NK Široki Brijeg
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Bravo za Sirokobrijezane. Ovako ako ostane bice odlican rezultat pred uzvrat.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma ne bih se odrekao iraqgoalsa nema sanse.Uvek najbolje streamove daju.Seljacina je napisao/la:http://livetv.ru/webplayer.php?t=ustrea ... &lid=36640
ja ovde gledam odličan stream
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Neznam cemu toliki respect prema ovoj ekipi Austrije i inace kad nasi igraju u evropi mislim da podcijenimo sami sebe, meni austrijanci uopste neizgledaju spremno ni u cemu...
vrijedi Sila majstor i Wagner ko cijela njihova ekipa..
Hapoel TA-15.125.000 € - Željo-6.275.000 €cole-ch je napisao/la:Po transfermarktu.de ekipa Austrije je skuplja od Sirokog 3,5 puta, tim Hapoela od Zelje 2 puta, a Borac je citavo milionce skuplji od Lozane.
Siroki je jos jedan dokaz da pare ne igraju na travnjaku vec struka i srce.
Austria Beč-22.000.000 € - Široki-6.725.000 €
Lausanne-4.175.000 € - Borac-5.825.000 €
Tre Penne-0€ - Zrinjski-3.225.000 €
Nerealno da je Austrija skuplja od Hapoela. Inače Židove slablje procjenjuju nego što vrijede po meni.
Kako im je jaka fudbalska scena Vastic im na reklami i jedna i jedina glavna legenda 
Na tribinama samo jedan lik obucen u duha xD

Na tribinama samo jedan lik obucen u duha xD
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 15 jul 2010, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Pazi ovo su cene igraca iAustrija je svakako skuplja jer je veci standard u Austriji.Ali jaci je Hapoel.Galion je napisao/la:Hapoel TA-15.125.000 € - Željo-6.275.000 €cole-ch je napisao/la:Po transfermarktu.de ekipa Austrije je skuplja od Sirokog 3,5 puta, tim Hapoela od Zelje 2 puta, a Borac je citavo milionce skuplji od Lozane.
Austria Beč-22.000.000 € - Široki-6.725.000 €
Lausanne-4.175.000 € - Borac-5.825.000 €
Tre Penne-0€ - Zrinjski-3.225.000 €
Nerealno da je Austrija skuplja od Hapoela. Inače Židove slablje procjenjuju nego što vrijede po meni.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
A zašto netko ne bi rekao da je Široki dobar,čim mi nekog povedemo protivnik,loš.ovo,ono a prije utakmice najavljivalo se lagano gubimoTNT je napisao/la:Neznam cemu toliki respect prema ovoj ekipi Austrije i inace kad nasi igraju u evropi mislim da podcijenimo sami sebe, meni austrijanci uopste neizgledaju spremno ni u cemu...
-
- Kontakt:
A zasto nebi imali respect prema Austirji ko smo to mi da nemamo respect prema njima mislim na BH klubove? Sto se zidova tice jedino onaj Makabi vrijedi a ovaj Hapoel nikad ocima LP nije vidio tako da nista od Austrije nije bolji!TNT je napisao/la:Neznam cemu toliki respect prema ovoj ekipi Austrije i inace kad nasi igraju u evropi mislim da podcijenimo sami sebe, meni austrijanci uopste neizgledaju spremno ni u cemu...
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 15 jul 2010, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
I iskustvo u Euro takmicenjima, sto Zeljeznicar svakako nema. Nasa dva igraca su igrala Euro kupove, tj. kvalifikacije, dok je ostalima utakmica protiv Hapoela bila debi.cole-ch je napisao/la:Po transfermarktu.de ekipa Austrije je skuplja od Sirokog 3,5 puta, tim Hapoela od Zelje 2 puta, a Borac je citavo milionce skuplji od Lozane.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Nije losiji od Austrije sigurno ako nije bolji, i samo treba malo napasti imam osjecaj da bi mogli bar jos jedan uvaliti..Dabar je napisao/la:A zašto netko ne bi rekao da je Široki dobar,čim mi nekog povedemo protivnik,loš.ovo,ono a prije utakmice najavljivalo se lagano gubimoTNT je napisao/la:Neznam cemu toliki respect prema ovoj ekipi Austrije i inace kad nasi igraju u evropi mislim da podcijenimo sami sebe, meni austrijanci uopste neizgledaju spremno ni u cemu...
1:1 jbg -.-'
promijesa ih ko čorbu
I duh se raduje xD
promijesa ih ko čorbu
I duh se raduje xD
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
ma sami ste vidili koji levati nama u obrani igraju i tako godinama gubimo radi njih
Zamal da Austrija preokrene ovaj golman vam je ko macka 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ja taman uđoh kad 1-1 
edit 1-2

edit 1-2

Zadnja izmjena: dzenan01, dana/u 15 jul 2010, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pa jebote šilić koja igračina ne treba nam napadač nikako kako igra kralj
Ahamamertiger je napisao/la:Gledatel vi gdje tekmu???

Eo ga Silic ubacio,Topic zabio glavom

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 15 jul 2010, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!