Blagoje Bratić je napisao/la:Samo je sreća što je trener hapoela onako gospodski,valjda mu bilo žao gledat i nabijat nas fino rukom rekao da njegovi igrači malo stanu igraju povučenije,veli dosta im 5 komada i igramo sad onako ako šta uđe uđe onako smo baš jadni izgledali,pravi jadi jadni i bijeda
bas tako, imali ste ludu srecu da ne zijanite dvocifreno
sad dok gledam siroki ubjedjen sam da smo izdrzali prvih 20 minuta da ne primimo go da bi se igraci oslobodili straha , pritiska i da bi utakmica isla drugim tokom .
na greskama se uci , nadam se da su naucili dosta iz ovoga
samo da pitam, mozda je offtopic...
ako zeljo ispadne sad u ovom kolu, jel ima pravo nasutpa u Ligi Uefa ili je nakon ove tkme zeljina turneja po Evropi zavrsena
spahija je napisao/la:samo da pitam, mozda je offtopic...
ako zeljo ispadne sad u ovom kolu, jel ima pravo nasutpa u Ligi Uefa ili je nakon ove tkme zeljina turneja po Evropi zavrsena
SS.ba kaže
Na večerašnjem treningu FK Željezničar pojavio se još jedan igrač. Naime, riječ je o Nemanji Bradonjiću, koji je prošle sezone nastupao za FK Pelister iz Bitole.
Nemanja Bradonjić ima 22 godine i igra na poziciji zadnjeg veznog, a prošlu sezonu je bio član makedonskog Pelistera iz Bitole.
Trenutno je na probnom radu u Željezničaru, te bi, ukoliko se dokaže, mogao biti novo pojačanje Plavih sa Grbavice.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
lottdogg je napisao/la:sad dok gledam siroki ubjedjen sam da smo izdrzali prvih 20 minuta da ne primimo go da bi se igraci oslobodili straha , pritiska i da bi utakmica isla drugim tokom .
na greskama se uci , nadam se da su naucili dosta iz ovoga
Tako se uci vec godinama, al' nikad da nauce nazalost.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Kakav sad Nemanja i ****.Cuj iz Bitole.Sta je ovo sad moda dovodit Makedonce u Zelju izgleda zasitili se Srbije.To Zeljo hajmo malo pocet dovodit i iz Turgustana i tamo ima igraca.
Alipasino je napisao/la:Kakav sad Nemanja i ****.Cuj iz Bitole.Sta je ovo sad moda dovodit Makedonce u Zelju izgleda zasitili se Srbije.To Zeljo hajmo malo pocet dovodit i iz Turgustana i tamo ima igraca.
Vec sam pisao o tome kako bi bilo isplatnije Zeljinoj djeci dati sansu, umjesto dovoditi neke prosjecne igrace sa Istoka. Zeljina djeca bi bila sigurno jeftinija i pozrtvovanija, ali....
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Alipasino je napisao/la:Kakav sad Nemanja i ****.Cuj iz Bitole.Sta je ovo sad moda dovodit Makedonce u Zelju izgleda zasitili se Srbije.To Zeljo hajmo malo pocet dovodit i iz Turgustana i tamo ima igraca.
Vec sam pisao o tome kako bi bilo isplatnije Zeljinoj djeci dati sansu, umjesto dovoditi neke prosjecne igrace sa Istoka. Zeljina djeca bi bila sigurno jeftinija i pozrtvovanija, ali....
To govoriš zato što nemaš uvid u kvalitet Željine škole i tih istih juniora. Njih 11 je dobilo priliku na pripremama i niko nije zadovoljio. Prošle sezone samo Čolić.
Ta prica o Zeljinoj djeci je vise smjesna,ako iko daje sans svojoj djeci to je Zeljo.Vrati se sezone unazad pa i ovu i vidjeces da je dosta njih imalo sansu.I sta dobijes,da ta djeca jedva cekaju da odu cim im neko mahne parama.To nam je Kerla pokazao,kako biti zahvalan za priliku.Sehic,Kerla,Svraka,Rovcanin,Colic,Beslija,Cocalic,Stilic itd... Sta treba 23 juniora stavit da igraju i onda bi bila prica dovedite nam sta sa strane.
Sud je napisao/la:Ta prica o Zeljinoj djeci je vise smjesna,ako iko daje sans svojoj djeci to je Zeljo.Vrati se sezone unazad pa i ovu i vidjeces da je dosta njih imalo sansu.I sta dobijes,da ta djeca jedva cekaju da odu cim im neko mahne parama.To nam je Kerla pokazao,kako biti zahvalan za priliku.Sehic,Kerla,Svraka,Rovcanin,Colic,Beslija,Cocalic,Stilic itd... Sta treba 23 juniora stavit da igraju i onda bi bila prica dovedite nam sta sa strane.
Kerla, Rovčanin i Bešlija nisu Željina djeca. Prvi je došao nedavno iz Radnika, drugi iz Bubamare kad je postao senior, a treći iz Kaknja.
Sud je napisao/la:Ta prica o Zeljinoj djeci je vise smjesna,ako iko daje sans svojoj djeci to je Zeljo.Vrati se sezone unazad pa i ovu i vidjeces da je dosta njih imalo sansu.I sta dobijes,da ta djeca jedva cekaju da odu cim im neko mahne parama.To nam je Kerla pokazao,kako biti zahvalan za priliku.Sehic,Kerla,Svraka,Rovcanin,Colic,Beslija,Cocalic,Stilic itd... Sta treba 23 juniora stavit da igraju i onda bi bila prica dovedite nam sta sa strane.
Kerla, Rovčanin i Bešlija nisu Željina djeca. Prvi je došao nedavno iz Radnika, drugi iz Bubamare kad je postao senior, a treći iz Kaknja.
Cocalic iz bubamare, Stilic isto tako dosao iz Buducnosti mislim al kako je ovo glupa prica.KONGO druze previse si depresivan ako ti se gasi neki klub eto ti veleza i tamo gasi sta hoces tamo ispravljaj krive drine i to po mogucnosti iz dijaspore.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!