HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

cole-ch
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la cole-ch » 16 jul 2010, 00:30

Cestitke. Duvate ficfirice ko balone, svaka cast!
Revans ce biti puka formalnost. Puno srece sutra u zrebu.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 16 jul 2010, 00:34

Samo da pitam nesto.Znaci vi(zrinjski i siroki) ste vjerovatno prosli ove protivnike. Siroki ima dobru sansu da sacuva 2:2 iz Austrije a Zrinjskom nebi trebao biti problem sacuvati 4:1.Znaci da li vi prolazite u 3 pretkolo ili 4(play off).
Ja mislim da idete u 3. pretkolo(naravno ukoliko prodjete u uzvratnik utakmicama sto nebi trebao biti prob.)
Jesam u pravu ? :D
SRETNO SUTRA

AC_Milan4ever
Kontakt:

Post Postao/la AC_Milan4ever » 16 jul 2010, 00:39

sve cestitke Zrinjskom na pobijedi i nebi trebalo biti upitno naredno kolo :) pozz od robijasa

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 16 jul 2010, 00:43

Pitanje za @HUM i @HŠK,

mi se obrukasmo protiv Hapoela, to je dokaz da smo kupili prvenstvo :lol: Šta bi sa Slovanom. Koliko ono beše u Bratislavi, koliko je fasovao Slovan u narednom kolu od Olimpijakosa, šta to sve znači, ima li neke veze sa Željom, Zrinjskim i kupovinom prvenstva :lol:

Do narednog susreta. Valjda će vas biti više na stajanju :lol:

Pozdrav
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Filantrop
Kontakt:

Post Postao/la Filantrop » 16 jul 2010, 00:50

Devil je napisao/la:Nema na sajtu Uefe nista o ovim grupama ne znam gde ih vade.
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... rpool+juve
solo forte solo a destra

mostarski zrinjski

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 16 jul 2010, 00:56

Cestitam na pobjedi
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 16 jul 2010, 00:57

Vidi pasa da ti objasnim fudbal nije sto je nekad bio danas svako svakoga pobjedi ;) nema favorita i slabih ekipa

PS Mi pojedinci pratimo bh fudbal i navijaci smo BH klubova a ne ko vecina zaboga imaju dres,sal,kapu... i gledaju na TV-u utakmice a stadion vidjeli samo na tv-u i misle da su navijaci Intera,Barse,Manchestera..... :roll:

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 jul 2010, 01:13

samosarajvo je napisao/la:Samo da pitam nesto.Znaci vi(zrinjski i siroki) ste vjerovatno prosli ove protivnike. Siroki ima dobru sansu da sacuva 2:2 iz Austrije a Zrinjskom nebi trebao biti problem sacuvati 4:1.Znaci da li vi prolazite u 3 pretkolo ili 4(play off).
Ja mislim da idete u 3. pretkolo(naravno ukoliko prodjete u uzvratnik utakmicama sto nebi trebao biti prob.)
Jesam u pravu ? :D
SRETNO SUTRA
Nije, et preskocice jedno pretkolo, nak' reda radi! :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 16 jul 2010, 04:57

Ima brato, taman sam se tusirao, vrucina me probudila, ovo ovako ne moze :oops:

P.S. Ja necu doci da gledam, ali me svejedno isamaraj ako dodjem kojim slucajem :lol:

Ajd ž :)
Support Velez, It's logical! ★

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 16 jul 2010, 08:03

Iskrene čestitke na pobjedi!
Sretno vam bilo u nastavku majstori! :P :P :P :P :P :P

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 16 jul 2010, 10:26

bistrikboy je napisao/la:Ma trebamo se svi nadati da se to nece desiti,bila bi to nevidjena bruka za drzavu i nas fudbal,nasi klubovi fine pare uzmu od europe i te pare koliko toliko uloze u ekipu,bez tih para ce biti mnogo teze raditi.

