FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Rade Paprica 9
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 15 jul 2010, 22:26

SrdjanBL je napisao/la:Ipak je ovo prva utakmica poslije 20 god. U pojedinim trenutcima fina smo igrali, odbrana nam je bila losija tj. Petric je kiksao par puta, njega zamjeniti Coricem i prolazimo 100%. Bice 2:0 u BL tesko da mozemo izgubiti pred punim stadionom, steta sto Mikic nije pogodio, a i Stanceski je lose sutao kada je bilo sam na 11m od gola. Uglavnom sto je bitnije ovi Svicarci nisu bolji od Borca dali su gol poslije nase greske. Sve u svemu ja sam zadovoljan prvom utakmicom, momci su se borili i ostavili srce na terenu to se vidjelo, steta za jeftin gol ali dacemo im bar dva kuci.
Kad gabnjaš rezultat pun stadion može biti motiv, ali i limitirajući faktor. To sve zavisi od psihološke pripreme i iskustva fudbalera.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 jul 2010, 22:34

cole-ch je napisao/la:
Devil je napisao/la:
KONGO je napisao/la:Ima neka plavusa sa nekim orlovima :mrgreen:

Inace stadion prazan, jel neki bojkot il' sta ? Svi stadioni danas prazni, i kad je Siroki igrao ista stvar. Ne mogu vjerovati da i Svicarci imaju krizu s' muzikom kao i mi, izgleda cuje se desperado :lol:
Nije bojkot nego rekao sam Lozana nije fudbalski grad,tamo je hokej prvi izbor,pa atletika.

Veoma lose izdanje Borca,u odbrani siroko,u napadu nepocezano,samo ona precka Mikica,mogla je Lozana dati jos koji da su bili prisebni ali na srecu nisu.
Za vreme mog trogodisnjeg radnog boravka u Svajcarskoj imao sam prilike da obidjem Lozanu. Jako lep grad...u centru Lozane sam se na momente osecao kao da sam na Slaviji u BG-u (tolika je slicnost)...

Ovako, Lozana je prvenstveno fudbalski grad, pa tek hokejaski-inace hokejasi im igraju u drugoj ili trecoj ligi... a atletski je toliko da ima ATLETSKI MITING, ali nikako da ima nekog poznatog atleticara. :)

Dok sam ja bio tamo taj grad nije imao znacajniji sportski klub od fudbalskog koji je i tada kao i sada bio clan druge lige.
Lozana nije bas sportski grad u CH, ali zato ima puno toga da ponudi kao grad, najvise muzeja i sedista raznih sportskih asocijacija.

Stadion je sagradjen jos davne 1954 i Lozana je bila jedan od domacina SP-a. Inace, sada se jednom godisnje napuni, za vreme svetskog atleskog mitinga, a mozda i kada imju vasar svingera. :D

Bravo Borac. Imate aktivan rezultat i to je najvaznije, sve se drugo brise.
U revansu ih naduvajte kao cepelin i posaljite nazad za Lozanu. 8-)
Ne znam ali meni se ucinilo da vise ljudi prati hokej jer ima i vise publike na hokej mecevima,a atletski da i mislio sam na Miting naravno da nemaju atleticara. :P
Ali nije ni bitno vazno je da je Borac uspeo izvuci povoljan rezultat za revans i mislim da veoma lako mogu proci dalje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 15 jul 2010, 22:38

Otprilike šta sam i predvidio, od treme pola ih nije moglo ni trčati pošteno a kamoli šta drugo, s loptom igraju kao da je neki podivljali džabulani, veliki potencijal imamo, odlična pojačanja, može i mora bolje i najvažnije da je rezultat dostižan a teško da možemo odigrati gore u Banjaluci, mislim da je ipak realno da idemo dalje. :D
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 15 jul 2010, 22:43

ma lagano ce to Borac proci...zgazit ce ih ovdje...naprijed nasi ma odakle god da su;)))))))

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 15 jul 2010, 22:45

Evo sada pogledah sportski pregled na SF2(nacionalna tv za nemacko govorno podrucje). Negde pred kraj emisije izvestaj iz Lozane, razlog tome zato sto je klub iz francuskog govornog podrucja, valjda.

U najavi rece da igraju Banjaluka-Lozana, od Borca ni traga. 8-)

Cetiri-pet prilika za Lozanu i precka Borca. Poseta nesto vise od 4000 gledalaca. Novinar je skriveno pesimistican, na kraju izvestaja rece da je najbitnije da nisu gol kasirali (Lozana) uoci revansa u BiH.

Navijace Borca ne prikazase.

Najgori rezultat po meni je 1:0, no Lozana je ekipa koja moze da primi dva-tri komuda, a da nijedan neda.

