NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
opaaaaaa evoga...ovo je sjajno svaka cast
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Siroki Brijek
Samo ovako nastaviti, i bice isto kao protiv Olimpije.

Samo ovako nastaviti, i bice isto kao protiv Olimpije.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
iz aviona se vidi da je siroki bolji, samo ne znam odkud i zasto ovoliki respekt prema ovoj austriji
rukom ga zabio meni se cini il koljenom
nije bitnoooo

nije bitnoooo

svaka čast sucu za ovo....kako ga je pajdo htio iznuditi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma nije bitno,nego tragikomican gol,hteo glavom i onda je fuli i nisam video onda cime je udario.dzenan01 je napisao/la:Zar je bitnoDevil je napisao/la:Cime ga je ovo dao majke vam?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ovaj Šilić mora dobiti šansu u reprezentraciji 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
U Austriji pada snijeg pa ljudi stali da se malo osvjezeGalion je napisao/la:kakva je ovo pauza za piće?

Nema gledalacaPrika je napisao/la:U Austriji pada snijeg pa ljudi stali da se malo osvjezeGalion je napisao/la:kakva je ovo pauza za piće?![]()
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
dobro igramo sada....jebote..opusteno sada..mao su se opustili
ovaj topic je stvarno teski tokmak
ovaj topic je stvarno teski tokmak
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 15 jul 2010, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- kosewsko hill
- Kontakt:
Željo - My first love!!!
Ne moraš bit sarkastičan, nego ozbiljno prvi put u nogometu ovo vidim, a gleda sam utakmice po svakakvim žegama.Prika je napisao/la:U Austriji pada snijeg pa ljudi stali da se malo osvjezeGalion je napisao/la:kakva je ovo pauza za piće?![]()
Evo maloprije sam gledao Juve-Al Nassr isto je bilo pauza, inače bi pocrkali ljudi!Galion je napisao/la:Ne moraš bit sarkastičan, nego ozbiljno prvi put u nogometu ovo vidim, a gleda sam utakmice po svakakvim žegama.Prika je napisao/la:U Austriji pada snijeg pa ljudi stali da se malo osvjezeGalion je napisao/la:kakva je ovo pauza za piće?![]()
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
Ima,ima ovoga uvek je bilo u ovakvim terminima jul-avgust na preko 30 C sudije uvek puste po jedno osvezenje po poluvremenu,videces toga mnogo ako budes pratio tekme u EL sada ili u prijateljskim.Galion je napisao/la:Ne moraš bit sarkastičan, nego ozbiljno prvi put u nogometu ovo vidim, a gleda sam utakmice po svakakvim žegama.Prika je napisao/la:U Austriji pada snijeg pa ljudi stali da se malo osvjezeGalion je napisao/la:kakva je ovo pauza za piće?![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
imam osjecaj da ce austria krenut jos zustrije prema golu sad i da ce im siroki zabiti jos jedan iz kontre
evo me ko vidovita dzemila

U redu je to, ja sam za da uvedu i time-out.dzenan01 je napisao/la:Galion je napisao/la:Evo maloprije sam gledao Juve-Al Nassr isto je bilo pauza, inače bi pocrkali ljudi!Prika je napisao/la: Ne moraš bit sarkastičan, nego ozbiljno prvi put u nogometu ovo vidim, a gleda sam utakmice po svakakvim žegama.
Austrija ocajna bar po meni ova dvojica po krilima nikako da uvezu akciju -.-'
Ovome im kapitenu nema 17 godina xD
Ovome im kapitenu nema 17 godina xD

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 15 jul 2010, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
fakat prazne tribine znatel vi sto?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
biće tako, prvi put si reko baš onako kako je i bilolottdogg je napisao/la:imam osjecaj da ce austria krenut jos zustrije prema golu sad i da ce im siroki zabiti jos jedan iz kontre![]()

evo ja kažem da će biti 1-3 na kraju za ŠB
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.