Objasnio!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pojavili se prije par mjeseci. Mislim da ih zovu " Odbor za hitnost ".DoeTz je napisao/la:Jel istina da su se ovi klaunovi pojavili i kod nas ?

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Objasnio!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pojavili se prije par mjeseci. Mislim da ih zovu " Odbor za hitnost ".DoeTz je napisao/la:Jel istina da su se ovi klaunovi pojavili i kod nas ?
hahahahahahahahahahaNKMramor je napisao/la:Bilo je jače od mene...![]()
![]()
Vidi njuske jbt. ordjinale!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:hahahahahahahahahahaNKMramor je napisao/la:Bilo je jače od mene...![]()
![]()
Opet se zezate na račun vojnika Slobode... Ccccc... Pa imate li granicuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:hahahahahahahahahahaNKMramor je napisao/la:Bilo je jače od mene...![]()
![]()
Mozda si bio u pravu. Trebali smo glasati za SDA, jer su oni na vlasti na kantonu. Ako ih ne mozes pobijediti, naguzi im setuzlak1987 je napisao/la:U januaru ostajemo bez pozorista, cirkus. Demagog kaze da je to sve osveta, zvuci poznato.
Nije dobro naskoditi pozoristu i galeriji da bi se naskodilo meni
Pa ko kaze da to rade da gradjanima Tuzle naskode, finansiraju nesto sto je u vlasnistvu grada. Poslali 3 prijedloga, jedan od njih da se finansira 50-50. Djasmin se napravio budala i nije nista odgovorio. Isto kao i u slucaju Slobode pokusao mangupski da iskulira.FrantoBauzek je napisao/la:Mozda si bio u pravu. Trebali smo glasati za SDA, jer su oni na vlasti na kantonu. Ako ih ne mozes pobijediti, naguzi im setuzlak1987 je napisao/la:U januaru ostajemo bez pozorista, cirkus. Demagog kaze da je to sve osveta, zvuci poznato.
Nije dobro naskoditi pozoristu i galeriji da bi se naskodilo meni![]()
Btw. sta kazes na tvoje idole i tu neprikosnovenu koaliciju SDA-SBB sto se mazu go.vnima po medijima vec danima
Nije niko glup da finansira Jasminove stranacke kolege. Neka se ne pravi Englez. Kandiduje neke na listu i nakon izbora se pravi Englez.FrantoBauzek je napisao/la:Druze, te institucije su od kantonalne vaznosti. Kao sto mi placamo kulturne institucije u Sarajevu, koje su od drzavnog interesa, tako i kanton placa kulturne institucije od kantonalnog interesa.
U Tuzlu prodje 150 hiljada ljudi u toku jednog radnog dana, koji nisu nastanjeni u Tuzli. Tuzla je administrativni centar TK-a i sasvim je logicno da takve obaveze preuzima kanton. To je u njegovoj funkciji i nije vlast na nivou kantona nije samo za hapanje para, ali eto ocigledno da su oni to tako shvatili.
Nisam ja bio nikada za njih, ja sam bio otvoren za svakog ko nije SDP. Ali su gradjani stali u zastitu SDP-a, a time izlozili sebe. Vidio sam da Bato moze biti jedini prvi ili drugi i isao na njega. Da je neka druga stranka dala jakog kandidata isao bih za njega bez obzira koja je stranka samo da nije SDP.FrantoBauzek je napisao/la:Takvim stavom je zatvoren Zemaljski muzej u Sarajevu, jer su ljudi skontali sto finansirati kulturne institucije kada bi mogli jos vise ukrast![]()
Ne odgovori mi na pitanje, sto kazes na prepucavanja i iznosenja prljavog vesa na relaciji predsjednika koalicije SDA-SBB. Jesi li upratio sta i imas li komentar?
I sta dobise ovi sto se naguzise Jasminu? Sta dobise slobodasi koji se naguzise Jasminu? Stadion, jak klub, sposobnu upravu, postenu upravu, pun stadion,... sta navedi? Qurko su dobili, ne moze se prodati 100 karata na utakmici.FrantoBauzek je napisao/la:Mozda si bio u pravu. Trebali smo glasati za SDA, jer su oni na vlasti na kantonu. Ako ih ne mozes pobijediti, naguzi im setuzlak1987 je napisao/la:U januaru ostajemo bez pozorista, cirkus. Demagog kaze da je to sve osveta, zvuci poznato.
Btw. sta kazes na tvoje idole i tu neprikosnovenu koaliciju SDA-SBB sto se mazu go.vnima po medijima vec danima
Dobili su crvenu zastavu do januara i bijelu poslije njegaProbisvjet je napisao/la:I sta dobise ovi sto se naguzise Jasminu? Sta dobise slobodasi koji se naguzise Jasminu? Stadion, jak klub, sposobnu upravu, postenu upravu, pun stadion,... sta navedi? Qurko su dobili, ne moze se prodati 100 karata na utakmici.FrantoBauzek je napisao/la:Mozda si bio u pravu. Trebali smo glasati za SDA, jer su oni na vlasti na kantonu. Ako ih ne mozes pobijediti, naguzi im setuzlak1987 je napisao/la:U januaru ostajemo bez pozorista, cirkus. Demagog kaze da je to sve osveta, zvuci poznato.
Nije to pravo kino kakvo treba biti, kao ni ova mini koja Bingo pravi. To su sve improvizacije. Nama treba zgrada kina, ogromna koja moze primiti veliki broj ljudi i koja je prelijepa (i s vana sa zanimljivim arhitektonskim idejama, a i u sali).Gifron je napisao/la: I Tuzla ima kino, kino Kaleidoskop.[/b]
Nakon sto se slegla prasina i predizborna pompa, ispostavilo se da je Bego Gutic obecao Husicu stadion ako on zabije k. Imamovicu. Siguran sam da je njega Imamovic levatio, ali na hinjski nacin zabiti k. Imamovicu tik pred izbore je los potez HusicaProbisvjet je napisao/la: I sta dobise ovi sto se naguzise Jasminu? Sta dobise slobodasi koji se naguzise Jasminu? Stadion, jak klub, sposobnu upravu, postenu upravu, pun stadion,... sta navedi? Qurko su dobili, ne moze se prodati 100 karata na utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 1 gost.