Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 01 nov 2016, 12:38

Klopp moze popraviti situaciju oko ovih odlazaka i privući bolje igrace nego dok je rodgers bio tu ali sam on ne moze zaustaviti trend odlaska najboljih igraca iz liverpoola. I u dortmundu su mu znali otici jako bitni igraci jer ipak real i barcelona su zelja mnogim igracima, za liverpool je bitno da igrače ne pustaju konkurentima iz lige a kad igrac odluči da ode tesko se tu nesto moze napraviti ossim pokusati izvući sto vise novca.
Ako klub nastavi napredovati pod kloppom ovih priča ce vremenom biti sve manje. Zanimljiva situacija u svakom slucaju ako ima istine da vidimo kako ce se klopp nositi sa tim.
You are someone else I am still right here

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 01 nov 2016, 12:51

Meni ne pada tolko tesko ti odlasci ali problem je ako se proda u ligi nekome konkurentu i ako se bar pare izvuku, sto se ne zamijeni sa istim il pribliznim igracem. Coutinho garant nece u penziju u Liverpoolu, nit iko od ove garniture, to je garant. Ali poenta je naci zamjenu. A sad ima Klopp, covjek garant zna, iz iskustva kako ce i sta ce ako odu tako bitni igraci.
A sto puta je dokazano da je juznoamerikancima sportski cilj igrati za barcu il real. Valjda jezik i klima, sta li...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 01 nov 2016, 12:55

Coutinho je trenutno na vrhuncu što se tiče forme i koliko sam siguran da neće nigje u januaru tako sam uvjeren da bi mogao na ljeto negdje otići i logično da bi to bila Barca. Ipak je to tim koji je top 3 u svijetu zadnju deceniju i teško je odbiti takvu ponudu igraču a i ekipi u kojoj se nalazi jer će ovi nuditi extra velike pare. Neka on ponudi sezonu života ovdje sada gdje je i neka odradi max do kraja a onda šta bude bit će jbg. Jeste extra igrač ali nije nezamjenjiv. Klopp će uraditi sve da ostavi sve tu što duže i na tome da upotpuni svoju mašineriju s inovacijama, treba uživati do kraja sezone i igrati, ima do ljeta.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 nov 2016, 13:15

Ma dosta igrača želi u Englesku, samo što im mi nismo bili u mogućnosti ponuditi Ligu prvaka, a nadam se da sad hoćemo, to a i borbu za naslov. Opet, ostaje pitanje plata igrača jer Klopp ne daje velike pare za nekog, a uprava ne da veliku platu. Kod Rodgersa se išlo na to da se masne pare daju za nekog, a da plata bude manje. Ne vjerujem da će Coutinho otići, valjda nije toliki idiot.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 01 nov 2016, 13:39

Sead Kolašinac sve bliže prelasku u Liverpool već u Januaru također FREE kao Joel Matip..

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 01 nov 2016, 13:45

Amsterdam1312 je napisao/la:Sead Kolašinac sve bliže prelasku u Liverpool već u Januaru također FREE kao Joel Matip..
Ne moze na free ima ugovor do kraja sezone, bolje ga platit neku sicu pa da zaigra ove sezone nego cekati kao sa Matipom. Vidite kakav je propuh lijevo kad Milnera nema .

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 01 nov 2016, 15:09

mcmanaman je napisao/la:
Amsterdam1312 je napisao/la:Sead Kolašinac sve bliže prelasku u Liverpool već u Januaru također FREE kao Joel Matip..
Ne moze na free ima ugovor do kraja sezone, bolje ga platit neku sicu pa da zaigra ove sezone nego cekati kao sa Matipom. Vidite kakav je propuh lijevo kad Milnera nema .
Da, moja greška ali jako dobro pojačane bi bio sad već u januaru. S tim potezom bi se rasteretio i Milner..

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 01 nov 2016, 15:24

Jedan od ključnih razloga ne odlaska Lucasa Leive ove sezone jeste Coutinho. Poznato je da su tri njegova najbolja druga Coutinha: Lucas, Firmino i Moreno. Bio je tu i Enriqe ali je on otišao. Zato, nemojte se nikako iznenaditi ako naši sada krenu dovoditi brazislke igrače upravo zbog opstanka Coutinha. Lucas ove sezone ne može izbjeći odlazak.
Volio bih Kolašinca a pogotovo u januru kada će nam baš biti potrebna pojačanja. Da svojim igračima pokažemo da imamo velike ambicije a i Kolašinac je taj defanzivac na lijevoj strani koji nam je potreban i to baš u defanzivi. Moreno kada napadamo a Kolašinac kada se branimo. U januaru počinje i zgusnutiji raspored, igraćemo polufinala EFL Cupa i počinje FA Cup.
Kocka je bačena

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 01 nov 2016, 15:53

Sage je napisao/la:Meni ne pada tolko tesko ti odlasci ali problem je ako se proda u ligi nekome konkurentu i ako se bar pare izvuku, sto se ne zamijeni sa istim il pribliznim igracem. Coutinho garant nece u penziju u Liverpoolu, nit iko od ove garniture, to je garant. Ali poenta je naci zamjenu. A sad ima Klopp, covjek garant zna, iz iskustva kako ce i sta ce ako odu tako bitni igraci.
A sto puta je dokazano da je juznoamerikancima sportski cilj igrati za barcu il real. Valjda jezik i klima, sta li...

