PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Evolve malo si se ti zajebao. Nije 10 vec duze. ZAboravio si Martina Vanjka & Company sred Skenderije.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- IlProfessore
- Kontakt:
Na stranu sav animozitet (opravdani) koji imam(o) prema ljudima koji kače svastiku i zastavu vatikana, koji navijaju ustaškim povicima i ganjaju sudije da ih ubiju i još nekih sitnica, činjenica je da ih je došlo nekoliko protiv Želje na Grbavicu nedugo nakon Vedranove smrti, nisam siguran koja tačno godina i gdje ste tada vi bili jer mi je sve to malo kroz maglu, ali su došli i otišli netaknuti iako su prije toga bile parole na kojima su već bili linčovani.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Osttribine
- Kontakt:
Ma sto se mene tice pobacajte se i jedni i drugi ili treci u Neretvu, a mozete i u Bosnu svejedno, ono sto se desava na nasim tim nazovi huliganskim susretima je upravo ono iz onog klipa kamenje, flase, psovke, ili ako je neka grupa brojcano nadmocnija pa dodje do kontakta. Kazem ti skupite muda svi skupa i rokajte se po livadama i ne smetate nikom. Niti sam u tom fazonu, a ni u HZ, kao sto i moj nick kaze istocna tribina, dovoljno godina imam da me te vase satro mangupske ne doticu, nego je poenta bila kod ovih skripara, kao nije ih strah, a nikad ih na kosevu, ili pola Bosne obici do Grbavice.predmetmrznje je napisao/la:Hahaha simpatičan pokušaj spinovanja, nalik na pastrmku. Nemoj da tražim sliku gdje vam kolege ćuće u kombiju a cjepanica im kucka na prozor. Vidio si je siguran samOsttribine je napisao/la:
Pretpostavljam da za Konjic mislis, licno nisam ucestvovao, sve sto sam vidio, vidio sam na onom klipu sto je neko na youtube postavio, trce jedni trce drugi, kamenice tamo vamo, balije ustase i gotova prica. Kad ste vec huligani i jedni i drugi ili treci, na livadu, pa ko oni mahniti poljaci ili rusi, 20 na 20 ili koliko se dogovorite i gotovo. Ali jbg za to treba muda, u ovoj mahnitoj zemlji ti je bas kao i ovaj momak iz Vakufa sto je dozivio "joj jesmo ga nas sedmorica ugazili".toliko o tom trčkaranju što ti kažeš, nije ovo forum tog fazona pa nećemo duljiti.
-
predmetmrznje
- Kontakt:
Ne znam šta kog kúrca onda komentiraš ako nisi u tome. Komentiraj koje su košpe najbolje
Prvi i jedini mostarski šampion
- Osttribine
- Kontakt:
Osttribine je napisao/la:Ma sto se mene tice pobacajte se i jedni i drugi ili treci u Neretvu, a mozete i u Bosnu svejedno, ono sto se desava na nasim tim nazovi huliganskim susretima je upravo ono iz onog klipa kamenje, flase, psovke, ili ako je neka grupa brojcano nadmocnija pa dodje do kontakta. Kazem ti skupite muda svi skupa i rokajte se po livadama i ne smetate nikom. Niti sam u tom fazonu, a ni u HZ, kao sto i moj nick kaze istocna tribina, dovoljno godina imam da me te vase satro mangupske ne doticu, nego je poenta bila kod ovih skripara, kao nije ih strah, a nikad ih na Kosevu, ili pola Bosne obici do Grbavice.predmetmrznje je napisao/la:Hahaha simpatičan pokušaj spinovanja, nalik na pastrmku. Nemoj da tražim sliku gdje vam kolege ćuće u kombiju a cjepanica im kucka na prozor. Vidio si je siguran samOsttribine je napisao/la:
Pretpostavljam da za Konjic mislis, licno nisam ucestvovao, sve sto sam vidio, vidio sam na onom klipu sto je neko na youtube postavio, trce jedni trce drugi, kamenice tamo vamo, balije ustase i gotova prica. Kad ste vec huligani i jedni i drugi ili treci, na livadu, pa ko oni mahniti poljaci ili rusi, 20 na 20 ili koliko se dogovorite i gotovo. Ali jbg za to treba muda, u ovoj mahnitoj zemlji ti je bas kao i ovaj momak iz Vakufa sto je dozivio "joj jesmo ga nas sedmorica ugazili".toliko o tom trčkaranju što ti kažeš, nije ovo forum tog fazona pa nećemo duljiti.
