Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Uživo:
E.Ejupović osvaja 2.set 3,00
N.Zeballos pobjedjuje u meču 4,75
E.Ejupović osvaja 2.set 3,00
N.Zeballos pobjedjuje u meču 4,75
-
- Kontakt:
Uživo:
S.Sekulić-K.Barbat 1.set dvica 3,75
S.Sekulić-K.Barbat 1.set dvica 3,75
-
- Kontakt:
E.Svitolina-E.Vesnina tip 2. 6,75
Live match
Live match
-
- Kontakt:
Live:
Cabaj Awad-M.Honcova 2 3,10
B.Njuki-D.Herdželaš 1 6,50
Cabaj Awad-M.Honcova 2 3,10
B.Njuki-D.Herdželaš 1 6,50
Večeras u ekipi Milana nema Mačvana. S tim razlogom Raduljica 9,5 bi trebao da dođe u over bez problema. Jer morat će na terenu provesti min 20 minuta. S druge strane otvara se mogućnost da i Italijan Meli također prebaci marginu od 9,5 koševa, jer će biti u duelu sa Sandersom koji je je od njega niži, a i Milanu je sada baš sužena rotacija na visokim igračima. Tu su samo Raduljica, Sanders, McClean i Pascolo koji dobija jako malo minuta.
Tako blizu, a tako daleko.
- BenjooJutub
- Kontakt:
vidim da se kladiš na bet365, pa me zanima kako uspiješ kombinirati igrače? Ja samo mogu single igrat :Sadis30 je napisao/la:adis30 je napisao/la:Longford 21,5 vise Kajmakoglu 7,5 manje D.Smith 11,5 više![]()
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Neki prijedlozi za večeras za EL?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- PaskalHens
- Kontakt:
Kako uopće igra kad je Ministarstvo finansija naredilo bankama da blokiraju sve uplate i isplate sa Online kladionica?!BenjooJutub je napisao/la:vidim da se kladiš na bet365, pa me zanima kako uspiješ kombinirati igrače? Ja samo mogu single igrat :Sadis30 je napisao/la:adis30 je napisao/la:Longford 21,5 vise Kajmakoglu 7,5 manje D.Smith 11,5 više![]()
Viva la France, as they say in Rome.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Real 97,5 granica? Ma previse vala, po meni manje.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Nije drug previse,katastrofalna je galata u odbrani a real igra brzu kosarku sa dosta tranzcije odlicne sutere ima.Ne bi ti ja taj par preporucio da igras under realjasko_juve je napisao/la:Real 97,5 granica? Ma previse vala, po meni manje.
Zadnja izmjena: admir12345, dana/u 03 nov 2016, 16:43, ukupno mijenjano 1 put.
Predložio sam do sada 10 igrača tvoje je da izabereš.KingJamesMVP je napisao/la:Neki prijedlozi za večeras za EL?
Po meni najsigurniji nekako De Colo ali ja ugrabio na 17,5, I.Marinović(Zadar) 16,5, Raduljica 9,5 i A.Randolph 10,5. To su bile margine po kojima sam ih ja uhvatio u Zmajevima jutros. Vidio sam da su u Premieru baš razlikuju i zato sam promijenio bar danas

Tako blizu, a tako daleko.
Mislio je na Evropa ligu fudbal [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Toliko mi je dosadno da cu logikom (
) pokusati objasniti moj izbor za veceras:
APOEL- Young Boys 1 2.30 - ovo sam odigrao napamet, a i trebala mu je neka jaca kvota. Ne mogu zamisliti da ce svicarci biti na svom u paklu Nikozije, a i domacin je u finoj formi. Vrlo vjerovatno odlucujuca utakmica za prolaz iz ove grupe. Prije 14 dana, Mladi momci su pobjedili, ali uz pomoc dva penala. Po ovoj kvoti mislim da se isplati probati.
Austria- Roma odg 1.55 - kao i uvijek kad Roma igra protiv slabijeg protivnika u gostima, kod mene postoji velika dilema dal igrati na njih, ili na golove. Najvise mi je presudilo to sto citam da im nema Manolasa, tako da ce biti neka rotacija u zadnjoj liniji. Dosta bitna tekma, i ne vjerujem da ce biti kalkulisanja, posebno od strane domacina koji igra dobro u zadnje vrijeme.
Maccabi TA- AZ odg 1.70 - ovo je bilo cisto instinktivno. Ovi izraelci su mi totalno nepouzdanji, mislim ljudi su ispustili 3:0 u 20 minuta u prvoj utakmici u grupi, a i primaju generalno puno, tako da ne smijem igrati na njih nikako. AZ neuobicajeno tvrd za njih ove godine, ali mislim da mogu do gola veceras. Dosta 1:1.
Fenerbahce- Man Utd odg 1.82 - pretjerao sam sa golovima, ali jos jednom sam morao odigrati zbog fine kvote. 'Kljucna cetvrta utakmica', i mislim da Fener nema sta cekati, posebno jer igraju kuci, a Unitedu nije dobro u zadnje vrijeme. Pokusace to iskoristiti. S druge strane, Turci su strucnjaci da chokaju u bitnim tekmama, tako da mislim da ce i United sigurno do gola.
I sad, ako se prodje ovaj 'pakao' u 19:00, idu kao sigurice u 21:00
Sparta Prag- Hapoel BS ddg 1.30 - odlucujuca tema za Cehe. Ako uzmu ovdje 90% su prosli dalje, sto je megauspjeh kad se zna da su imali Southampton i Inter u grupi. Tako da ne vidim da ce biti kalkulisanja, bolji su od gostiju, koje su pobjedili i prije dvije sedmice.
Nice- Salzburg ddg 1.20 - Nice mora pobjediti ako misli prezimiti u Evropi i pitanje je samo mogu li fenomenalnu formu iz domace lige primjeniti i na Evropu. Nema sumnje da su kvalitetniji od autrijanaca, samo treba jedna da se zakotrlja u pravom smijeru.
Schalke- Krasnodar ddg 1.20 - domacinu ce vjerovatno i bod biti dovoljan u ovoj utamici za mirnu zavrsnicu u ovoj grupi, ali ne mogu zamisliti da ce Schalke nesto taktizirati. Cak su malo i podigli formu u zadnje vrijeme, i valjda ce se to nastaviti i veceras.
Koef.: 20
....ja stavio petaka... dosta.

