Meni je glupo uopste i iznositi argumente o igracima Oklahome i NOPa, ili se zezas ili fakat nemas blage o kosarci. Mislim ono brate, Frazier, Moore, S. Hill i **** Asik cine prvu petorku trenutnog NOPa, ovih igraca ni na 2k nema, nemaju ljudi ni slike na espnu.Neutral je napisao/la:Jesam i šta je tu smiješno?bodi123 je napisao/la:Jesil to upravo uporedio Russove saigrace sa Davisovim?Neutral je napisao/la:Motivator
Je li igrao jučer mvp Davis?Isto onanisanje kao prije dvije godine, nema saigrača, eto Beast ima, pa opet gine na parketu kao da mu je posljednja utakmica u životu.
![]()
![]()
Obje ekipe niđe veze.
Pelicansi imaju nesreću sa povredama, Eric Gordon prošlih godinama, ove Evans. Tyrieke je odličan košarkaš.
NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2016/2017
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Donnie Darko
- Kontakt:
Likovima su prošle sezone Alonzo Gee, Norris Cole, Toney Douglas, James Ennis i neki Dejean-Jones skupili 100 startova 
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 03 nov 2016, 16:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ye, nemam blage o košarci 
Coj'ku Omer Asik najbolji suigrac, nea se sta pricat.
Covjek uporedi Oladipa, Adamsa, Robertsona, Kantera sa ovim nejacima iz NOPa, koji nemaju ni profile na nba.com, jedina gora petorka je ona od neku noc Grizzliesa kada nisu igrali Conley i Mark.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Gledam i ne vjerujem da neko moze ovo izvalitibodi123 je napisao/la:Covjek uporedi Oladipa, Adamsa, Robertsona, Kantera sa ovim nejacima iz NOPa, koji nemaju ni profile na nba.com, jedina gora petorka je ona od neku noc Grizzliesa kada nisu igrali Conley i Mark.
Jašta, povrijeđena im dva najbolja saigrača i odmah nema s kim igrati. Fali Jrue i Tyreke, oba su super igrači.
Pelicansi bez Davisa komepletni bi dobili Oklahomu bez Russella
Pelicansi bez Davisa komepletni bi dobili Oklahomu bez Russella
Cuj ovo sad, e ne mogu vise majke mi. Dosta.
Cuj Pelicansi nista losiji od OKCa. Boze me ti sacuvaj.
hvala Bogu, idi gledaj tenis, bolje te ide.bodi123 je napisao/la:Cuj ovo sad, e ne mogu vise majke mi. Dosta.
Evans, Holiday???Epidaurus je napisao/la:Cuj Pelicansi nista losiji od OKCa. Boze me ti sacuvaj.
Bez veze igrači? Kanter i Adams igračine?
Okej, na ovom forumu je i Curry bio fail, prosječan, ništa specijalan, također Tony Parker bez veze, malo doprinos dao, te najjača od svega Russell polovnjak, bez mozga, past će itd.
PS:
Prije sezone se govorilo da je upitan playoff Oklahome, nakon 2 utakmice ne mogu izdržati ovim ritmom, sutra će se pisati prvi favoriti za prsten, no dobro, ovdje se otpisao San Antonio prije pet godina
neutrale buduca kanto
Ja sam barem tamo strucan, gdje onda da ja tebe posaljem? Na temu League of Legends, ili anime/manga?Neutral je napisao/la:hvala Bogu, idi gledaj tenis, bolje te ide.bodi123 je napisao/la:Cuj ovo sad, e ne mogu vise majke mi. Dosta.
Ma nije on kriv. Krivi su ovi koji mu odgovoraju.JohnCasey je napisao/la:neutrale buduca kanto
Tako i ovdje mišljenje ide, sveznalci koji ne gledaju nikako košarku, a najviše pametuju. Nema deset forumaša koji pogledaju 82 meča u sezoni, a oni su najtiši, nikad ne pišu mnogo, tipa Carlo, Nezalaganje, Kako_kad, BiHfan, Alemsa, Salt, Adriano itd samo padobranci pišu koji gledaju brojke i ništa više od toga. Jedva čekaju vikend da pogledaju utakmicu jer ona ranije počinje, a i to je upitno.
Ima sve mečeva u HD skinuti izjutra i pogledati prije gledanja boxscorea, ali eto, nećemo o tome. Bolje pogledati sažetak i ocjenjiti kvalitet neke ekipe, nekog igrača preko toga.
Od sada ne ulazim u rasprave sa boxscore znalcima! Svako dobro.
za kraj još @Bodi, sturčan si koliko Fadil Novalić u ekonomiji, tješi se. I Nije lol, nego dota, nobino, a sad adio
PS:
Dadneš argument, Evans, Holiday, ljudi mijenjaju teme i pišu nebuloze, spominje neke druge teme itd, uvijek zaboravljavam da ima najviše under 18 boys na ovom forumu
Ima sve mečeva u HD skinuti izjutra i pogledati prije gledanja boxscorea, ali eto, nećemo o tome. Bolje pogledati sažetak i ocjenjiti kvalitet neke ekipe, nekog igrača preko toga.
Od sada ne ulazim u rasprave sa boxscore znalcima! Svako dobro.
za kraj još @Bodi, sturčan si koliko Fadil Novalić u ekonomiji, tješi se. I Nije lol, nego dota, nobino, a sad adio
PS:
Dadneš argument, Evans, Holiday, ljudi mijenjaju teme i pišu nebuloze, spominje neke druge teme itd, uvijek zaboravljavam da ima najviše under 18 boys na ovom forumu
Za nepovjerovat jos pametuje 
Re: RE: Re: NBA sezona 2016/2017
Najjace,misli da zna nesta jbt.Quinlan je napisao/la:Za nepovjerovat jos pametuje
Pa gdje ovo iskopasturčan si koliko Fadil Novalić u ekonomiji
Na ignore ovog momka i zdravo. Sve vise pocinjem vjerovati da je ovaj frajer sumnjive inteligencije, ono sto smatra pola foruma vjerovatno. Nije ni cudo sto ga milion ljudi ima na ignore listi, na ovom forumu postoje likovi koji zele da dospiju u centar paznje, Neutral je jedan od njih, ali postoje neke znacajne razlike. Recimo @Donnie je jedan od njih, ali to je momak koji i treba da bude tu zato sto ima smisla za humor, na njegov sarkazam sam oplakao na desetine puta, ili recimo Kawhi, koji voli da trola, bocka i podjebaje, ali barem se covjek iznervira sto znaci da ipak radi neki posao, i ja to postujem, dobar je momak, a na postove ovog ja ne znam kako da reagujem, kontam jel moguce da nekada lupi neku toliko retardiranu i nepovezanu stvar, za rubrike vjerovali ili ne.Clutch je napisao/la:Ko ovom drma kavez?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.