FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Uvaljace ga Senad za cement.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Obestecenje naravno u klubsku kasu, a gdje bi drugoSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Neki klub iz Koreje se interesuje za Krpica... Valjda su spremni platiti veliko obestecenje...

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- FrantoBauzek
- Probisvjet
- Kontakt:
Senad poslao upit za Želja. Treba li vam šodora?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
To zbog ove Jagodićeve izjave?Beduin je napisao/la:Ta na na naaa

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Zar je sta izjavio?wobly92 je napisao/la:To zbog ove Jagodićeve izjave?Beduin je napisao/la:Ta na na naaa

Ni ne pratim, znam da nece reci kako smo losi i da nema habera od ove ekipe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ka'e ljudina "utakmica protiv Želje bi mogla biti najlakša"Beduin je napisao/la: Zar je sta izjavio?![]()

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Haha, mora da je sta dobro nacuo pa optimista. A i ja sa njim, po defaultu.wobly92 je napisao/la:Ka'e ljudina "utakmica protiv Želje bi mogla biti najlakša"Beduin je napisao/la: Zar je sta izjavio?![]()

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Hoce ga qarindjat za izjavu ako ne pobjedimo u "najlaksoj utakmici".wobly92 je napisao/la:Ka'e ljudina "utakmica protiv Želje bi mogla biti najlakša"Beduin je napisao/la: Zar je sta izjavio?![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jel mi moze neko reci na koji je fazon otisao zeba iz slobode i potpisao za zelju u pola sezone?
Mislim, pretpostavljam da je kao slobodan igrac jer samo tako i moze ali posto nisam navijac slobode ne znam u kakvim okolnostima je okoncana saradnja s obzirom da nisam pratio situaciju
Mislim, pretpostavljam da je kao slobodan igrac jer samo tako i moze ali posto nisam navijac slobode ne znam u kakvim okolnostima je okoncana saradnja s obzirom da nisam pratio situaciju
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Probisvjet
- Kontakt:
"privrednici" tako odlucili.DeeWa je napisao/la:Jel mi moze neko reci na koji je fazon otisao zeba iz slobode i potpisao za zelju u pola sezone?
Jel se smije malo pisati o utakmici? U subotu protiv Zeljeznicara i to..
Da krenemo sa osnovnim pitanjem, za koga navijate u subotu?
Da krenemo sa osnovnim pitanjem, za koga navijate u subotu?

Nad tobom sunce najljepše sja
- FrantoBauzek
To carepinoglavi je napisao/la:Jel se smije malo pisati o utakmici? U subotu protiv Zeljeznicara i to..
Da krenemo sa osnovnim pitanjem, za koga navijate?

Imamo se cemu nadati, osim ako sudija ne bude zvijezda utakmice

Dvije mudre recenice za sve Slobodase, a posebno za neke:
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
ne moze igrat do februaraDeeWa je napisao/la:Jel mi moze neko reci na koji je fazon otisao zeba iz slobode i potpisao za zelju u pola sezone?
Nullius in verba
Moj Franto nemoj da te ista cudi, kad su nas pokrali na Tusnju sto ne bi i na Grbavici.FrantoBauzek je napisao/la:To carepinoglavi je napisao/la:Jel se smije malo pisati o utakmici? U subotu protiv Zeljeznicara i to..
Da krenemo sa osnovnim pitanjem, za koga navijate?Imamo odlican sastav za vikend. Po meni je ovo najjaci sastav koji imamo, pa i kad ubrojim sve igrace od pocetka sezone.
Imamo se cemu nadati, osim ako sudija ne bude zvijezda utakmice![]()
Dvije mudre recenice za sve Slobodase, a posebno za neke:
"Nikada se ne vezuj za ličnost, već za ideju."
"Istina je jednostavna. I upravo zbog njene jednostavnosti ne žele ljudi o njoj ništa znati."
Znas kako kazu:
"Nekom rat a nekom brat"
- FrantoBauzek
U pravu si pinoglavi. Nazalost, mi smo uvijek imali protiv sebe sudije. Pogotovo u srazu s ovim mezimicima saveza i politike, Sare i Zeljke. Vratili su nam se Subić, Ordagić i Stjepanović. Zadnja dva, dva drama bitna igraca. Bit ce dobra tekmapinoglavi je napisao/la: Moj Franto nemoj da te ista cudi, kad su nas pokrali na Tusnju sto ne bi i na Grbavici.

Ko navija protiv Slobode, p**ka

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta kazu "privrednici" kojim autobusom idu, gje ce prenociti, gdje rucaju, karantin, premije? Nema nikakvog izvjestaja.
Ali opet mislim da se mozemo nadati fer i korektnom sudjenju, jer znas kako kazu moj Franto:FrantoBauzek je napisao/la:U pravu si pinoglavi. Nazalost, mi smo uvijek imali protiv sebe sudije. Pogotovo u srazu s ovim mezimicima saveza i politike, Sare i Zeljke. Vratili su nam se Subić, Ordagić i Stjepanović. Zadnja dva, dva drama bitna igraca. Bit ce dobra tekmapinoglavi je napisao/la: Moj Franto nemoj da te ista cudi, kad su nas pokrali na Tusnju sto ne bi i na Grbavici.![]()
Ko navija protiv Slobode, p**ka
"Nicija nije do zore"
-
- Kontakt:
Piric
Efendic- Skahic, Kostic( Mehmedagic )- Lazevski
Stjepanovic, Fatic
Veselinovic- Ordagic- Subic
Krpic

Efendic- Skahic, Kostic( Mehmedagic )- Lazevski
Stjepanovic, Fatic
Veselinovic- Ordagic- Subic
Krpic

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.