FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
sada se ljudima zamjera to sto nisu ostvarili saradnju s Galatasarayjem :lol:
svaka cast Komunisti, sve sektas do sektasa ovdje, osim par izuzetaka
Azmire vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe
Mi smo imali dogovor sa Bešiktašem (frendly) utakmica,al et.
pozdrav dobri ljudovi
pozdrav dobri ljudovi

Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
To jedino Jasminko zna.SRSlavinovici je napisao/la:Jos niko nista ne zna o skupštini?!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Za vikend su na rasporedu utakmice 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nakon kojeg slijedi pauza zbog reprezentativnih obaveza. Ljubitelji klupskog bosanskohercegovačkog fudbala za vikend će uživati, odnosno čak pet utakmica moći će pogledati ma malim ekranima. Moja TV će prenositi dvije utakmice i to Mladost - Radnik, te Krupa - Sarajevo, BHT će prenositi hercegovački derbi između Zrinjskog i Širokog Brijega, dok će Arena sport prenositi duele Čelika i Olimpica, te Željezničara i Slobode.
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/pet-utak ... osu/212427
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/pet-utak ... osu/212427
Druze moj ako jedan krstajić zavrsi sa raketićem da dobiju semafor u bijeljini, sto jedna legenda slobode i legenda besiktasa Mersed Kovačević zvani kova u turskoj, kome su navijači čak i jednu ulicu preimenovali po njemu ( nezvanično) za svoj klub koji mu je sve dao makar od legendarnog kluba nije isposlovo semafor. I sam je lično pričao da je i danas u odličnim odnosima sa suigračina galate i bešiktaša koji obnašaju vodeće pozicije u klubovima.Chinaglia je napisao/la:sada se ljudima zamjera to sto nisu ostvarili saradnju s Galatasarayjem![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Gdje su zalutale pare za semafor?xeksor je napisao/la:Druze moj ako jedan krstajić zavrsi sa raketićem da dobiju semafor u bijeljini, sto jedna legenda slobode i legenda besiktasa Mersed Kovačević zvani kova u turskoj, kome su navijači čak i jednu ulicu preimenovali po njemu ( nezvanično) za svoj klub koji mu je sve dao makar od legendarnog kluba nije isposlovo semafor. I sam je lično pričao da je i danas u odličnim odnosima sa suigračina galate i bešiktaša koji obnašaju vodeće pozicije u klubovima.Chinaglia je napisao/la:sada se ljudima zamjera to sto nisu ostvarili saradnju s Galatasarayjem![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Evo vam jedan provjeren info:
Senad Tom Cat je jedini kandidat za prijesednika Slobode, na skupštini koja tek treba da se održi, ako on laže, lažem i ja Vama!
Bog nek nam je na pomoći!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Senad Tom Cat je jedini kandidat za prijesednika Slobode, na skupštini koja tek treba da se održi, ako on laže, lažem i ja Vama!
- Probisvjet
- Kontakt:
Pitanje na skupstini:" Gospodine Senade, koliko zelite da ulozite u FK Slobodu?"Pasha_car_aga je napisao/la:Evo vam jedan provjeren info:
Prvi "veliki" transfer na zimskoj pauzi ,Mujkanovic iz kikaca u FK Sloboda, mamu li im lopovsku pa on ne moze kako treba u kikacima biti predsjednik kluba a da vodi slobodu
Sta ce on uloziti u Slobodu,radnici mu nemaju ni topli obrok(ukinuo), a da u Slobodu ulaze....
Boze ako te ima pogledaj nas svijeta ti i vijeka pa dokle ovako majku mu staru

Boze ako te ima pogledaj nas svijeta ti i vijeka pa dokle ovako majku mu staru

FK Sloboda Tuzla
. . gledamo epizodu Šabović br. 2 . .
To po meni nije pravo pitanje. Ono sto bi bilo pravo pitanje je koliko ste spremni odmah dati i sta ocekujete zauzvratProbisvjet je napisao/la:Pitanje na skupstini:" Gospodine Senade, koliko zelite da ulozite u FK Slobodu?"Pasha_car_aga je napisao/la:Evo vam jedan provjeren info:
& $ ?
Sin nek mu voza auto od 100 000 hiljada a plate radnicima 500 KM,kako ih nije sramota.Za lijeka im zatrebalo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo neka bude, bolje ovaj grad nije ni zasluzio. A i navijaci koji ganjaju licne interese.
Sutra kad se bude gasio klub doci ce Slavinovici i reci da je za to kriv SDA i da je gasenje jedina opcija.
Sutra kad se bude gasio klub doci ce Slavinovici i reci da je za to kriv SDA i da je gasenje jedina opcija.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakav tom Cat.... Senco Bingo ulazi na mjesto predsjednika
.... Pravit ćemo mi Husica od blata i to za pola godine samo.....lakapo samo... Inače se skupština odlaže jer nema te budale da ce se ovoga prihvatiti bolan a da ima časne namjere.... Senco macketina će naravno sa jaranom faraonom opet prati pare i zakucavati eksere u Slobodin sanduk....Al boli nas tuki nek nije SDA i mrski Bato pobijedio