- Osttribine
- Kontakt:
A ti si neki redar ovde ili sta, boli te qrac sta ja "komentiram"predmetmrznje je napisao/la:Ne znam šta kog kúrca onda komentiraš ako nisi u tome. Komentiraj koje su košpe najbolje
- Incognito87
- Kontakt:
i ne baš, ali da ne pišemo svaštaIlProfessore je napisao/la:Na stranu sav animozitet (opravdani) koji imam(o) prema ljudima koji kače svastiku i zastavu vatikana, koji navijaju ustaškim povicima i ganjaju sudije da ih ubiju i još nekih sitnica, činjenica je da ih je došlo nekoliko protiv Želje na Grbavicu nedugo nakon Vedranove smrti, nisam siguran koja tačno godina i gdje ste tada vi bili jer mi je sve to malo kroz maglu, ali su došli i otišli netaknuti iako su prije toga bile parole na kojima su već bili linčovani.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- IlProfessore
- Kontakt:
Ma znam, pogotovo ne za ovog foruma, ali:Incognito87 je napisao/la:i ne baš, ali da ne pišemo svaštaIlProfessore je napisao/la:Na stranu sav animozitet (opravdani) koji imam(o) prema ljudima koji kače svastiku i zastavu vatikana, koji navijaju ustaškim povicima i ganjaju sudije da ih ubiju i još nekih sitnica, činjenica je da ih je došlo nekoliko protiv Želje na Grbavicu nedugo nakon Vedranove smrti, nisam siguran koja tačno godina i gdje ste tada vi bili jer mi je sve to malo kroz maglu, ali su došli i otišli netaknuti iako su prije toga bile parole na kojima su već bili linčovani.sjetiće se oni koji su tad bili bradine i kukanja
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Cini mi se da je bio tad neki pokusaj paljenja auta?
- MocMahale444
Daj ba fakaj seHigh je napisao/la:Sa Škriparima nema šale jer ih ni za vica nema dovoljno.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- elamalakia
- Kontakt:
Ma ganjali ih do MostaraIncognito87 je napisao/la:i ne baš, ali da ne pišemo svaštaIlProfessore je napisao/la:Na stranu sav animozitet (opravdani) koji imam(o) prema ljudima koji kače svastiku i zastavu vatikana, koji navijaju ustaškim povicima i ganjaju sudije da ih ubiju i još nekih sitnica, činjenica je da ih je došlo nekoliko protiv Želje na Grbavicu nedugo nakon Vedranove smrti, nisam siguran koja tačno godina i gdje ste tada vi bili jer mi je sve to malo kroz maglu, ali su došli i otišli netaknuti iako su prije toga bile parole na kojima su već bili linčovani.sjetiće se oni koji su tad bili bradine i kukanja
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Strava pred Sarajevom, skutori na bradini ostavili nekoliko takovo konzerviranih gotovih jela i na taj nacin zaokupili sarajlije kako bi neometano prosli.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- MocMahale444
Fehime yebo ti sve svoje sto pustas hroktalo da koristi internet.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Bilo je ostavljeno i 18o pari kranjskih kobasica, al' njih se domogla policija. Skupljali su hranu ka'pokemone. Nije bilo vecih incidenataRigoletto je napisao/la:Strava pred Sarajevom, skutori na bradini ostavili nekoliko takovo konzerviranih gotovih jela i na taj nacin zaokupili sarajlije kako bi neometano prosli.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:
Oni traume imaju od grada Sarajeva jos prije nego incidenta kad je poginuo Vedran Puljic. U povratku kuci njihova dva kombija presretena poslije Vogosce..mislim da su ti momci izgubili po 10g zivota kad je pocelo lupanje po kombiju...i ,sreca' njihova nekakav spretan vozac namota u nase auto i pun gas.Muerte je napisao/la:To ono kada su mediji brujili o pokusaju linca strasnih huligana ?Orjuna je napisao/la:A gdje ste bili kad je jedanaest (11) Skripara doslo i otišlo bez pratnje na Grbavicu? Mislim da je bila 2011a.
Kako god ko hoce da napravi malo akcije uvijek moze. Ljudi predju po 300km i naprave ceku. Mislim da su prvi na radaru nama Lesevi, Hordama Skripari.. ma da bi i nama Ultrasi zelili vratiti nesto za pub. Evo i sad prilike Krupa Sarajevo..mislim da bi tu moglo biti malo akcije
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Da malo smirimo strasti,kao prvo sto bi netko u Sirokom trebao znati tko je Semso? Dalje imam pouzdane informacije da ga je druga ekipa zvala na pice i to momci koji su ga mogli pregaziti. Odbio je, nitko ga krivo nije niti pogledao. Kasnije je u drustvo jos 3ice znaci nije bio sam kako se pise naletio na par klinaca, moguce da je bio 1 vise klinac koji su podosta mladji od ovih Manijaka. Cak su se i probali braniti ali su brzo prestali i poceli bjezati. Sve mu je uzeto i isto tako odmah i vraceno osim sala, to manijaci mogu potvrditi. Ja bi rekao da je on super prosao a vi sto pricate suplje a jedva cekate da palicom otvorite nekome glavu , licemjerstvo na 100tu
- amazon
- Kontakt:
Ovdje se su sve internet huligani. A smokljo do smoklje.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Probisvjet
- Kontakt:
amazon je napisao/la:Ovdje se su sve internet huligani. A smokljo do smoklje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.