Sretno u zrijebu,da prođete sto bolje
E vidis ja se bas ne slazem sa tim. Ja bih bas volio da nas kazne. Timovi poput zrinjskog i listice su rak rana naseg fudbala. Vi svi zaboravili kako se kradu protivnici pod bijelim brijegom, kako se dogovaraju utakmice sa leotarom, slavijom, kako se glasa protiv propisa statuta kako bi se zrinjskom omogucio izlazak u evropu a sve se to pod okriljem lopova iz saveza.... i sta sad treba? Da hapci budu i dalje nagradjivani?! Zar je ovaj savez krovna institucija fudbala kakva nama treba? Nista osim zestoke kazne nam nece pomoci. Pa kad lopovi vide da vise ne mogu povuci ce se sami, to je jedino rjesenje. I klub za koji ja navijam ce naravno ispastati ali dzaba, to je jedino rjesenje, nema druge

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 16 jul 2010, 10:27

Sa svim protivnicima koji su vam mogući u sljedećem može se igrati. Ja bi najviše volio da izvučete bilo koga osim Liverpoola, jer ovako bi imali šansi za prolaz, a u slučaju Liverpoola, zabol vas, velika utakmica za klub, veliki profit od ulaznica, pa i TV prava. Sretno ! :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

magic
Kontakt:

Post Postao/la magic » 16 jul 2010, 10:28

UPS je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ma trebamo se svi nadati da se to nece desiti,bila bi to nevidjena bruka za drzavu i nas fudbal,nasi klubovi fine pare uzmu od europe i te pare koliko toliko uloze u ekipu,bez tih para ce biti mnogo teze raditi.

E vidis ja se bas ne slazem sa tim. Ja bih bas volio da nas kazne. Timovi poput zrinjskog i listice su rak rana naseg fudbala. Vi svi zaboravili kako se kradu protivnici pod bijelim brijegom, kako se dogovaraju utakmice sa leotarom, slavijom, kako se glasa protiv propisa statuta kako bi se zrinjskom omogucio izlazak u evropu a sve se to pod okriljem lopova iz saveza.... i sta sad treba? Da hapci budu i dalje nagradjivani?! Zar je ovaj savez krovna institucija fudbala kakva nama treba? Nista osim zestoke kazne nam nece pomoci. Pa kad lopovi vide da vise ne mogu povuci ce se sami, to je jedino rjesenje. I klub za koji ja navijam ce naravno ispastati ali dzaba, to je jedino rjesenje, nema druge
a ti bi guzice dao da ti je klub ko sto su ZRINJSKI i ŠIROKI !!

Filantrop
Kontakt:

Post Postao/la Filantrop » 16 jul 2010, 10:51

UPS je napisao/la:

DaDa, bas su Zrinjski i siroki krivi sto nam je ovako dobar savez. To sto si nabrojao nije istinito a te iste primjere koje navodis mogao si prikaciti i nekim drugim klubovima iz PL. Ali eto ispada samo da su Hrvati lopovi. Najbolje da ih nema nikako, nek' se igra arapska liga po šerijatskim pravilima.
solo forte solo a destra

mostarski zrinjski

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 16 jul 2010, 10:56

UPS je napisao/la:

E vidis ja se bas ne slazem sa tim. Ja bih bas volio da nas kazne. Timovi poput zrinjskog i listice su rak rana naseg fudbala.
Ti si to isto govorio vjerojatno i dok su Brotnjo, Modriča, Grude, i sl. manji klubovi bili u ligi. Vjerojatno si misli da će se sve samo riješiti kad oni odu, a je li ? Koji si ti paćenik čovječe!
Najbolje da se igra liga 4 stokružno Željo-Sarajevo-Čelik-Sloboda pa bi ti bio rahat.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 jul 2010, 10:57

Marin je napisao/la:
UPS je napisao/la:

E vidis ja se bas ne slazem sa tim. Ja bih bas volio da nas kazne. Timovi poput zrinjskog i listice su rak rana naseg fudbala.
Ti si to isto govorio vjerojatno i dok su Brotnjo, Modriča, Grude, i sl. manji klubovi bili u ligi. Vjerojatno si misli da će se sve samo riješiti kad oni odu, a je li ? Koji si ti paćenik čovječe!
Najbolje da se igra liga 4 stokružno Željo-Sarajevo-Čelik-Sloboda pa bi ti bio rahat.
Zar ima iko da UPS-a shvata ozbiljno?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 16 jul 2010, 11:03

