ja cekam keca i ubise ih u drugom pol(lodeiriiio)Sabinho je napisao/la:Rapsodija brate ja ih uhvati na live na 2,4Torres_9 je napisao/la:hoce li uzeti sijetl vcrs
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
ja cekam keca i ubise ih u drugom pol(lodeiriiio)Sabinho je napisao/la:Rapsodija brate ja ih uhvati na live na 2,4Torres_9 je napisao/la:hoce li uzeti sijetl vcrs
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam upravo natrp'o jos na live da daju preko 3,5, @3 kvota. Hajde het trik LodeiroooTorres_9 je napisao/la:ja cekam keca i ubise ih u drugom pol(lodeiriiio)Sabinho je napisao/la:Rapsodija brate ja ih uhvati na live na 2,4Torres_9 je napisao/la:hoce li uzeti sijetl vcrs
![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
badblueboylivno je napisao/la:Rekao sam, sklonite Sigija kojeg je pregazilo vrijeme, gledat ćete drugi nogomet i drugi nivo. Ne bih se čudio da konačno ulovite trofej.
JoeCelt je napisao/la:I ja sam ocekivao minimalnu pobjedu mojih ali je Dalas poslije prvog gola Valdeza pozurio naivno u napad i onda su Soundersi to expresno kaznili sa dva brza gola. Poslije su se moji malo zatvorili ali vise zbog umora jer im je ovo bila 3 teska tekma u 7 dana. Uspjeli smo sacuvati mrezu i sada ocekujem lagan prolazak u finale konferencije.
Sto se tice trenera Brian Schmetzera, on je sa Soundersima jos od srednje skole, kao igrac u starom NASL-u, pa poslije kao trener u starom USL-u i na kraju kao asistent Zigiju u MLS-u, znaci "Sounder for life". Kada je preuzeo funkciju glavnog trenera poslije Zigija ja sam samo ocekivao da Soundersi pocnu igrati bolje jer su prvi dio sezone bili mizerni. Nije mi bilo bitno da izbore playoff jer sam ocekivao da je ova godina kraj jedne ere gdje dolazi konacno do promjene u rukovodjenju tima, sa Zigija na GM Lagerway-a, i da cemo sljedece godine imati novog trenera-stranca, da li iz Argentine ili iz Evrope. Medjutim Schmetzer je napravio ogroman uspjeh izborivsi playoff + kontinuitet pobjeda u istom. Covjek nije neki filozof niti takticar niti glumi strogocu vec je ono sto se kaze "raja trener", koji ce saslusati prijedloge igraca, pogotovo veterana, koji svoje asistente Antu Razova i Djimi Traorea racunama jednakim i sa njima zajedno pravi plan za tekmu. Zigi je bio pomalo nadmen po tom pitanju jer se on osjecao uvijek pametniji i bolji od svojih kolega i asistenata a na igrace se cesto znao derati u svlacionici. Uglavnom ovaj uspjeh ce utisati veliki broj kriticara u Seattle-u koji su zdusno podrzavali Zigija. Brian Schmetzer je sada glavi kandidat za posao glavnog trenera!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.