.idu mi na neku stvar ove digitalne dzastion zabiberi generacije .kojs bagra od insana

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Nece bit odlucujuca,Rosberg ce ga rijesit u Brazilu lolKingJamesMVP je napisao/la:Ma dok Lewis ima šanse vjerujem. Sam Lewis je na društvenim mrežama napusao ad vjeruje. Je da će jako teško Nico kiksati ali dok ima nade vjerujem. Sve je još moguće do kraja. Treba nastaviti s pritiskom. Nadam se da ona yebena Malezija neće bit odlučujuća
"da ga je propustio" , posto nije pravila su vrlo jasna i ne rade po principu SBBKBB nego na osnovu onog sto se desava na staziBosnianKingdom je napisao/la:Ne vidim razloga kažnjavanja Vettela. Pa da ga je Max propustio uopšte ne bi bilo borbe izmedju njega i Riccarda. A očigledno je Max zaustavljao Vettela kako bi Daniel imao priliku da ga napadne.
I sta je Vettel trebao? Pustiti oba Red Bulla da prođu. Bože im pomozi.
Max bi se nasao izmedu njih dvojice.miki_92 je napisao/la:pa to sto ti pricas je definicija SBBKBB
kako znas da ga Ric ne bi ulovio ili barem stavio pod pritisak, mozda bi Vettel presjekao krivinu, izletio sa staze itd. , ovo su sve nagadjanja a pravila se ne bave njima nego dogadjanjima na stazi
to sto je Max kreten i ignorira kaznu ne daje Sebu za pravo da radi sta hoce po stazi
pa 99% nas bi popizdilo i reagovalo kao i Seb, ali pravila su takva jbg, nisam ih ja pisaoMokes je napisao/la:Max bi se nasao izmedu njih dvojice.miki_92 je napisao/la:pa to sto ti pricas je definicija SBBKBB
kako znas da ga Ric ne bi ulovio ili barem stavio pod pritisak, mozda bi Vettel presjekao krivinu, izletio sa staze itd. , ovo su sve nagadjanja a pravila se ne bave njima nego dogadjanjima na stazi
to sto je Max kreten i ignorira kaznu ne daje Sebu za pravo da radi sta hoce po stazi
Razumijem sta hoces da kazes, ali ono nije bila normalna, uobicajena situacija. Treba gledati malo siru sliku. Seb je ispao kolateralna steta. Jest pogrijesio sto se onako branio, ali sta bi ti u njegovoj situaciji uradio.
druze i ja sam za agresivno trkanje ali plesanje po stazi u zoni kocenja je preopasno, zamisli da svi ovo rade na sta bi trke licileJeftha je napisao/la:Yebes ti taj sport u kojem ne smijes cuvati svoju poziciju.
Formula 1 je mrtva jos od 2012.
Mozda jeste malo pretjerao, ali ne toliko da ga kazne sa 10 sekundi.miki_92 je napisao/la:druze i ja sam za agresivno trkanje ali plesanje po stazi u zoni kocenja je preopasno, zamisli da svi ovo rade na sta bi trke licileJeftha je napisao/la:Yebes ti taj sport u kojem ne smijes cuvati svoju poziciju.
Formula 1 je mrtva jos od 2012.
Max je dobio kaznu za prelazak preko travedarker10 je napisao/la:Pa Verstappen je ovako "plesao" bar 5 put ove sezone,a nije dobio niti jednu jedinu opomenu.Ljudi nemaju problem sa Vettelovom kaznom vec vise s tim sto Verstappen nije dobio kaznu za onaj prelazak preko trave ili sto nije dobio kaznu kad je radio ovu istu stvar koju je radio i Vettel.
Ross Brawn is set to become the new F1 boss. Apparently he already signed a contract with Liberty Media, and the FIA has already agreed this move.
Jedan od najboljih dana u životu. Već sam pisao o tome, nisam smogao snage do kraja gledati utrku, adrenalin me pucao, šetao sam, pozivi na mobitelu zbog pobjede Ferarija, ja trčim kući, čujem deranje komentatora, upadam i Luis postaje prvak.KingJamesMVP je napisao/la:
8godina je prošlo na jučešnji dan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.