Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Osservatore
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ljudi, ja sam prije mjesec dana uzeo P8 Huawei i odusevljen sam. Hardverski odlican, ugodan, veoma lagan. Specifikacije su odlicne, osim 3GB RAMa, odlicni procesori, kamera veoma dobra, prednja pogotovo. Prilagodjen rad za jednu ruku, jako dobra stvar ako ste nekoj zurbi, dolazi notifikacija ako je otvorena aplikacija koja uzima bateriju i zauzima RAM, update na 6.0 koji btw izgleda jako dobro. Baterija takoðer sasvim ok. Zasad prezadovoljan, nadam se da nece biti problema ☺
Drug, ti kao da si uzeo smeće. a ne mobitel od 500-600KM 
Naravno da je to zvijer mobitel, šta drugo očekivati.

Huawei P9 Lite ili Galaxy A5 2016?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Osservatore
- Kontakt:
Zapravo sam jako dobro prošao, 440KM sam ga novog platio.Neutral je napisao/la:Drug, ti kao da si uzeo smeće. a ne mobitel od 500-600KM
P9 zbog...svegaAndroid je napisao/la:Huawei P9 Lite ili Galaxy A5 2016?

http://www.digitalcity.ba/shop-2/mobite ... rime-g530/
255 KM, neko imao iskustva sa ovim shopom?
I telefonom
meni se čini fakat solidan telefon, dobra kamera kako sam pregledao razne reviewove, A3 je skuplji za 25 KM, ali mi se nekako ovaj više dopao jer mu nije baterija integrisana, imao sam već telefon sa integrisanom pa me nerviralo to, ako neko ima neko iskustvo ili preporuku stvarno bi mi dobro došlo 
255 KM, neko imao iskustva sa ovim shopom?
I telefonom

@AA23
bgm po meni slab, 1gb rama samo je po meni premalo kad se vec kupuje mobitel, ovaj je mozda malo jaci od mog proslog alcatel idola, ali opet po meni slabo bolje uzet onda neki polovan nego za ovo dati ove pare
bgm po meni slab, 1gb rama samo je po meni premalo kad se vec kupuje mobitel, ovaj je mozda malo jaci od mog proslog alcatel idola, ali opet po meni slabo bolje uzet onda neki polovan nego za ovo dati ove pare

Jel imao iko iskustva sa ovim HTC ONE M9?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
U radnji gdje sam ja kupio LG g3,kazu da su g4 izbacili iz prodaje jer su musterije masovno vracale mobitele zbog raznih kvarova.enobarca je napisao/la:Raspitacu se malo pa vidjeti gdje cu uzeti, napisacu ovdje iskustva, valjda ne bude problema nikakvih.Uglavnom izbor je pao na LG G4, procu jeftinije nego sa G5 ili Iphoneom 6S, a dobicu takodjer zvijer od mobitela
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
čega konkretno?Neutral je napisao/la:P9 zbog...svegaAndroid je napisao/la:Huawei P9 Lite ili Galaxy A5 2016?
Juce nazvase da je j5 2016 stigao i da ga uzmem u ponedjeljak,cekao sam 20-ak dana.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
- Kontakt:
Ima li gdje na TK da se uzme telefon na rate bez prevelikih dodatnih troskova zbog placanja na npr. 6 rata (kamate i ostalo), da nije bas velika razlika u cijeni za gotovinu i u ratama. Ne mora bit TK ako ima radnji da se to moze zavrsiti i na daljinu. Hvala.
Ako ćeš karticom CT i Imtec.SiouxLukavac je napisao/la:Ima li gdje na TK da se uzme telefon na rate bez prevelikih dodatnih troskova zbog placanja na npr. 6 rata (kamate i ostalo), da nije bas velika razlika u cijeni za gotovinu i u ratama. Ne mora bit TK ako ima radnji da se to moze zavrsiti i na daljinu. Hvala.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
da li je neko koristio internet preko ultra telecom, mislim na onaj by&surf. kupio sam internet za mjesec dana 500 mb 10 km, ali nista ne mogu pregledavati kad sam vani i kad nemam mrezu, a zenska u telecomu prije nego sto sam kupio mi rekla da se može regularno surfati i sve...

Je li ti APN (mozes provjeriti u postavkama negdje oko mobilnih mreza) active.bhmobile.ba?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ako mislis na ovo, ukljuceno je...anonimni je napisao/la:Je li ti APN (mozes provjeriti u postavkama negdje oko mobilnih mreza) active.bhmobile.ba?
https://postimg.org/image/6zjz5wfqn/
cekaj radi li tebi 3G ikako?
nisam imao do sada aktivan, tacnije mogao sam koristito samo mobilne podatke kada ih ukljucim... ali sada nista..
nista te ja skonto nisamreeds je napisao/la:nisam imao do sada aktivan, tacnije mogao sam koristito samo mobilne podatke kada ih ukljucim... ali sada nista..