APOEL- Young Boys 1 2.30 - ovo sam odigrao napamet, a i trebala mu je neka jaca kvota. Ne mogu zamisliti da ce svicarci biti na svom u paklu Nikozije, a i domacin je u finoj formi. Vrlo vjerovatno odlucujuca utakmica za prolaz iz ove grupe. Prije 14 dana, Mladi momci su pobjedili, ali uz pomoc dva penala. Po ovoj kvoti mislim da se isplati probati.
Austria- Roma odg 1.55 - kao i uvijek kad Roma igra protiv slabijeg protivnika u gostima, kod mene postoji velika dilema dal igrati na njih, ili na golove. Najvise mi je presudilo to sto citam da im nema Manolasa, tako da ce biti neka rotacija u zadnjoj liniji. Dosta bitna tekma, i ne vjerujem da ce biti kalkulisanja, posebno od strane domacina koji igra dobro u zadnje vrijeme.
Maccabi TA- AZ odg 1.70 - ovo je bilo cisto instinktivno. Ovi izraelci su mi totalno nepouzdanji, mislim ljudi su ispustili 3:0 u 20 minuta u prvoj utakmici u grupi, a i primaju generalno puno, tako da ne smijem igrati na njih nikako. AZ neuobicajeno tvrd za njih ove godine, ali mislim da mogu do gola veceras. Dosta 1:1.
Fenerbahce- Man Utd odg 1.82 - pretjerao sam sa golovima, ali jos jednom sam morao odigrati zbog fine kvote. 'Kljucna cetvrta utakmica', i mislim da Fener nema sta cekati, posebno jer igraju kuci, a Unitedu nije dobro u zadnje vrijeme. Pokusace to iskoristiti. S druge strane, Turci su strucnjaci da chokaju u bitnim tekmama, tako da mislim da ce i United sigurno do gola.
I sad, ako se prodje ovaj 'pakao' u 19:00, idu kao sigurice u 21:00

Sparta Prag- Hapoel BS ddg 1.30 - odlucujuca tema za Cehe. Ako uzmu ovdje 90% su prosli dalje, sto je megauspjeh kad se zna da su imali Southampton i Inter u grupi. Tako da ne vidim da ce biti kalkulisanja, bolji su od gostiju, koje su pobjedili i prije dvije sedmice.
Nice- Salzburg ddg 1.20 - Nice mora pobjediti ako misli prezimiti u Evropi i pitanje je samo mogu li fenomenalnu formu iz domace lige primjeniti i na Evropu. Nema sumnje da su kvalitetniji od autrijanaca, samo treba jedna da se zakotrlja u pravom smijeru.
Schalke- Krasnodar ddg 1.20 - domacinu ce vjerovatno i bod biti dovoljan u ovoj utamici za mirnu zavrsnicu u ovoj grupi, ali ne mogu zamisliti da ce Schalke nesto taktizirati. Cak su malo i podigli formu u zadnje vrijeme, i valjda ce se to nastaviti i veceras.
Koef.: 20
....ja stavio petaka... dosta.

Ispratio prika na 4km . 

FK Borac ⚫ FC Chelsea ⚫ FK Partizan
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
I gdje god da igras ...
Za nju bori se i pobjeđuje...
Za tebe se borba vodila žestoka Republiko Srpska zjenico iz oka...
Paok-Qarabag siguran sam preko 80% da dolazi manje od 2,5 gola
This time next year we'll be millionaires.
Pa i ja igram samo singlBenjooJutub je napisao/la:vidim da se kladiš na bet365, pa me zanima kako uspiješ kombinirati igrače? Ja samo mogu single igrat :Sadis30 je napisao/la:adis30 je napisao/la:Longford 21,5 vise Kajmakoglu 7,5 manje D.Smith 11,5 više![]()

Braga-Konyaspor X (4.20)
Zurich-Steaua X (3.40)
Sparta-Hapoel X (3.20)
Zurich-Steaua X (3.40)
Sparta-Hapoel X (3.20)
Igraj Široki ti si najbolji!
- Stone Island
- Kontakt:
Austria- Roma ( -3,5+) žk2
Bamberg- Milano ( -161,5+) z2
Raduljica ( -9,5+) 2
Bilbao- Genk 2+
Anderlecht- Mainz 2+
Sassuolo- Rapid 2+
Fiorentina- Liberec 2+
Maccabi- AZ 2+
Nice- Salzburg 2+
Sport Boys- Nacional 2+
Sretno raja.
Bamberg- Milano ( -161,5+) z2
Raduljica ( -9,5+) 2
Bilbao- Genk 2+
Anderlecht- Mainz 2+
Sassuolo- Rapid 2+
Fiorentina- Liberec 2+
Maccabi- AZ 2+
Nice- Salzburg 2+
Sport Boys- Nacional 2+
Sretno raja.
A.Gordon 5,5 skokova manje N.Vucevic 29,5 index više
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.