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 15 jul 2010, 22:59

Isnar je napisao/la:
KONGO je napisao/la:slika
@KONGO: Hoces iskreno - yebe mi se :!:

Ako je vjerovati ovim na ss.ba onda niste odigrali utakmicu za pamcenje, ali rezultat nije ni malo los, vjerujem da se ovo moze okrenuti u Banja Luci i da cete proci dalje, sto vam zaista i zelim... :!:
Ne samo sam zelio pokazati kako su braca patriotski nastrojena, i s' ponosom predstavljaju odakle dolaze. Svaka cast !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 15 jul 2010, 23:14

Al bore se za koeficijent BiH, koliko god to vama čudno zvučalo :?

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 15 jul 2010, 23:18

Danas me najvise zanimala igra Steve Nikolica, i bio je jako los. Nasi ljudi cesto grijese jer se misli da je igrac koji dolazi iz strane lige automatski bolji od onog domaceg, iako je grijao klupu u tom nekom evropskom klubu. Hocemo evropske timove, a odlicni su nam igraci koji u toj istoj Evropi nisu uspjeli. Ima i izuzetaka, naravno.
Mozda grijesim, ovo je tek jedna utakmica, ali mislim da ce Borac i ove godine imati problema u napadu.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 15 jul 2010, 23:40

Da je Borac bio malo prisebniji mogli su lagano da rijese pitanje prolaska u trece pretkolo vec danas u Lozani.
BosnaE

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 jul 2010, 00:10

Dobar onaj grb na dresu Borca .... :D :D :D ... zao mi je momaka onako simpaticna ekipa za nase uslove kvalitetna ... steta samo sto su oni dio nekog drugog projekta a ne BH fudbala .
Al eto PC na grbu je vjerovatno statement koji su Svajcarci razumjeli bas kao ono "Dajjjjjjj " dodavacima lopti.

Borac tvrda ekipa al malo krnjava odbrana a prije svega napad, barem u danasnoj utakmici. Opsti utisak ekipa sa puno potencijala al jos uvjek malo sirova , puno mjesta za napredak u toku sezone. Trener je postavio dobru taktiku.
Medjutim jednostavno ne vidim da Borac moze postici 2 gola i da napada a da ne primi nijedan , Lozana nije nesto ekipa ali imaju par pojedinaca koji mogu i znaju dati go pogotovo iz kontriii.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 16 jul 2010, 08:40

Bravo momci. Dobro je ovo proslo. Nabicete ih u BL, siguran sam, narocito sad kad imate Mikica i Avduku ;) PD je uz vas.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 jul 2010, 11:28

Dobar rezultat , Cestitam , ali se nadam u uzvratu rezultatu od +5 za goste !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 16 jul 2010, 12:06

avenija je napisao/la:Dobar rezultat , Cestitam , ali se nadam u uzvratu rezultatu od +5 za goste !
šta se ti javljaš malo je falilo da ispadnete u drugu ligu poklopi se ušima i tiću ;) 8-)

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 16 jul 2010, 13:52

Randers - Borac
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 16 jul 2010, 13:54

Opet Danci, nije ni vama lahak žrijeb
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

ćaćapreljepi
Kontakt:

Post Postao/la ćaćapreljepi » 16 jul 2010, 13:57

Hoćemo po pola buseve iznajmiti ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dobar ždrijeb, prolazno
"Imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije" HŠKZ

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 16 jul 2010, 14:09

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Opet Danci, nije ni vama lahak žrijeb
Lakse im je nego Zrinjskom, al Sirokom je najlakse!
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 16 jul 2010, 14:36

Džaba sve i stadion i dobar rezultat u 3.kolu Randers - Lozana

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 jul 2010, 14:49

Ma Randers 10 završio prošle sezone u svojoj ligi nije to tako jak tim nemaju nekih zvučnih imena u sastavu ,ako se prođe lozana sve je otvoreno.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ

Post Postao/la ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ » 16 jul 2010, 14:50

Jedna od lošijih ekipa trenutno u Danskoj a u LE nisu ušli zahvaljujući rezultatu i činimi se da smo mi birali bolje nije moglo koga smo sve izbjegli bolje da ne pričam, još revanš na Gradskom. Toliko o tome a sad me samo Lozana zanima kao što rekoh gore od onog ne možemo a siguran sam da im ovdje možemo dati dosta golova sad je pitanje koliko ćemo primiti :D
A što se tiče Širokog rezultat jeste dobar i potencijalni rival ali se ne smiju uljuljkati i Vojvodina je prošle godine imala pozitivan rezultat u prvoj i sve do 70. minute u drugoj utakmici i onda crna rupa primiše 3-4 za kratko vrijeme od istog protivnika, švabe su to
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.