FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

catalonia
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la catalonia » 14 jul 2010, 14:55

Ted Mosby je napisao/la:
bubimir je napisao/la:

podsjećanje :D
neopisiv osjecaj
UEFA=Mafia
Najjadniji trenutak nogometa u novijoj povijesti, sudac je bio tako izrežiran da spriječi ponovno englesko finale
kakve sad to ima veze sa ovim
.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 jul 2010, 16:01

Eto,Henry ode u NY Red Bulls.Sretno mu.

Danas je i Guardiola potpisao novi ugovor :

slika

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 14 jul 2010, 19:20

Kako to da ste toliko u dugovima?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 14 jul 2010, 20:28

Otisao je veliki Henry, nek mu je sa srecom i hvala mu za sve, narocito za pretproslu sezonu kad je briljirao i dao veliki doprinos za sve one velike rezultate. Veliki igrac i velika karijera, doduse prosla sezona je bila losa, ali nema veze, opet je kad se sve sabere dao puno za Barcu, a proslu sezonu je mozda bio i zrtva u stvaranju jos jednog velikog igraca Pedra.

Jedva cekam pocetak sezone, da vidimo sta ce se dogadjati. Iako sam veliki navijac Barce naravo, mislim da je objektivno reci da je i sledece sezone Barca veliki favorit u svim takmicenjima, da je izrazito kvalitetnija od svih drugih klubova, sto pojedinacno, sto timski. Dolazak Vilje je jedno veliko pojacanje, eventualni dolazak Cesca isto tako. U zadnje dvije godine bili smo kao sto bi Paja reko dominacija, ta dominacija donijela je dosta titula, a reflektovala se i na uspjehe spanske reprezentacije sigurno. Mi smo toliko dobri da drugi vrhunski klubovi jednostavno ne smiju igrati protiv nas, ako to i pokusaju obicno budu demolirani. Sad opet ce neko reci da imamo slabih tacaka kao npr. ono ispadanje od Intera, al i to ne treba zabrnjavati, to se desilo, al u principu se rijetko desava, tad smo platili ceh opustanju u prvoj utakmici kad smo imali Intera u saci, uglavnom, pokazalo se da Barca moze izgubiti jedino zbog nekog opustanja i spleta okolnosti.

Sad pitanje je sta ce biti naredne sezone, da smo mnogo dobri to vec svako zna, svaka cast svim evropskim velikanima, ali Barca je u ovom trenutku dimenzija vise, al opet kazem, ljubav na stranu, mislim da je ovo objektivno misljenje. A da bi bili skroz objektivni, moramo misliti i o nekim stvarima koje bi nam se mogle osvetiti i sl. Po meni, najveci problem bi moglo bi biti zasicenje, pogotovo sad nakon sto se veliki broj nasih igraca okitio titulom svjetskog prvaka , dvije godine zaredom smo prvaci Spanije, jbg. realno gledajuci moze doci do zasicenja, Bez obzira koliko je Pep dobar motivator i sto ti igraci vole svoj klub, ipak i oni su ljudi. Zato je bitno dovodjenje Vilje radi osvjezenja, a i Ibra bi trebao zablistati i moguce Cesc, jer nije nisu ni Xavi, Messi i Iniesta mašine da sve ove sezone oni vuku konce, trebali bi i neki drugi igraci dobro povuci.

Osim zasicenosti ja ne vidim neki drugi problem, atmosfera u klubu je sjajna, uigranost ce i dalje biti na nivou, Vilja se tu sjajno uklapa,pokazalo se da moze igrati na krilu i to cak i bolje nego u spicu. Ibra ce svakako biti jos uigraniji, ako dodje Cesc i on ce se tu sjajno uklopiti u to nema sumnje, dakle nikakve radikalne promjene u igri se nece desiti.

Na kraju da kazem nesto i u vezi ovog duga, to je nesto apsolutno nebitno, Barca uopste nije u krizi, krediti su sastavni dio svakog biznisa, vidimo da je budzet za nova pojacanja 89 miliona eura, to sve govori koliko je klub finansijski mocan.

Pozdrav svoj braci kataloncima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 14 jul 2010, 21:42

neznam gledajuci ovo sp cini mi se da pep nije nimalo pogrjesio prodajom yaye jer je busquets sjajno odigro na sp-u i vidi se da postaje odlican igrac
.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 15 jul 2010, 00:02

Romariooo je napisao/la:Otisao je veliki Henry, nek mu je sa srecom !
;)

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 jul 2010, 11:49

Ovo sto je Pique uradio Cortesu i sto su se on i Fabregas nakon toga covjeku smijali je za svaku osudu i odlazi on ili Cortes

[youtube][/youtube]

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 15 jul 2010, 13:13

Brnjoo je napisao/la:Ovo sto je Pique uradio Cortesu i sto su se on i Fabregas nakon toga covjeku smijali je za svaku osudu i odlazi on ili Cortes

[youtube][/youtube]
hahaha a budala
.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 jul 2010, 13:40

