Eto ti pameti, u 3pm puj...MocMahale444 je napisao/la:Sta ocekivati od ljudi koji su ubili Vedrana rip, oni su zadojeni mržnjom (mozda ne svi). 7 na 1 je pickasto. Šteta što Šemso nije imao štoljpi. Rokni **** kad traze.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Evolve
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
NK Široki Brijeg
- MocMahale444
Nemoj me citirati, sta ti nije jasno. Tebe napadne 7 ljudi i ti imas pistolj? Pucaj i šuti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Evolve
- Kontakt:
Jao vidi gangstera iza tastature, on bi pucao na ljude, bravo bravo majstore.
Da se tako puca lako, zivota mi nebi ko imao gledat PL.
Ajd vozdra
Da se tako puca lako, zivota mi nebi ko imao gledat PL.
Ajd vozdra
NK Široki Brijeg
- MocMahale444
Vidi se da si seljacic odrastao na kajmaku i siru, nego sta nego pucat. Opet ponavljam bilo ko koga da napadne 7 na 1 to je pickasto. A ti to branis.
Ma svugdje ima bagre,al ako ne izazivas i ako si normalan zasluzujes respect..znaju to ljudi po svijetu kako se radi.Al ti sto kazes da smo u qurcu i tako je.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:U Bijeljini neki domicilni lik kupio Semsi kartu kad je cuo da je dosao bez marke stopom da bodri Zelju. Stipu takve kad ga vidis jebote. Grehota je to dirat. Sto kaze tuzlak odvedi ga nahrani i nakloni se ljubavi koju nosi prema svom klubu u sebi dok nam fudbal u drzavi dotice dno ima 20 godina
Mog prijatelja Grobari provalili u BG,odveli ga na rucak i pice...jos zamolili kuhara da ne bude klempo
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Pamet te osvojila.MocMahale444 je napisao/la:Sta ocekivati od ljudi koji su ubili Vedrana rip, oni su zadojeni mržnjom (mozda ne svi). 7 na 1 je pickasto. Šteta što Šemso nije imao štoljpi. Rokni **** kad traze.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Evolve
- Kontakt:
Nebranim 7 na 1, nego si mi ti smiješan sa tim pucat... Cuj braniš **** što ovaj nije imao pištolj i pobio ih... hah ajd dobro 
NK Široki Brijeg
- MocMahale444
Ok evo npr tebe napadne 7 ljudi 14 ruku a ti sam i imas pistolj, sta bi ti radio? Nije bitno bio balija, ustasa ili cetnik. Stavi se u poziciju tog jednog.
Koji će ti kura* pištolj, valjda ti navikao Sarajevom vazda sa utokom šetat' ?
Gospoda iz Krupe na Vrbasu. Jedan navijač Metalleghe među domaćim navijačima bez problema...

Tako isto zelim pohvaliti navijače Mladosti koji su sigurno jedni od boljih u drzavi.

Tako isto zelim pohvaliti navijače Mladosti koji su sigurno jedni od boljih u drzavi.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ako se ne varam, kad je Jedinstvo igralo na Tusnju, nasi su Sili Nebeskoj uzeli piva i odnijeli im. A ovaj neke utoke spominje. Muha, pojela ti trava mozak. 
prije par godina, provucem se pored obezbjedjenja i upadnem u lozu jednog
evropskog velikana, u dresu fk sarajevo. njih dvadesetak, opasne gradske face
u skupocjenim odijelima gledaju me i pitaju se ko je ovaj ludak, nije im jasno.
naravno kao i svaki saner brzo sam se snasao i usput ih pocastio sa par
recenica sarajevskog humora. u tom trenutku upada obezbjedjenje spremni
za fajt, medjutim odusevljeni likovi iz loze nisu dozvolili da mi se nesto lose desi,
naprotiv pocastili su me picem i uz osmjeh ispratili do izlaza.
sta ovi dole znaju sta je respekt i gostoprimstvo, levati su to zesci.
za fajt, medjutim odusevljeni likovi iz loze nisu dozvolili da mi se nesto lose desi,
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
- MocMahale444
Vecina misli ko ja a sto vi nesto glumite, to je vaše. Nisam rekao idi ubijaj nego se brani. Velika razlika.
Radije ću bježat i borit se kako god nego ubit nekog. Pričaš o tome ko da je to uradit samo tako. Najjači huligani preko tastature.MocMahale444 je napisao/la:Vecina misli ko ja a sto vi nesto glumite, to je vaše. Nisam rekao idi ubijaj nego se brani. Velika razlika.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
felix123
- Kontakt:
Pa jarane igra se nogomet eto u Tuzli ,u tebe , fino plati covjeku hranu i put, a ne jedi moralna g***na po forumu.emirzlaTu je napisao/la:Ja ba,za respekta do poda,da su ga ugostili,odveli da jede momak...oni jos ovde lijepe clanke ko fol uporedjuju nesto,strasno,gdje se sve igra fudbal!!!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ponesi Šemso iduci put utoku pa izbusi picketine. Semso car. Koja je to ljubav. Kapa do poda majstore
@moRAja znam da on bi platio , ali ima covjek djecu i to hahaha.
Semso mozda je lijepa nogometna prica, moze slobodno doci na nasu sjevernu tribinu nece mu nitko nista, ali nista drugo ne moze ni ocekivati u mom gradu ako ide na istu tribinu sa ljudima koji vecinu utakmice pjevaju J*ebi Siroki , Siroki maleni.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
To je vec papanski. Cuj uzimat pive drugoj grupi. Pa roknite seNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako se ne varam, kad je Jedinstvo igralo na Tusnju, nasi su Sili Nebeskoj uzeli piva i odnijeli im. A ovaj neke utoke spominje. Muha, pojela ti trava mozak.
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ti slobodno duvaj, nema ti sta pojest.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:To je vec papanski. Cuj uzimat pive drugoj grupi. Pa roknite seNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako se ne varam, kad je Jedinstvo igralo na Tusnju, nasi su Sili Nebeskoj uzeli piva i odnijeli im. A ovaj neke utoke spominje. Muha, pojela ti trava mozak.![]()
- Evolve
- Kontakt:
Ajde ti tako uleti obucen, evo nemoj ic ni iz Sarajeva, na Grbavicu otidji tako na njihovu tribinu, pa probaj bacat malo humora tog humora, pa nam javi kako ces proc, moze?Pukovnik je napisao/la:prije par godina, provucem se pored obezbjedjenja i upadnem u lozu jednog
NK Široki Brijeg
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Gdje ces bola drugoj grupi kupovat pive i nosit grob te yeboNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ti slobodno duvaj, nema ti sta pojest.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:To je vec papanski. Cuj uzimat pive drugoj grupi. Pa roknite seNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ako se ne varam, kad je Jedinstvo igralo na Tusnju, nasi su Sili Nebeskoj uzeli piva i odnijeli im. A ovaj neke utoke spominje. Muha, pojela ti trava mozak.![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- MocMahale444
Ti se izgleda nisi nikad pobio u zivotu. Gdje ces bjezati?Lillard je napisao/la:Radije ću bježat i borit se kako god nego ubit nekog. Pričaš o tome ko da je to uradit samo tako. Najjači huligani preko tastature.MocMahale444 je napisao/la:Vecina misli ko ja a sto vi nesto glumite, to je vaše. Nisam rekao idi ubijaj nego se brani. Velika razlika.
Kakav huligan bolan pa je li trebam pisati kako smo spasili par fukara na vrelu bosne?
Nije tacno da volim nasilje, mi travari smo opusteni. Samo kazem treba se braniti ako se ima s cim. Ako je to lose jbga kako je tako je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.