Nemoj da te vratimo u Ajzeinu pricu kad si bio zavezanFrancescoTotti je napisao/la:Opusteno ba muha, znas da ne treba da budes kao da si istovario pet metara drva i onda uletio na forum.
Ti si sada takav
Decko s ciglana
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nemoj da te vratimo u Ajzeinu pricu kad si bio zavezanFrancescoTotti je napisao/la:Opusteno ba muha, znas da ne treba da budes kao da si istovario pet metara drva i onda uletio na forum.
Ti si sada takav
Virtu4l je napisao/la:Pitari se raskokodakali kao da su Zrinjski
O cemu ti, decko?MocMahale444 je napisao/la:Nemoj da te vratimo u Ajzeinu pricu kad si bio zavezanFrancescoTotti je napisao/la:Opusteno ba muha, znas da ne treba da budes kao da si istovario pet metara drva i onda uletio na forum.
Ti si sada takav![]()
Decko s ciglana
piš pišMocMahale444 je napisao/la:Evo donne nase male pune traumazapišani retardirani mamin sin.
Dobro nisi glup ali mozes ti to boljeMocMahale444 je napisao/la:Evo donne nase male pune traumazapišani retardirani mamin sin.
Virto pusti placenikaVirtu4l je napisao/la:piš pišMocMahale444 je napisao/la:Evo donne nase male pune traumazapišani retardirani mamin sin.
amazon je napisao/la:Ti i ja cemo ih osvetiti, dva velika covjekaMuhamedTM je napisao/la:Mi koji smo ostali sad za sad moramo se boriti casnobrile je napisao/la:Tema opustosena kao poslije bitke, skupljaju se ranjenici.
Cast paloj braci![]()
Braca sto su nas napustila sve im halalimo, ima da vas osvetimo u to vam se kunem casnom pionirskom!
amazon je napisao/la:Ne pratis moj rad, samo nisam s tuzlacima ali ko ce citat onu seljacku pricu ...MuhamedTM je napisao/la:Upotrijebi svoju moc idi malo tamo na temu prepucavanje ti nikad nisi bio u sukobu protiv Tuzlaka ili pitara, samo protiv nas brate. U cemu je fol
Oko moje klasicnoIncognito87 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:
Meni dosljo iz Gorazda govori da sam papak? Nije do mene ako ti ne mozes prihvatiti cinjenicu, to je tako i pomiri se sa tim.![]()
![]()
![]()
rekoh ja, klasični papak.
MocMahale444 je napisao/la:Daj **** se bratevidim vodis brigu o donni. Iskrenom postenom forumasu. pitar pitara brani!
Nadam se da si trol, da nisi toliko zadojen mržnjom prema Želji. Iskreno! Ovako neku šalu bacit oke ali ti 24/7.joker90 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Daj **** se bratevidim vodis brigu o donni. Iskrenom postenom forumasu. pitar pitara brani!
Za amazona te malo hajcam, a za ovu drugu dvojicu sam ozbiljan. Realni i objektivni ljudi..MocMahale444 je napisao/la:Nadam se da si trol, da nisi toliko zadojen mržnjom prema Želji. Iskreno! Ovako neku šalu bacit oke ali ti 24/7.joker90 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Daj **** se bratevidim vodis brigu o donni. Iskrenom postenom forumasu. pitar pitara brani!
Jedino ili ti je neko od plavih mlatno bivsu ili kefanje neko.
Opet živ bio
Nea je realan koliko toliko. Taj drugi no komento.joker90 je napisao/la: Za amazona te malo hajcam, a za ovu drugu dvojicu sam ozbiljan. Realni i objektivni ljudi..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.