Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Molim vas da slijedeći put prijavite ovog kompleksaša da ga banujem i da ga ingnorišete.
Tema je Edin Džeko, mrsko mi je sve ovo smeće da brišem, ali molim vas da nastavimo sa diskusijama koje imaju veze sa temom.
hvala.
Tema je Edin Džeko, mrsko mi je sve ovo smeće da brišem, ali molim vas da nastavimo sa diskusijama koje imaju veze sa temom.
hvala.
Zar nisi skontao da ovdje nema administratora, ja sam jučer uputio par uvreda administratoru a on me nije ni opomenuo, zato navali.CeMa je napisao/la:poserem se ja na nase asministratore kad dopustaju ocigledno provociranje i omalovazavanje nasih reprezentativaca
FEDERER= KLOC
Kupio Wolsburg Mandzukica, mozda Edina sada puste 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- Principatus
- Kontakt:
Koje bacanje para...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
e ebiga, prije tvog posta javio se jedan tako da me sad strahIker C je napisao/la:Zar nisi skontao da ovdje nema administratora, ja sam jučer uputio par uvreda administratoru a on me nije ni opomenuo, zato navali.CeMa je napisao/la:poserem se ja na nase asministratore kad dopustaju ocigledno provociranje i omalovazavanje nasih reprezentativaca

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Jao koji napadacki tandem Mandzukic i onaj Ego Brazilac

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Znaci vec sad znamo da nas Dzeko odlazi, samo je pitanje gdje ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Mozda bude trade na relaciji dinamo-wolfsburg? 
a golemo su doveli mandzukica... pa onaj ni u dinamu vise nije sigurno mjesto imao >,<
valjda ce onda Dzeko u City, eno izgleda da nije bezveze Anceloti pricao neki dan kad je rekao da ce city dovesti Dzeku i Kolarova. Evo ovaj drugi vec presao izgleda, valjda ce onda i Dzeko uskoro. A jadan miske sada, umjesto dzeku on ce loptama hraniti grafitea i mandzu... ne gine mu jedno 5 asistencija do kraja sezone

a golemo su doveli mandzukica... pa onaj ni u dinamu vise nije sigurno mjesto imao >,<
valjda ce onda Dzeko u City, eno izgleda da nije bezveze Anceloti pricao neki dan kad je rekao da ce city dovesti Dzeku i Kolarova. Evo ovaj drugi vec presao izgleda, valjda ce onda i Dzeko uskoro. A jadan miske sada, umjesto dzeku on ce loptama hraniti grafitea i mandzu... ne gine mu jedno 5 asistencija do kraja sezone

Izađite na balkone, pojedite šampinjone.
- Omerbavarac
- Kontakt:
I Miske ce otici.bubreg je napisao/la:Mozda bude trade na relaciji dinamo-wolfsburg?

Gomez + 20 miliona = Dzeko.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Eh super, stigo je klocina da zamjeni Dzeku. Sad ili nikad, Dzeko!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- sarajlija89
- Kontakt:
Dzeko je Juventusov

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Juve ili Bayern,samo ne City.sarajlija89 je napisao/la:Dzeko je Juventusov![]()
FK Pjetlovi
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
mislim da je klocina stigao da zamijeni martinsa. ako će pustiti džeku, treba im bar još jedan napadač.Cartman je napisao/la:Eh super, stigo je klocina da zamjeni Dzeku. Sad ili nikad, Dzeko!
Eh, dobro jutro momci. Gdje nam Edin danas ide?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
City se okrenuo dovođenju Maria Balotellia, što znači da su pa može se reći odustali od dovođenja Edina Džeke.
- miralem444
- Kontakt:
ma nis to nemora znacit preko noci se sve preokrene...vidjet cemo sta ce bit sa dzeke..ja se nadam da ce prec il u juventus il bajern il manchester city..jel realno sva tri gluba su puno kvalitetniji od wolfsburga...a mislim realno ovo sto dzeku iz wolf. nece da puste nego dizu cijenu nek im ide na dusu jel platili su ga 4 miliona (ispravite me ako grijesim),uz dzeku su osvojili titulu znaci i mislim da je i dovoljno 30 miliona ..a oni nes traze pustite covjeka ako zeli da se dokazuje jel dzeko je preso wolf. zalosno bi bilo ako ga ne pustee ...sony_91 je napisao/la:City se okrenuo dovođenju Maria Balotellia, što znači da su pa može se reći odustali od dovođenja Edina Džeke.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Eto Kolarov već potpisaobubreg je napisao/la:Mozda bude trade na relaciji dinamo-wolfsburg?

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne bi me čudilo kada bi City poslao ponudu oko 50miliona i Santa Cruza,Belamija za Džeku.