minuta u garbage timeu da bi uhvatio neki ritam suteva, medjutim nije mogao bazena pogoditi, ali to ce vremenom nadoci na svoje, o defanzivnom doprinosu ne treba uopste pricati.
To je moje misljenje da je nezadovoljan ipak ti je dosao covjek koji ce trositi 20ak lopti u zamjenu za Barnesa koji je samo cekao kreaciju poslije picka Steph/ Green u korneru. Vrijeme ce pokazati, ali ako ovako nastavi sa scorerskim ucinkom i procentima uz ovu potrosnju lopti prije bih ga mijenjao nego ostavio
Jara human nature, svima je njima stalo pusti to, sta ti mislis da je Boshu bilo drago sto mu je sva produkcija spala u Miami? Jest djavola, nego igraj, tako ti je kako ti je. Ko god kaze da mu nije stalo laze, posebno u Americkim sportovima, gdje je bas brutalno i nemilosrdno, nekoliko ce ih zivjet na racun stare slave ali privremene prirode, pa Aaron Rodgers lik otkako starta skoro dominira, SB, MVP, rekorde ma sve, 7 tekmi nije odigro na nivou ove sezone, kanta za smece, odma. Pa eto ti Aldridge-a, sjecam se kad je bilo one jedne sezone izmedju njeg i Blake ko je najjaca 4a lige, ko ga sad trpa u tu pricu? Neas produkcije ispadas iz price hladno, bez obzira sto sa Spursima ima vece sanse.bodi123 je napisao/la:Koje nezadovoljstvo, daj mi neki dokaz da je Klay nezadovoljan trenutnom situacijom i da on licno bih pobjegao iz ovako jake ekipe? Pa nije covjek lud jbg, i on prvo zeli da sa ovom ekipom osvoji jos koji prsten jer je covjek mlad, a dio je ove lijepe price od samog zacetka, ne vidim apsolutno ni jedan razlog da on sada bi zelio pobjeci u neku ekipu gdje ce biti prva opcija ali bez ikakvih sansi za prsten.dirkules je napisao/la:bolje da je negdje prva violina nego treci covjek, njegovo nezadovoljstvo bi moglo postati sve vece. Licno da sam GM bih razmisljao i za tu opciju, moze se naci jos dobrih SG defanzivaca plus bih pojacao klupubodi123 je napisao/la:Cuj da ga trejdaju, da li si realan? Klay im je poslije Draymonda najbitniji covjek u defanzivi, momak cuva PGove bez problema, uz to je i strasan suter i jos na sve to ima ugovor koji je jos uvijek prava kradja, top3 SG lige, samo bi ga Divac mogao trejdat.
Doce i vrijeme kad ce on htjeti da se sam oproba u nekoj ekipi, ali mislim da je to nekada za 4 godine minimalno. Plus oko trejda se on ne pita nista, to se pita GM i FO Warriorsa a oni nisu ludi da ga trejdaju. Btw. sta bi to mogli dobiti vrijedno za njega i ko bi dao pola ekipe za Klaya u ovom trenutku, jer tesko da ga mozes zamijeniti jednim igracem?
@dirkules, ma ne sporim ja je li on nezadovoljan ili nije, to ne znamo a i da jest nezadovoljan to se tice samo njega i njegove privatnosti brate razumijes, na terenu on to nema sta pokazivati, njemu je igrat i dok god oni osvajaju on ce biti tu, hocu da kazem da nije lud covjek da zbog te nazovi nezadovoljnosti i licnog ega zbog dolaska KDa trazi trejd, nije lud da trazi trejd iz ovako jake ekipe, o tome pricam.. a sto se tice brojki nije realno da ovako sutira cijelu sezonu, ovo ti je premal uzorak, covjek sutira tricu 20%, nije on Howard jbt, nije realno ocekivati da je sutica ni ispod 30%, a kamoli kao sada, popece se to vremenom sve na neku pribliznu brojku od prosle sezone, ne brini se
@aleme
naravno da to stoji, svaki ima svoj licni ego, ali opet ponavljam koga boli qrac za time kada ce Klay se naosvajati titula vjerovatno kao jako bitna rola u ovoj historijski jakoj ekipi, nema ni 1% sanse da ce on traziti trejd u neku drugu pustolovinu
@aleme
naravno da to stoji, svaki ima svoj licni ego, ali opet ponavljam koga boli qrac za time kada ce Klay se naosvajati titula vjerovatno kao jako bitna rola u ovoj historijski jakoj ekipi, nema ni 1% sanse da ce on traziti trejd u neku drugu pustolovinu
Razumijem ja brate sta zelis da kazes, to je sad njegova individualna stvar, mene bi boljelo da sam u ekipi koja je vec sampionska i da mi dolazi top5 igrac lige i postajem treca rupa na sviralubodi123 je napisao/la:@dirkules, ma ne sporim ja je li on nezadovoljan ili nije, to ne znamo a i da jest nezadovoljan to se tice samo njega i njegove privatnosti brate razumijes, na terenu on to nema sta pokazivati, njemu je igrat i dok god oni osvajaju on ce biti tu, hocu da kazem da nije lud covjek da zbog te nazovi nezadovoljnosti i licnog ega zbog dolaska KDa trazi trejd, nije lud da trazi trejd iz ovako jake ekipe, o tome pricam.. a sto se tice brojki nije realno da ovako sutira cijelu sezonu, ovo ti je premal uzorak, covjek sutira tricu 20%, nije on Howard jbt, nije realno ocekivati da je sutica ni ispod 30%, a kamoli kao sada, popece se to vremenom sve na neku pribliznu brojku od prosle sezone, ne brini se
@aleme
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ima Klay 16,5 suteva po utakmici i 7 trica po utakmici. Veceras ce procepiti i zatrpati OKC ko onomad 28.05 ljeta gospodnjeg 2016. 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
BernardBarnjak je napisao/la:A Brook Lopez ubaci 4 trojke sinoc
kao u cijeloj karijeri do sinocnje tekme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.