To nije smijesno prijatelju, to je zalosno :shock:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 15 jul 2010, 15:45

covjek kad je pjan radi svakakva sranja.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 15 jul 2010, 15:52

Brnjoo je napisao/la:To nije smijesno prijatelju, to je zalosno :shock:
kako kome :mrgreen: :mrgreen:
.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 jul 2010, 19:06

pa ne bi trebalo nikome biti smjesno, pogotovo na vama navijacima barce a ni njemu samom... zbog ovog se gubi status internacionalca a jadni fabregas se na to sve smije a ionako ne moze dobiti mjesto u prvoj postavi :roll:

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 15 jul 2010, 20:57

Brnjoo je napisao/la:pa ne bi trebalo nikome biti smjesno, pogotovo na vama navijacima barce a ni njemu samom... zbog ovog se gubi status internacionalca a jadni fabregas se na to sve smije a ionako ne moze dobiti mjesto u prvoj postavi :roll:
pa dobro to nije lijepo ali kada sam prvi put pogledao bilo mi je smijesno ali dobro to je ipak proslava titule svijetskog prvaka i siguran sam da mu ovaj to neće mnogo zamjeriti :D :D :D :D

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 15 jul 2010, 21:01

catalonia je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:pa ne bi trebalo nikome biti smjesno, pogotovo na vama navijacima barce a ni njemu samom... zbog ovog se gubi status internacionalca a jadni fabregas se na to sve smije a ionako ne moze dobiti mjesto u prvoj postavi :roll:
pa dobro to nije lijepo ali kada sam prvi put pogledao bilo mi je smijesno ali dobro to je ipak proslava titule svijetskog prvaka i siguran sam da mu ovaj to neće mnogo zamjeriti :D :D :D :D
I nije mu zamjerio, cak je rekao da ga nije ni uvrijedio i da je to djecije ponasanje.. Problem lezi u cinjenici da bi tako jednog dana mogao pljunuti i svog trenera ili pak suigraca, pa ce da onda stvarno najebe

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 16 jul 2010, 11:51

Brazilac Adriano Correia novi je igrač FC Barcelone. Ima 26 godina i do sada je igrao u Sevilli kojoj je Barcelona platila 10 miliona eura za otkup ugovora. Za Sevillu je igrao na bočnim stranama, a vrlo često i u sredini teran.

Ovo je prvo pojačanje novog predsjednika Barcelone Sandre Rosella. Vijest o njegovom dovođenju donosi katalonski dnevnik El Mundo Deportivo.

Već sinoć dogovoren je transfer sa Sevillom, a danas je i igrač rekao svoje konačno "da" za prelazak na Nou Camp. Prošle sezone odigrao je 32 utakmice u dresu Andalužana. U pet njih bio je starter. Do sada, za Sevillu je odigrao 210 utakmica i postigao 19 golova.

http://****.com/index.php?option=co ... &Itemid=95
Por que ? Por que somos los mejores...

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 jul 2010, 12:49

make je napisao/la:Brazilac Adriano Correia novi je igrač FC Barcelone. Ima 26 godina i do sada je igrao u Sevilli kojoj je Barcelona platila 10 miliona eura za otkup ugovora. Za Sevillu je igrao na bočnim stranama, a vrlo često i u sredini teran.

Ovo je prvo pojačanje novog predsjednika Barcelone Sandre Rosella. Vijest o njegovom dovođenju donosi katalonski dnevnik El Mundo Deportivo.

Već sinoć dogovoren je transfer sa Sevillom, a danas je i igrač rekao svoje konačno "da" za prelazak na Nou Camp. Prošle sezone odigrao je 32 utakmice u dresu Andalužana. U pet njih bio je starter. Do sada, za Sevillu je odigrao 210 utakmica i postigao 19 golova.

http://****.com/index.php?option=co ... &Itemid=95
u Sevilli nije imao mjesta u prvih 11 al je dobar igrac a jos uvijek mlad 26 god 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 jul 2010, 12:51

ja gledam ko je ovaj correia nikad cuo, kad onaj adriano sto je u finalu kupa uefa dao gol. za klupe je dobar.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 16 jul 2010, 12:52

Sad evo citam na AS.com da su ga doveli. Cudim se da je pristao na prelazak u Barcu kao Pedro Leon u Real.

Izgleda da su ova dva kluba prisiljena stedjeti i kupovati mlade igrace, doduse Adriano i nije tako mlad. Real se orijentirao ka Spanjolcima, izgleda da ce i Javi Martineza traziti prije nego ijednog drugog veznjaka

Kad je predstavjanje Adriana?

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 16 jul 2010, 12:54

sto ne bi pristo :D bolje biti klupa u barci nego u sevilli.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 16 jul 2010, 23:21

Ja sam zadovoljan,dobar je igrac Adriano.Za 10 mil. smo dobili odlicnog igraca koji moze igrati na vise pozicija.Sutra bi on trebao doci u Barcelonu,potpisati ugovor,malo se slikati ispred grba Barce.A u pondjeljak ce se predstaviti navijacima na Camp Nou.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.