FK Mladost DK
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
IZVJEŠTAJ O UTAKMICI
"Pred sami početak drugog poluvremena gostujući glavni trener Husref Musemić je na centru igrališta prišao sudiji utakmice i obratio se sudiji riječima: Kunem ti se u svoja dva sina da sam bio u stanju ubiti te zbog onog. Po odstranjenju je poslije kraćeg vremena otišao u svlačionicu. Po završetku utakmice se ponovo pojavio na centru igrališta izvinjavajući se sudiji da treba i njega razumjeti kao trenera."
"Pred sami početak drugog poluvremena gostujući glavni trener Husref Musemić je na centru igrališta prišao sudiji utakmice i obratio se sudiji riječima: Kunem ti se u svoja dva sina da sam bio u stanju ubiti te zbog onog. Po odstranjenju je poslije kraćeg vremena otišao u svlačionicu. Po završetku utakmice se ponovo pojavio na centru igrališta izvinjavajući se sudiji da treba i njega razumjeti kao trenera."
-
- Kontakt:
Nezgodan vakat u raskoraku bez priprema a malo vremena.
UPRAVA NAPOLJE!
Husref je za BiH uslove prosle sezone imao sve.
Najvecu platu u ligi.
Jednu od najjacih ekipa u ligi.
Igracki kadar i pojacanja po izboru.
Apsolutnu podrsku uprave kluba u svakom smislu.
I donio nam umjesto trofeja kar. inu.
Sa onim uslovima i igrackim kadrom,mislim da bi Petrovic,Ibro,i td uzeli duplu hladno...
Kazem dobar za BiH lige,ali nije Mourinjo.
Zalicete za Ibrom ljudi..
Najvecu platu u ligi.
Jednu od najjacih ekipa u ligi.
Igracki kadar i pojacanja po izboru.
Apsolutnu podrsku uprave kluba u svakom smislu.
I donio nam umjesto trofeja kar. inu.
Sa onim uslovima i igrackim kadrom,mislim da bi Petrovic,Ibro,i td uzeli duplu hladno...
Kazem dobar za BiH lige,ali nije Mourinjo.
Zalicete za Ibrom ljudi..
FK Sloboda Tuzla
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ibro je prošlost u Mladosti i to je to, a žaliti za bilo kim je čista glupost. Sadašnjost Mladosti je Husref sa igračkim kadrom koji je tu. Za budučnost, vidjet ćemo. Kazati da je Husref fudbalski laik i neznalica, mogu samo ljudi koji ga, ili ne vole, ili ne sagledavaju realno stanje u PL. Kazati da je do igrača, da oni ne zaslužuju igrati ligu 12 je isto tako kontadiktorno, jer su igrali bez poraza najduže od svih ekipa lige.
U čemu je onda problem?
Taktika Husrefa?
Zalaganje igrača?
S ovom taktikom i zalaganjem igrača, mi ne možemo trenutno nikoga dobiti.
U čemu je onda problem?
Taktika Husrefa?
Zalaganje igrača?
S ovom taktikom i zalaganjem igrača, mi ne možemo trenutno nikoga dobiti.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Vidim potpisana saradnja sa Galatom.
Vidjecemo hocel kakve koristi biti xD
Vidjecemo hocel kakve koristi biti xD
-
- Kontakt:
Husref je jedan primitivac i samo psuje , nadobijace se crveni vjerujte .... dok se malo oslobodi i pratit ce te rad s mladima i kakav on pritisak stvara na djecu ..
-
- Kontakt:
Ja iskreno mislim da nasi igraci samo nisu navikli na promjene... Da je ova promjena za njih jedan šok. Ekipe mijenjaju trenere kada ide loše da bi igrači doživjeli pozitivni šok, kod nas se promjena desila kada su bili dobri rezultati i igrači su doživjeli negativan šok. Treba im vremena da se malo priviknu, i njima i Husrefu. Samo je pitanje hoće li Mušija imati živaca sve to čekati, i hoće li Husref biti sposoban da što prije vrati ekipu u normalu. Mislim da još više on pravi problem promjenom ekipe, sastava. Mene iskreno najviše nervira što Šišića drži kontanto, a on je najnegativniji igrač. Uvijek i na svaku odluku ima prigovor, ne misli na igru nego samo prigovara i time dekoncentriše i ostale igrače. Nadam se da će se igrači što prije vratiti jer ide težak raspored. Treba Mladosti i dobar napadač, neko poput Dilavera, da ni od čega napravi nešto, a ne ovi koji od sigurnog gola naprave ful....
Husref je sve samo ne pozitivan šok.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Husic,Maksimovic i Kuzmanovic u -21
-
- Kontakt:
hajd nije lose samo da se prekine onaj niz poraza .Radnik je dobra ekipa I cvrsta .Ne bi bili na drugom mjestu da nisu to I zasluzili .Zimsku pauzu iskoristiti za uigravanje I I navikavanje na novog trenera .Ubijedjen sam da ce Husref napraviti dobru ekipu za proljece .
-
- Kontakt:
Dobar mec pun tempa, mladost malo bolja. Vidi se da falre 3 4 igraca da se dobije sto Musemija trazi. Dobra fizicka sprema I jednih I drugih. Solidan mec, bio bi jos bolji da je teren bolji.
UPRAVA NAPOLJE!
Što vas Šišić napusti? Eno ga u policiji u Vitezu potpisuje za KPD Zenica , bez odštete ode... 

I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
Ne kontam?flek1950 je napisao/la:Što vas Šišić napusti? Eno ga u policiji u Vitezu potpisuje za KPD Zenica , bez odštete ode...
Opstanak moramo izboriti
Šiške i ekipa provaljivali u benzinske crpke , sinoc ih policija pohvatala...Sad ga možete zvati Šiške Petrol
Koji ba Šiške, imaju dva Šišića u Mladosti i kakve ba crpke izmisljasflek1950 je napisao/la:Šiške i ekipa provaljivali u benzinske crpke , sinoc ih policija pohvatala...Sad ga možete zvati Šiške Petrol
Opstanak moramo izboriti
Aj ti ba na trening pa kad vidiš koji Šišić fali , skontat ćeš ba ...edinedin1 je napisao/la:Koji ba Šiške, imaju dva Šišića u Mladosti i kakve ba crpke izmisljasflek1950 je napisao/la:Šiške i ekipa provaljivali u benzinske crpke , sinoc ih policija pohvatala...Sad ga možete zvati Šiške Petrol
Aj ti bacaj bombe tamo nekom drugomflek1950 je napisao/la:Aj ti ba na trening pa kad vidiš koji Šišić fali , skontat ćeš ba ...edinedin1 je napisao/la:Koji ba Šiške, imaju dva Šišića u Mladosti i kakve ba crpke izmisljasflek1950 je napisao/la:Šiške i ekipa provaljivali u benzinske crpke , sinoc ih policija pohvatala...Sad ga možete zvati Šiške Petrol
Opstanak moramo izboriti
Jel Musemic nekog igraca Mladosti stavio na zub, a koji se pokazao kao dobar igrac kod vas?
🔴⚫️
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Nije, za sada je sve ok. Atmosfera na nivou.Skver je napisao/la:Jel Musemic nekog igraca Mladosti stavio na zub, a koji se pokazao kao dobar igrac kod vas?
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Jel istina ova mahalska da je jedan od dva Šišića u vašem timu opljačkao bezinsku?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.