HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Cestitke. Duvate ficfirice ko balone, svaka cast!
Revans ce biti puka formalnost. Puno srece sutra u zrebu.
Revans ce biti puka formalnost. Puno srece sutra u zrebu.
-
- Kontakt:
Samo da pitam nesto.Znaci vi(zrinjski i siroki) ste vjerovatno prosli ove protivnike. Siroki ima dobru sansu da sacuva 2:2 iz Austrije a Zrinjskom nebi trebao biti problem sacuvati 4:1.Znaci da li vi prolazite u 3 pretkolo ili 4(play off).
Ja mislim da idete u 3. pretkolo(naravno ukoliko prodjete u uzvratnik utakmicama sto nebi trebao biti prob.)
Jesam u pravu ?
SRETNO SUTRA
Ja mislim da idete u 3. pretkolo(naravno ukoliko prodjete u uzvratnik utakmicama sto nebi trebao biti prob.)
Jesam u pravu ?

SRETNO SUTRA
-
- Kontakt:
sve cestitke Zrinjskom na pobijedi i nebi trebalo biti upitno naredno kolo
pozz od robijasa

- nikad_izvini
- Kontakt:
Pitanje za @HUM i @HŠK,
mi se obrukasmo protiv Hapoela, to je dokaz da smo kupili prvenstvo
Šta bi sa Slovanom. Koliko ono beše u Bratislavi, koliko je fasovao Slovan u narednom kolu od Olimpijakosa, šta to sve znači, ima li neke veze sa Željom, Zrinjskim i kupovinom prvenstva
Do narednog susreta. Valjda će vas biti više na stajanju
Pozdrav
mi se obrukasmo protiv Hapoela, to je dokaz da smo kupili prvenstvo

Do narednog susreta. Valjda će vas biti više na stajanju

Pozdrav
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... rpool+juveDevil je napisao/la:Nema na sajtu Uefe nista o ovim grupama ne znam gde ih vade.
solo forte solo a destra
mostarski zrinjski
mostarski zrinjski
-
- Kontakt:
Vidi pasa da ti objasnim fudbal nije sto je nekad bio danas svako svakoga pobjedi
nema favorita i slabih ekipa
PS Mi pojedinci pratimo bh fudbal i navijaci smo BH klubova a ne ko vecina zaboga imaju dres,sal,kapu... i gledaju na TV-u utakmice a stadion vidjeli samo na tv-u i misle da su navijaci Intera,Barse,Manchestera.....

PS Mi pojedinci pratimo bh fudbal i navijaci smo BH klubova a ne ko vecina zaboga imaju dres,sal,kapu... i gledaju na TV-u utakmice a stadion vidjeli samo na tv-u i misle da su navijaci Intera,Barse,Manchestera.....

Nije, et preskocice jedno pretkolo, nak' reda radi!samosarajvo je napisao/la:Samo da pitam nesto.Znaci vi(zrinjski i siroki) ste vjerovatno prosli ove protivnike. Siroki ima dobru sansu da sacuva 2:2 iz Austrije a Zrinjskom nebi trebao biti problem sacuvati 4:1.Znaci da li vi prolazite u 3 pretkolo ili 4(play off).
Jesam u pravu ?
SRETNO SUTRA

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ima brato, taman sam se tusirao, vrucina me probudila, ovo ovako ne moze
P.S. Ja necu doci da gledam, ali me svejedno isamaraj ako dodjem kojim slucajem
Ajd ž

P.S. Ja necu doci da gledam, ali me svejedno isamaraj ako dodjem kojim slucajem

Ajd ž

Support Velez, It's logical! ★
- zvijezdica
- Kontakt:
Iskrene čestitke na pobjedi!
Sretno vam bilo u nastavku majstori!

Sretno vam bilo u nastavku majstori!

