Tuzlanski Chat

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: Tuzlanski Chat

Post Postao/la Probisvjet » 31 okt 2016, 18:27

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Jel istina da su se ovi klaunovi pojavili i kod nas ? :twisted:
Pojavili se prije par mjeseci. Mislim da ih zovu " Odbor za hitnost ".
Objasnio! :clap: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 31 okt 2016, 18:43

Bilo je jače od mene... :rol: :rol:
slika

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 31 okt 2016, 18:45

:facepalm:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 31 okt 2016, 18:48

NKMramor je napisao/la:Bilo je jače od mene... :rol: :rol:
slika
hahahahahahahahahaha

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2016, 09:46

slika
hahahahahahahahahaha
Vidi njuske jbt. ordjinale! :clap: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2016, 09:52

Izjava Jasminkovog glasaca snimljena na Panonskom! :rol: :rol: :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 nov 2016, 09:53

slika
hahahahahahahahahaha
Opet se zezate na račun vojnika Slobode... Ccccc... Pa imate li granicu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 nov 2016, 10:52

U januaru ostajemo bez pozorista, cirkus. Demagog kaze da je to sve osveta, zvuci poznato.

Nije dobro naskoditi pozoristu i galeriji da bi se naskodilo meni :urnebes:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 03 nov 2016, 11:19

tuzlak1987 je napisao/la:U januaru ostajemo bez pozorista, cirkus. Demagog kaze da je to sve osveta, zvuci poznato.

Mozda si bio u pravu. Trebali smo glasati za SDA, jer su oni na vlasti na kantonu. Ako ih ne mozes pobijediti, naguzi im se :guz:

Btw. sta kazes na tvoje idole i tu neprikosnovenu koaliciju SDA-SBB sto se mazu go.vnima po medijima vec danima :kafa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 nov 2016, 11:22

FrantoBauzek je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:U januaru ostajemo bez pozorista, cirkus. Demagog kaze da je to sve osveta, zvuci poznato.

Mozda si bio u pravu. Trebali smo glasati za SDA, jer su oni na vlasti na kantonu. Ako ih ne mozes pobijediti, naguzi im se :guz:

Btw. sta kazes na tvoje idole i tu neprikosnovenu koaliciju SDA-SBB sto se mazu go.vnima po medijima vec danima :kafa:
Pa ko kaze da to rade da gradjanima Tuzle naskode, finansiraju nesto sto je u vlasnistvu grada. Poslali 3 prijedloga, jedan od njih da se finansira 50-50. Djasmin se napravio budala i nije nista odgovorio. Isto kao i u slucaju Slobode pokusao mangupski da iskulira.

Ispastamo u konacnici samo mi jer covjek nema prijatelja van petlje Sicki i jer provocira samo.

Dok je on gradonacelnik mi kao ogledalo grada u kulturi i sportu smo jedna velika nula. Mi nemamo sporta, nemamo kino. Eto sada necemo imati ni pozoriste. Mada i svrha tog pozorista je da se uhljebe Jasminove kolege, tako da mi vec godinama nemamo pojma sta se odrzava uopste u tom pozoristu, nikakve promocije. :puke:

Samo neka on ostane narcisoidan i misli da je najbitniji covjek na svijetu, a to neka se lomi preko nasih ledja.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 03 nov 2016, 11:27

Druze, te institucije su od kantonalne vaznosti. Kao sto mi placamo kulturne institucije u Sarajevu, koje su od drzavnog interesa, tako i kanton placa kulturne institucije od kantonalnog interesa.

U Tuzlu prodje 150 hiljada ljudi u toku jednog radnog dana, koji nisu nastanjeni u Tuzli. Tuzla je administrativni centar TK-a i sasvim je logicno da takve obaveze preuzima kanton. To je u njegovoj funkciji i nije vlast na nivou kantona nije samo za hapanje para, ali eto ocigledno da su oni to tako shvatili.
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 nov 2016, 11:30

FrantoBauzek je napisao/la:Druze, te institucije su od kantonalne vaznosti. Kao sto mi placamo kulturne institucije u Sarajevu, koje su od drzavnog interesa, tako i kanton placa kulturne institucije od kantonalnog interesa.