Klopp iz dosadašnjih iskustava je pokazao da ne zna nadomjestit bitnog igraca a gdjr vise njih..sama sezona kad je dotakao dno bundeske to je pokazala

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 nov 2016, 15:54

fera je napisao/la:Ok je odbrana samo dovesti kolašinca još il nekog jetinog iz njemacke ako bude potrebe.
Dovesti nekad lijevog beka i veznog ako se ukaze prilika i to je to.
evo ja prije nekoliko dana spominjen sea kad evo odma poce da se pise da ce kod nas hahah

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 01 nov 2016, 20:05

Prizva ga @fera. Ni manje ni vise nego slobodan igrac, to bi bio pravi potez.
Ojo se vratio treninzima. :thumbup:

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 01 nov 2016, 20:11

Jurgen Klopp has revealed how Liverpool have been roughing Loris Karius up in training in order to get him accustomed to life in the Premier League.
Klopp said: “John Achterberg (GK coach) usually does it with his hands but it's better to use something else!"
“Of course that's important. There are different things you have to do as a coach."
“First, as a keeper you have to learn the technique then you have to adapt to the real circumstances – having six, seven players around you."
“No-one gets out of your way. It is completely the opposite. They want to disturb your way."
“That wasn't a specific preparation for Crystal Palace. It was specific training for goalkeepers in the Premier League."
“West Brom was the same, it was pretty much the same against Manchester United. That's goalkeeping life. You can't change this."
“You can't say no long balls in the box and if there are then immediately whistle. That's not how it works so we need to prepare the boys and that's what John is doing.”
slika
slika
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

Kolašinac u januaru a ne u julu. :pray:

slika :hmmmmm:
Kocka je bačena

JohnCasey
Kontakt:

Post Postao/la JohnCasey » 01 nov 2016, 23:20

Ja ne znam sta vi vidite u Kolasincu?
Lik je ispodprosjecan igrac,pravi kocijas i tocak od igraca a i ekstremno je neinteligentan(nesta slicno ko Leiva)
Nikako,ne vidim kako moze unaprijediti nasu igru pod 1.
Pod 2 ne bih volio da nam kvazipatriote okupiraju temu i psuju Kloppu sve mrtvo jer je ostavio tog kocijasa na klupi.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 02 nov 2016, 01:30

slika
slika
:tokralju:
Michael Oliver has been confirmed as the referee in charge for Liverpool’s clash with Watford on Sunday
Milner je spreman za Watford.
Kocka je bačena

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 02 nov 2016, 11:48

ings out do kraja sezone,opet koljeno.Steta za momka, nadam se da ce istrajati pshicki

Sent from my iPhone using Tapatalk

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 02 nov 2016, 12:41

Kakav peh za Dannya. Drzi se majstore...
5 times champions of Europe. #YNWA

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 nov 2016, 15:31

JohnCasey je napisao/la:Ja ne znam sta vi vidite u Kolasincu?
Lik je ispodprosjecan igrac,pravi kocijas i tocak od igraca a i ekstremno je neinteligentan(nesta slicno ko Leiva)
Pod 2 ne bih volio da nam kvazipatriote okupiraju temu i psuju Kloppu sve mrtvo jer je ostavio tog kocijasa na klupi.
Mozda si u pravu al za male pare ja bi ga uzeo nemas sta izgubiti a zanima me kako bi se rušilac snašao. BIlo ih je i sto su izgledali idealno za liverpoola pa nisu nista pokazali a velike se pare potrosile na njih. Moze igrati na vise pozicija i dobro bi ga bilo imati na klupi kao i klavan nesto slicno.
Po epitetima koje si mu dodjelio moglo bi se reci da nisi bas objektivan tako da ne bih bas puno o ovim tvojim razlozima zasto ne valja ja mislim da bi ipak najveci problem kod njega bila pas igra zato sumnjam i da ce doci.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 02 nov 2016, 17:29

JohnCasey je napisao/la:Ja ne znam sta vi vidite u Kolasincu?
sad ide ono glupo "potpis". Treba nam ozbiljan bek, a Sejo to nije. Niposto ga ne bih volio u Liverpoolu.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 02 nov 2016, 17:31

Ne znam, volio bih da se varam ali mislim da je to sve od Ingsa za Liverpool, previše je dva napadača podložna povredama.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.