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Beduin
- Kontakt:
A inace Bato ima svoju stolicu na Tusnju, ne propusta gledati Slobodu.
Dajte ba, boli ljude tuki za sportom u nasoj drzavi, nema tu nekog hajra i koristi tako da se sve manje i zajebavaju oko toga. Zato su najveci gradovi u BiH u banani, prezaduzeni, kralo se i krade gdje god moze, cilj opravdava sredstva, pa seoski klubovi lagano preuzimaju primat jer do jucer se u tim "klubovima" nije imalo sta ukrasti, obrnuti, skoro pa se nije ni znalo za njih, najveca korist bila posadjen kukuruz i ostala poljoprivredna dobra oko samog terena, bale sijena i ti fazoni.
Naravno, posto se u Borcu, Velezu, Slobodi, Celiku, Jedinstvu nakralo i krade te klubovi prezaduzeni, pocinju dominirati sela i klubcici. Zrinjski samo ima srecu sto je politicko-hrvatski zasticen u podijeljenom Mostaru, dok Vatikanci vec lagano qurcu za usi padaju, otisao im zlocinac i ode Brig langzam (sreca za to selo sto svi veci gradovi kubure sa otimacinom i otimanjem).
Zeljo i Sarajevo imaju srecu samo sto su iz glavnog grada i nista vise, a eto i kod njih se Bog sami zna koliko nakralo i krade, Sarajevo ce unistiti prozdrljivci i grobari, cak su i strasan menadzerski lobi uspjeli nametnuti cim su namirisali jake sponzore u klubu. Sto ti je reci Bosna i Hercegovina.
Dajte ba, boli ljude tuki za sportom u nasoj drzavi, nema tu nekog hajra i koristi tako da se sve manje i zajebavaju oko toga. Zato su najveci gradovi u BiH u banani, prezaduzeni, kralo se i krade gdje god moze, cilj opravdava sredstva, pa seoski klubovi lagano preuzimaju primat jer do jucer se u tim "klubovima" nije imalo sta ukrasti, obrnuti, skoro pa se nije ni znalo za njih, najveca korist bila posadjen kukuruz i ostala poljoprivredna dobra oko samog terena, bale sijena i ti fazoni.
Naravno, posto se u Borcu, Velezu, Slobodi, Celiku, Jedinstvu nakralo i krade te klubovi prezaduzeni, pocinju dominirati sela i klubcici. Zrinjski samo ima srecu sto je politicko-hrvatski zasticen u podijeljenom Mostaru, dok Vatikanci vec lagano qurcu za usi padaju, otisao im zlocinac i ode Brig langzam (sreca za to selo sto svi veci gradovi kubure sa otimacinom i otimanjem).
Zeljo i Sarajevo imaju srecu samo sto su iz glavnog grada i nista vise, a eto i kod njih se Bog sami zna koliko nakralo i krade, Sarajevo ce unistiti prozdrljivci i grobari, cak su i strasan menadzerski lobi uspjeli nametnuti cim su namirisali jake sponzore u klubu. Sto ti je reci Bosna i Hercegovina.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
Ima li gdje šodora za tender?
-
- Kontakt:
Dobro Jutro svimaa.. hajmo se malo opustit i razmisljati o utakmici u Subotu.. Uprava i predsjenik to je za druge ljude mi tu ne mozemo pomoci nikako.. Jaaa vjerujem u pozitivan ishod na grbavici.. Krpaa dajeee gol i grbavica ce da utihnee

- RollingPaper
- Kontakt:
Nemoj ti nama seljaka iz Bratunca a Kikači su ipak velegrad
- Probisvjet
- Kontakt:
RollingPaper je napisao/la:Nemoj ti nama seljaka iz Bratunca a Kikači su ipak velegrad

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.