U Tuzlu prodje 150 hiljada ljudi u toku jednog radnog dana, koji nisu nastanjeni u Tuzli. Tuzla je administrativni centar TK-a i sasvim je logicno da takve obaveze preuzima kanton. To je u njegovoj funkciji i nije vlast na nivou kantona nije samo za hapanje para, ali eto ocigledno da su oni to tako shvatili.
Nije niko glup da finansira Jasminove stranacke kolege. Neka se ne pravi Englez. Kandiduje neke na listu i nakon izbora se pravi Englez.

To pozoriste finansirao neko ili ne je propalo zbog nacina rada, jer mu nije bitno da ima aktivnosti za gradjane nego da se uhljebe.
Ali i to je se moglo sve rijesiti da je on sjeo sa ljudima za sto, vec se on pravi budala i stavlja nas iz Tuzle kao stit sebi. :damn:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 03 nov 2016, 11:34

Takvim stavom je zatvoren Zemaljski muzej u Sarajevu, jer su ljudi skontali sto finansirati kulturne institucije kada bi mogli jos vise ukrast :hmmmmm:

Ne odgovori mi na pitanje, sto kazes na prepucavanja i iznosenja prljavog vesa na relaciji predsjednika koalicije SDA-SBB. Jesi li upratio sta i imas li komentar?
League Cup winners
Yugoslavia - ★

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 nov 2016, 11:36

FrantoBauzek je napisao/la:Takvim stavom je zatvoren Zemaljski muzej u Sarajevu, jer su ljudi skontali sto finansirati kulturne institucije kada bi mogli jos vise ukrast :hmmmmm:

Ne odgovori mi na pitanje, sto kazes na prepucavanja i iznosenja prljavog vesa na relaciji predsjednika koalicije SDA-SBB. Jesi li upratio sta i imas li komentar?
Nisam ja bio nikada za njih, ja sam bio otvoren za svakog ko nije SDP. Ali su gradjani stali u zastitu SDP-a, a time izlozili sebe. Vidio sam da Bato moze biti jedini prvi ili drugi i isao na njega. Da je neka druga stranka dala jakog kandidata isao bih za njega bez obzira koja je stranka samo da nije SDP.

Znaci okej je da stitimo kriminal dok je on crveni? Bitno je samo da se inatimo nekom, a ne nasi interesi kao gradjana i jedan grad gdje je vlast osvjezena i gdje mozemo da prvo eliminisemo nase opcinske kriminalce.

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 03 nov 2016, 11:46

SDP treba reformu svojih stranackih struktura, tu si u pravu i u tome se potpuno slazem sa tobom. Ali nikad necu birati SDA, jer svi znamo da u nasem dvoristu oni snose najvecu krivicu i najveci dio odgovornosti za krizu u kojoj se nasa zemlja nalazi od 90-ih.

Treba kritikovati vlast, koja ne radi u skladu sa svojim mogucnostima. Ali pomisljati ako stranka koja nas handri vec 26 godina dodje u gradsku vlast, da cemo imati vrata od cokolade i prozore od mermelade je djecje naivno :)
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2016, 11:47

I sta dobise ovi sto se naguzise Jasminu? Sta dobise slobodasi koji se naguzise Jasminu? Stadion, jak klub, sposobnu upravu, postenu upravu, pun stadion,... sta navedi? Qurko su dobili, ne moze se prodati 100 karata na utakmici. :rol:

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 03 nov 2016, 11:53

Probisvjet je napisao/la:

I sta dobise ovi sto se naguzise Jasminu? Sta dobise slobodasi koji se naguzise Jasminu? Stadion, jak klub, sposobnu upravu, postenu upravu, pun stadion,... sta navedi? Qurko su dobili, ne moze se prodati 100 karata na utakmici. :rol:
Dobili su crvenu zastavu do januara i bijelu poslije njega :)
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 03 nov 2016, 12:05

Jasmin po zakonu ne moze nista ovdje odlucivati, jer je ovo na Gradskom vijecu, koje jos uvijek nije formirano. On ne moze kao Gradonacelnik donijeti takvu odluku i tu ti je sve jasno s kojim ciljem i zasto se sve ovo radi i pokusava progurati prije nego Vijece bude formirano.