E vidis ja se bas ne slazem sa tim. Ja bih bas volio da nas kazne. Timovi poput zrinjskog i listice su rak rana naseg fudbala. Vi svi zaboravili kako se kradu protivnici pod bijelim brijegom, kako se dogovaraju utakmice sa leotarom, slavijom, kako se glasa protiv propisa statuta kako bi se zrinjskom omogucio izlazak u evropu a sve se to pod okriljem lopova iz saveza.... i sta sad treba? Da hapci budu i dalje nagradjivani?! Zar je ovaj savez krovna institucija fudbala kakva nama treba? Nista osim zestoke kazne nam nece pomoci. Pa kad lopovi vide da vise ne mogu povuci ce se sami, to je jedino rjesenje. I klub za koji ja navijam ce naravno ispastati ali dzaba, to je jedino rjesenje, nema drugebistrikboy je napisao/la:Ma trebamo se svi nadati da se to nece desiti,bila bi to nevidjena bruka za drzavu i nas fudbal,nasi klubovi fine pare uzmu od europe i te pare koliko toliko uloze u ekipu,bez tih para ce biti mnogo teze raditi.
Sretno u zrijebu,da prođete sto bolje
- KB-TM87
- Kontakt:
Sa svim protivnicima koji su vam mogući u sljedećem može se igrati. Ja bi najviše volio da izvučete bilo koga osim Liverpoola, jer ovako bi imali šansi za prolaz, a u slučaju Liverpoola, zabol vas, velika utakmica za klub, veliki profit od ulaznica, pa i TV prava. Sretno ! 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
a ti bi guzice dao da ti je klub ko sto su ZRINJSKI i ŠIROKI !!UPS je napisao/la:E vidis ja se bas ne slazem sa tim. Ja bih bas volio da nas kazne. Timovi poput zrinjskog i listice su rak rana naseg fudbala. Vi svi zaboravili kako se kradu protivnici pod bijelim brijegom, kako se dogovaraju utakmice sa leotarom, slavijom, kako se glasa protiv propisa statuta kako bi se zrinjskom omogucio izlazak u evropu a sve se to pod okriljem lopova iz saveza.... i sta sad treba? Da hapci budu i dalje nagradjivani?! Zar je ovaj savez krovna institucija fudbala kakva nama treba? Nista osim zestoke kazne nam nece pomoci. Pa kad lopovi vide da vise ne mogu povuci ce se sami, to je jedino rjesenje. I klub za koji ja navijam ce naravno ispastati ali dzaba, to je jedino rjesenje, nema drugebistrikboy je napisao/la:Ma trebamo se svi nadati da se to nece desiti,bila bi to nevidjena bruka za drzavu i nas fudbal,nasi klubovi fine pare uzmu od europe i te pare koliko toliko uloze u ekipu,bez tih para ce biti mnogo teze raditi.
DaDa, bas su Zrinjski i siroki krivi sto nam je ovako dobar savez. To sto si nabrojao nije istinito a te iste primjere koje navodis mogao si prikaciti i nekim drugim klubovima iz PL. Ali eto ispada samo da su Hrvati lopovi. Najbolje da ih nema nikako, nek' se igra arapska liga po šerijatskim pravilima.UPS je napisao/la:E vidis ja se bas ne slazem sa tim. Ja bih bas volio da nas kazne. Timovi poput zrinjskog i listice su rak rana naseg fudbala. Vi svi zaboravili kako se kradu protivnici pod bijelim brijegom, kako se dogovaraju utakmice sa leotarom, slavijom, kako se glasa protiv propisa statuta kako bi se zrinjskom omogucio izlazak u evropu a sve se to pod okriljem lopova iz saveza.... i sta sad treba? Da hapci budu i dalje nagradjivani?! Zar je ovaj savez krovna institucija fudbala kakva nama treba? Nista osim zestoke kazne nam nece pomoci. Pa kad lopovi vide da vise ne mogu povuci ce se sami, to je jedino rjesenje. I klub za koji ja navijam ce naravno ispastati ali dzaba, to je jedino rjesenje, nema drugebistrikboy je napisao/la:Ma trebamo se svi nadati da se to nece desiti,bila bi to nevidjena bruka za drzavu i nas fudbal,nasi klubovi fine pare uzmu od europe i te pare koliko toliko uloze u ekipu,bez tih para ce biti mnogo teze raditi.
solo forte solo a destra
mostarski zrinjski
mostarski zrinjski
Ti si to isto govorio vjerojatno i dok su Brotnjo, Modriča, Grude, i sl. manji klubovi bili u ligi. Vjerojatno si misli da će se sve samo riješiti kad oni odu, a je li ? Koji si ti paćenik čovječe!UPS je napisao/la:E vidis ja se bas ne slazem sa tim. Ja bih bas volio da nas kazne. Timovi poput zrinjskog i listice su rak rana naseg fudbala.bistrikboy je napisao/la:Ma trebamo se svi nadati da se to nece desiti,bila bi to nevidjena bruka za drzavu i nas fudbal,nasi klubovi fine pare uzmu od europe i te pare koliko toliko uloze u ekipu,bez tih para ce biti mnogo teze raditi.
Najbolje da se igra liga 4 stokružno Željo-Sarajevo-Čelik-Sloboda pa bi ti bio rahat.
- bistrikboy
- Kontakt:
Zar ima iko da UPS-a shvata ozbiljno?Marin je napisao/la:Ti si to isto govorio vjerojatno i dok su Brotnjo, Modriča, Grude, i sl. manji klubovi bili u ligi. Vjerojatno si misli da će se sve samo riješiti kad oni odu, a je li ? Koji si ti paćenik čovječe!UPS je napisao/la:E vidis ja se bas ne slazem sa tim. Ja bih bas volio da nas kazne. Timovi poput zrinjskog i listice su rak rana naseg fudbala.bistrikboy je napisao/la:Ma trebamo se svi nadati da se to nece desiti,bila bi to nevidjena bruka za drzavu i nas fudbal,nasi klubovi fine pare uzmu od europe i te pare koliko toliko uloze u ekipu,bez tih para ce biti mnogo teze raditi.
Najbolje da se igra liga 4 stokružno Željo-Sarajevo-Čelik-Sloboda pa bi ti bio rahat.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- husein veličanstveni
- Kontakt:
A moguli da ja budem kao neki predsjednik, odnosni kadija ili tako nešto...... barem bi ja određivo pravila.....Filantrop je napisao/la:DaDa, bas su Zrinjski i siroki krivi sto nam je ovako dobar savez. To sto si nabrojao nije istinito a te iste primjere koje navodis mogao si prikaciti i nekim drugim klubovima iz PL. Ali eto ispada samo da su Hrvati lopovi. Najbolje da ih nema nikako, nek' se igra arapska liga po šerijatskim pravilima.UPS je napisao/la:E vidis ja se bas ne slazem sa tim. Ja bih bas volio da nas kazne. Timovi poput zrinjskog i listice su rak rana naseg fudbala. Vi svi zaboravili kako se kradu protivnici pod bijelim brijegom, kako se dogovaraju utakmice sa leotarom, slavijom, kako se glasa protiv propisa statuta kako bi se zrinjskom omogucio izlazak u evropu a sve se to pod okriljem lopova iz saveza.... i sta sad treba? Da hapci budu i dalje nagradjivani?! Zar je ovaj savez krovna institucija fudbala kakva nama treba? Nista osim zestoke kazne nam nece pomoci. Pa kad lopovi vide da vise ne mogu povuci ce se sami, to je jedino rjesenje. I klub za koji ja navijam ce naravno ispastati ali dzaba, to je jedino rjesenje, nema drugebistrikboy je napisao/la:Ma trebamo se svi nadati da se to nece desiti,bila bi to nevidjena bruka za drzavu i nas fudbal,nasi klubovi fine pare uzmu od europe i te pare koliko toliko uloze u ekipu,bez tih para ce biti mnogo teze raditi.

