kad ce u prodaju godisnje?
za ovog samketa iznad mene , imas danas u sedam ja mislim , imas na strani iza
Dove87 je napisao/la:U 7 je trening pa DOBRODOSLI dole na Grbavicu. Ipak smo mi jos uvijek navijaci...
Vidimo se dole za 2 sata!!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dove87 je napisao/la:U 7 je trening pa DOBRODOSLI dole na Grbavicu. Ipak smo mi jos uvijek navijaci...
Vidimo se dole za 2 sata!!!
bas tako, imali ste ludu srecu da ne zijanite dvocifrenoBlagoje Bratić je napisao/la:Samo je sreća što je trener hapoela onako gospodski,valjda mu bilo žao gledat i nabijat nas fino rukom rekao da njegovi igrači malo stanu igraju povučenije,veli dosta im 5 komada i igramo sad onako ako šta uđe uđe onako smo baš jadni izgledali,pravi jadi jadni i bijeda
u 7samir-tm87 je napisao/la:jeli danas trening
Završenospahija je napisao/la:samo da pitam, mozda je offtopic...
ako zeljo ispadne sad u ovom kolu, jel ima pravo nasutpa u Ligi Uefa ili je nakon ove tkme zeljina turneja po Evropi zavrsena
Tako se uci vec godinama, al' nikad da nauce nazalost.lottdogg je napisao/la:sad dok gledam siroki ubjedjen sam da smo izdrzali prvih 20 minuta da ne primimo go da bi se igraci oslobodili straha , pritiska i da bi utakmica isla drugim tokom .
na greskama se uci , nadam se da su naucili dosta iz ovoga
Vec sam pisao o tome kako bi bilo isplatnije Zeljinoj djeci dati sansu, umjesto dovoditi neke prosjecne igrace sa Istoka. Zeljina djeca bi bila sigurno jeftinija i pozrtvovanija, ali....Alipasino je napisao/la:Kakav sad Nemanja i ****.Cuj iz Bitole.Sta je ovo sad moda dovodit Makedonce u Zelju izgleda zasitili se Srbije.To Zeljo hajmo malo pocet dovodit i iz Turgustana i tamo ima igraca.
KONGO je napisao/la:Vec sam pisao o tome kako bi bilo isplatnije Zeljinoj djeci dati sansu, umjesto dovoditi neke prosjecne igrace sa Istoka. Zeljina djeca bi bila sigurno jeftinija i pozrtvovanija, ali....Alipasino je napisao/la:Kakav sad Nemanja i ****.Cuj iz Bitole.Sta je ovo sad moda dovodit Makedonce u Zelju izgleda zasitili se Srbije.To Zeljo hajmo malo pocet dovodit i iz Turgustana i tamo ima igraca.
Kerla, Rovčanin i Bešlija nisu Željina djeca. Prvi je došao nedavno iz Radnika, drugi iz Bubamare kad je postao senior, a treći iz Kaknja.Sud je napisao/la:Ta prica o Zeljinoj djeci je vise smjesna,ako iko daje sans svojoj djeci to je Zeljo.Vrati se sezone unazad pa i ovu i vidjeces da je dosta njih imalo sansu.I sta dobijes,da ta djeca jedva cekaju da odu cim im neko mahne parama.To nam je Kerla pokazao,kako biti zahvalan za priliku.Sehic,Kerla,Svraka,Rovcanin,Colic,Beslija,Cocalic,Stilic itd... Sta treba 23 juniora stavit da igraju i onda bi bila prica dovedite nam sta sa strane.
Cocalic iz bubamare, Stilic isto tako dosao iz Buducnosti mislim al kako je ovo glupa prica.KONGO druze previse si depresivan ako ti se gasi neki klub eto ti veleza i tamo gasi sta hoces tamo ispravljaj krive drine i to po mogucnosti iz dijaspore.Rade Paprica 9 je napisao/la:Kerla, Rovčanin i Bešlija nisu Željina djeca. Prvi je došao nedavno iz Radnika, drugi iz Bubamare kad je postao senior, a treći iz Kaknja.Sud je napisao/la:Ta prica o Zeljinoj djeci je vise smjesna,ako iko daje sans svojoj djeci to je Zeljo.Vrati se sezone unazad pa i ovu i vidjeces da je dosta njih imalo sansu.I sta dobijes,da ta djeca jedva cekaju da odu cim im neko mahne parama.To nam je Kerla pokazao,kako biti zahvalan za priliku.Sehic,Kerla,Svraka,Rovcanin,Colic,Beslija,Cocalic,Stilic itd... Sta treba 23 juniora stavit da igraju i onda bi bila prica dovedite nam sta sa strane.