I Tuzla ima kino, kino Kaleidoskop.

I jos jedna stvar tuzlak1987, po zakonu svaki kanton mora imati svoju maticnu biblioteku, upravo iz toga je u napravljen sporazum izmedju Kantona i tada Opstinskog vijece o preuzimanju prava. Kanton kada bi se odrekao svojih upravljackih prava u NUB, morao bi osnovati novu biblioteku koja bi bila maticna za Tuzlanski Kanton.
Zadnja izmjena: Gifron, dana/u 03 nov 2016, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad, jedna ljubav!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 nov 2016, 12:08

Gifron je napisao/la: I Tuzla ima kino, kino Kaleidoskop.[/b]
Nije to pravo kino kakvo treba biti, kao ni ova mini koja Bingo pravi. To su sve improvizacije. Nama treba zgrada kina, ogromna koja moze primiti veliki broj ljudi i koja je prelijepa (i s vana sa zanimljivim arhitektonskim idejama, a i u sali).

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 03 nov 2016, 12:14

Probisvjet je napisao/la: I sta dobise ovi sto se naguzise Jasminu? Sta dobise slobodasi koji se naguzise Jasminu? Stadion, jak klub, sposobnu upravu, postenu upravu, pun stadion,... sta navedi? Qurko su dobili, ne moze se prodati 100 karata na utakmici. :rol:
Nakon sto se slegla prasina i predizborna pompa, ispostavilo se da je Bego Gutic obecao Husicu stadion ako on zabije k. Imamovicu. Siguran sam da je njega Imamovic levatio, ali na hinjski nacin zabiti k. Imamovicu tik pred izbore je los potez Husica :thumbdown:

Nije se trebao mijesati :idea:

Vrijednosti Imamovica i Husica: Imamovic ima vlast, Husic firmu i lovu.

Husic napada svim snagama Imamovicevu jedinu vrijednost koju ima u svom posjedu, vlast i uticaj u gradskim institucijama. Neuspjesno :!:

Sad Husic sjedi utucen i sva vrata su mu zatvorena, jer je otisao korak dalje. Imamovic jest prekrsio dogovor koji je imao sa Husicem, ali je zato Husic otisao i napao svu vrijednost koja je u posjedu Imamovica.

Primjer: Ti i ja se dogovorimo da cemo zajedno ulagati u novu prodavnicu, a samo ti ulazes. Ti se iznerviras sto sam prekrsio dogovor i nisam ulagao te odes i zapalis mi kucu.

Vezano za stadion: Taj stadion je spasen od strane grada. Da nije, ne bi danas ni postojao. Grad je ulozio neku lovu u taj stadion, ali to je sad nebitno.

Danasnji fakti su da je taj stadion u vlasnistvu grada Tuzle. S obzirom da je u vlasnistvu svih gradjana Tuzle, a ne samo navijaca Slobode, realno je da se nekim plebiscitom svi gradjani Tuzle glasaju i odluce, da li zele stadion da poklone fudbalskom klubu Sloboda.

Ako lokacija vrijedi 40 milki, po rijecima Husica, onda gradjani trebaju da kazu da li zele da se ta lokacija rasproda i toliko love pokloni FK Slobodi.

Svaka cast na ulozenim parama i uspjehu, koji smo imali sa predsjednikom u ostavci, Husicem. Najvise bih volio da se njih dvojica pomire, ali to ce biti tesko. Jer moraju obojica da zrtvuju svoj ego za dobrobit FK Slobode, a to ocigledno nisu u stanu da urade.

Samo istina nas moze spasiti :thumbup:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.