Ma pusti budale, ako ništa drugo barem se ne sramotite i odlično predstavljate klub , grad, državu u Evropi. Sve čestitke na dobrim rezultatima i barem da se jedna naša ekipa ove godine plasira u grupnu fazu.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Nema to veze sa politikom i nacionalizmom. Vise ima veze sa radikalnim (da ne kazem seoskim, krkanskim) lokal patritizmom ali to je tema za neke druge rasprave. Stvari koje sam naveo su tacne i primjera ima milion. Ova posljednja sezona je to najbolje pokazala. Nije nas problem to sto klubovi iz vasih sredina svoju egzistenciju usko vezu za sudije i razno-razne stimaljke i preko njih ostvaruju svoje ciljeve. Kada igra zrinjski na kosevu onda ima 'evropsko sudjenje', sudije ih stite kao da su barcelona. Kad mi igramo dole uvijek nas pokradu, pa trebam li navoditi konkretne primjere??
P.S. e vidi ovog huseina, pa koji si ti majstor nemam rijeci
evo malo CINJENICA da pokusas shvatiti neke stvari:
pa se ti njima divi slobodno...
P.S. e vidi ovog huseina, pa koji si ti majstor nemam rijeci

- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ne pričaj gluposti matere ti, pa više se štima "velikim klubovima" kada igraju protiv nas "malih". Zašto se ne sjetiš kako i nakoji način je Željo pobijedio zvijezdu na grbavici proljetos, zašto Šehić nije dobio crveni karton, zašto je željin gol koji prethodio ofsajdu priznat, zašto je za želju sviran nepostojeći penal a za zvijezdu očigledan nije i na kraju se sjeti samo Amarove izjave koji je rekao "moralo je tako da bude. I nemoj bogati ti više da nam pričaš ovdje o nekom poštenju i o vama velikanima. Nema više tradicije. Po vam ako klub dolazi iz male sredine ne može biti uspješan klub. Budi realan pa priznaj da je široki najorganizovaniji klub u BiH, da su samo njihovi igrači i igrači Zvijezde sa završetkom sezone dobili plate. I tako to da ti ne pričam dalje. Ukratko, nađi sebi politički forum pa tamo kenjaj.UPS je napisao/la:Nema to veze sa politikom i nacionalizmom. Vise ima veze sa radikalnim (da ne kazem seoskim, krkanskim) lokal patritizmom ali to je tema za neke druge rasprave. Stvari koje sam naveo su tacne i primjera ima milion. Ova posljednja sezona je to najbolje pokazala. Nije nas problem to sto klubovi iz vasih sredina svoju egzistenciju usko vezu za sudije i razno-razne stimaljke i preko njih ostvaruju svoje ciljeve. Kada igra zrinjski na kosevu onda ima 'evropsko sudjenje', sudije ih stite kao da su barcelona. Kad mi igramo dole uvijek nas pokradu, pa trebam li navoditi konkretne primjere??
P.S. e vidi ovog huseina, pa koji si ti majstor nemam rijeci![]()
![]()
evo malo CINJENICA da pokusas shvatiti neke stvari:

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
-
- Kontakt:
Cestitke Zrinjskom na jucerasnjoj pobjedi i sretno u gostima.. 

Nek se sjever pali, večeras nema sna, nek se čuje naša pjesma mi smo Horde Zla...Na sjeveru stojimo nikog se ne bojimo Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.