Filantrop je napisao/la:
UPS je napisao/la:

DaDa, bas su Zrinjski i siroki krivi sto nam je ovako dobar savez. To sto si nabrojao nije istinito a te iste primjere koje navodis mogao si prikaciti i nekim drugim klubovima iz PL. Ali eto ispada samo da su Hrvati lopovi. Najbolje da ih nema nikako, nek' se igra arapska liga po šerijatskim pravilima.
A moguli da ja budem kao neki predsjednik, odnosni kadija ili tako nešto...... barem bi ja određivo pravila..... :D
Ma pusti budale, ako ništa drugo barem se ne sramotite i odlično predstavljate klub , grad, državu u Evropi. Sve čestitke na dobrim rezultatima i barem da se jedna naša ekipa ove godine plasira u grupnu fazu.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 16 jul 2010, 11:27

Nema to veze sa politikom i nacionalizmom. Vise ima veze sa radikalnim (da ne kazem seoskim, krkanskim) lokal patritizmom ali to je tema za neke druge rasprave. Stvari koje sam naveo su tacne i primjera ima milion. Ova posljednja sezona je to najbolje pokazala. Nije nas problem to sto klubovi iz vasih sredina svoju egzistenciju usko vezu za sudije i razno-razne stimaljke i preko njih ostvaruju svoje ciljeve. Kada igra zrinjski na kosevu onda ima 'evropsko sudjenje', sudije ih stite kao da su barcelona. Kad mi igramo dole uvijek nas pokradu, pa trebam li navoditi konkretne primjere??

P.S. e vidi ovog huseina, pa koji si ti majstor nemam rijeci :lol: :lol: :lol: evo malo CINJENICA da pokusas shvatiti neke stvari:

pa se ti njima divi slobodno...

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 16 jul 2010, 11:40

UPS je napisao/la:Nema to veze sa politikom i nacionalizmom. Vise ima veze sa radikalnim (da ne kazem seoskim, krkanskim) lokal patritizmom ali to je tema za neke druge rasprave. Stvari koje sam naveo su tacne i primjera ima milion. Ova posljednja sezona je to najbolje pokazala. Nije nas problem to sto klubovi iz vasih sredina svoju egzistenciju usko vezu za sudije i razno-razne stimaljke i preko njih ostvaruju svoje ciljeve. Kada igra zrinjski na kosevu onda ima 'evropsko sudjenje', sudije ih stite kao da su barcelona. Kad mi igramo dole uvijek nas pokradu, pa trebam li navoditi konkretne primjere??

P.S. e vidi ovog huseina, pa koji si ti majstor nemam rijeci :lol: :lol: :lol: evo malo CINJENICA da pokusas shvatiti neke stvari:

pa se ti njima divi slobodno...
Ne pričaj gluposti matere ti, pa više se štima "velikim klubovima" kada igraju protiv nas "malih". Zašto se ne sjetiš kako i nakoji način je Željo pobijedio zvijezdu na grbavici proljetos, zašto Šehić nije dobio crveni karton, zašto je željin gol koji prethodio ofsajdu priznat, zašto je za želju sviran nepostojeći penal a za zvijezdu očigledan nije i na kraju se sjeti samo Amarove izjave koji je rekao "moralo je tako da bude. I nemoj bogati ti više da nam pričaš ovdje o nekom poštenju i o vama velikanima. Nema više tradicije. Po vam ako klub dolazi iz male sredine ne može biti uspješan klub. Budi realan pa priznaj da je široki najorganizovaniji klub u BiH, da su samo njihovi igrači i igrači Zvijezde sa završetkom sezone dobili plate. I tako to da ti ne pričam dalje. Ukratko, nađi sebi politički forum pa tamo kenjaj. :mrgreen: :mrgreen:
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

Casual-Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Casual-Hordas » 16 jul 2010, 12:40

Cestitke Zrinjskom na jucerasnjoj pobjedi i sretno u gostima.. :)
Nek se sjever pali, večeras nema sna, nek se čuje naša pjesma mi smo Horde Zla...Na sjeveru stojimo nikog se ne bojimo Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo!!!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.