Bio je, protiv ovog odbora je i krivo mu je sto je otisao Azmir..RollingPaper je napisao/la:Gdje je Joksimovic, volio bih pročitat njegovo viđenje situacije
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
http://www.****/clanak/260376/ko-ce- ... onedjeljak
E ovako to uradi pravi načelnik opštine a ne ko neki kako kaže nedam ja nikom stadion.
E ovako to uradi pravi načelnik opštine a ne ko neki kako kaže nedam ja nikom stadion.
Neka naprave ljudi kada nama ludjaci vode grad nije nam niko kriv....xeksor je napisao/la:http://www.****/clanak/260376/ko-ce- ... onedjeljak

FK Sloboda Tuzla
xeksor je napisao/la:http://www.****/clanak/260376/ko-ce- ... onedjeljak
. .nego, šta ti misliš da li bi porezna i još koji neljebari mogli "zaplijeniti" stadion zbog svih silnih "dugova" koja Sloboda ima (recimo da je stadion u vlasništvu Slobode) .Zamisli sad idealnu situaciju da Senad napravi dodatne dugove i onda putem suda "zaplijeni" stadion u svoju korist. To bi mu leglo ko' bokser u glavu . Mislim, nervira i mene ova situacija oko stadiona, ali ima i druga pozitivna strana svemu ovome. . .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 02 nov 2016, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
- RollingPaper
- Kontakt:
Nemoj tako! Koševo nije stadion svih njih, mi imamo stadion sto je svih nas 

ma zeza nas ova web stranica, da hocemo to srediti
Nad tobom sunce najljepše sja
A i marketing cvjeta zadnjih mjesec i pol.pinoglavi je napisao/la:ma zeza nas ova web stranica, da hocemo to srediti
Iskacemo iz pastete.
FK Sloboda Tuzla
- Beduin
- Kontakt:
Krpa majstore, neka je vjecni rahmet tvom starom. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma druze ja sam i prije rekao da je jedina pozitivna stvar imamovića sto je osnovao tada JU stadion tušanj jer je šabović i kompanija zadužila toliko slobodu da se preko lobija spremala ta stvar da stadion ode na doboš i ti isti ga pokupe, e sad kad je zadnja uprava očistila dosta toga uz potpisan reprogram nije problem bilo stadion vratit klubu al uz zastitne klauzule, a dalje i suvlasnička neka prava.Tuzlak04 je napisao/la:xeksor je napisao/la:http://www.****/clanak/260376/ko-ce- ... onedjeljak
. .nego, šta ti misliš da li bi porezna i još koji neljebari mogli "zaplijeniti" stadion zbog svih silnih "dugova" koja Sloboda ima (recimo da je stadion u vlasništvu Slobode) .Zamisli sad idealnu situaciju da Senad napravi dodatne dugove i onda putem suda "zaplijeni" stadion u svoju korist. To bi mu leglo ko' bokser u glavu . Mislim, nervira i mene ova situacija oko stadiona, ali ima i druga pozitivna strana svemu ovome. . .
Što mi ovo zvuči poznato.Švicarski klub FC Thun je u velikim problemima i klub bi mogao da se ugasi na kraju sezone.
Thunu je neophdno milion franaka do kraja godine, a to će pokušati skupiti uz pomoć donacije navijača.
Iz kluba su kazali da je sve gotovo ukoliko ne bude velikog odaziva navijača.
Klub je osnovan 1898. godine, no nije osvonio nijedan trofej, a trenutno je osmoplasirani tim prvenstva.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada se sjetim da je Tusanj svih nas odmah mi se vrati osmijeh na lice i najtmurniji kisni dan mi postane suncanRollingPaper je napisao/la:Nemoj tako! Koševo nije stadion svih njih, mi imamo stadion sto je svih nas

Stvarno gradi ga Senad Tom Cat 10 godina + jos 30. I sve ove zgrade po gradu. Taj covjek definitivno ima neki video gdje Faraon siluje djevojcicu od 5 godina pa ga ucjenjuje

- ASD
- Kontakt:
Pretvoriti franke u marke i pretvoriti novac sa svicarskog na nas standard zivota, da se dobije prava visina tog duga.wobly92 je napisao/la:Što mi ovo zvuči poznato.Švicarski klub FC Thun je u velikim problemima i klub bi mogao da se ugasi na kraju sezone.
Thunu je neophdno milion franaka do kraja godine, a to će pokušati skupiti uz pomoć donacije navijača.
Iz kluba su kazali da je sve gotovo ukoliko ne bude velikog odaziva navijača.
Klub je osnovan 1898. godine, no nije osvonio nijedan trofej, a trenutno je osmoplasirani tim prvenstva.

Isto tako treba uracunati i da oni se nece zadovoljavati kratkorocnim rjesenjima i nece upumpavati novce polupropalih i rezimskih firmi jer toga kod njih nema.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Navijac Slobode o Tusnju 2134. godine
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta kaze Azmir?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Neki klub iz Koreje se interesuje za Krpica... Valjda su spremni platiti veliko obestecenje...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Koliko se sjećam sloboda72, se već predao i rekao je da neće da ide na ovu kako on reče "komemorativnu" sjednicu.Beduin je napisao/la:Sto je najzalosnije, masa forumasa za vrijeme prijasnjih sjednica piskara i serenda o Slobodi i trazi informacije i izvjestaj sa same sjednice umjesto da su i sami ucestvovali, doprinjeli prisustvom i pritiskom ukoliko smatraju da tako treba.
Sad ce nova sjednica, isti ljudi ce ovdje pametovati, a par nas ponovo ce na sjednici slusati lazi i Bog zna hoce li iko od nas postaviti neko pitanje grobarima, savjet ili nesto trece. Zato i postoji forum.
Mene samo cudi da Sloboda72 nista ne proba, jer je ipak daleko potkovaniji znanjem i mudriji od nas ovdje. Od nas ostalih svakako nema habera, osim pametovanja ovdje ili na kafama.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
koje Koreje :mrgreen:SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Neki klub iz Koreje se interesuje za Krpica... Valjda su spremni platiti veliko obestecenje...
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Et, sigurno ce kod KimaChinaglia je napisao/la:koje KorejeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Neki klub iz Koreje se interesuje za Krpica... Valjda su spremni platiti veliko obestecenje...

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Rimes87 je napisao/la:Et, sigurno ce kod KimaChinaglia je napisao/la:koje KorejeSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Neki klub iz Koreje se interesuje za Krpica... Valjda su spremni platiti veliko obestecenje...Ha jesmo li komunjare il nismo
Sent from my D6603 using Tapatalk

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
bilo bi lijepo odboru za rastjerivanje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.