NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Vidim svi se vesele pobjedi i 3 pristigla boda, a nitko ne vidi očajnu igru naših. Pa mi smo iz jedinog udarca u cijeloj utakmici postigli pogodak. S onakvom igrom nismo ni remi zasluzili. Sve me strah i pomislit šta nas čeka u mostaru sljedece kolo...
Ceka nas xBritvica je napisao/la:Vidim svi se vesele pobjedi i 3 pristigla boda, a nitko ne vidi očajnu igru naših. Pa mi smo iz jedinog udarca u cijeloj utakmici postigli pogodak. S onakvom igrom nismo ni remi zasluzili. Sve me strah i pomislit šta nas čeka u mostaru sljedece kolo...

...
možda i nisu jer tko zna na kakav način je dug isplaćen??Orjuna je napisao/la:Ceka nas xBritvica je napisao/la:Vidim svi se vesele pobjedi i 3 pristigla boda, a nitko ne vidi očajnu igru naših. Pa mi smo iz jedinog udarca u cijeloj utakmici postigli pogodak. S onakvom igrom nismo ni remi zasluzili. Sve me strah i pomislit šta nas čeka u mostaru sljedece kolo.... Duzni su nam

Jbg brate ne mozes ni ocekivati nekakvu igru kad Jure i Dane igraju u prvih 11...Britvica je napisao/la:Vidim svi se vesele pobjedi i 3 pristigla boda, a nitko ne vidi očajnu igru naših. Pa mi smo iz jedinog udarca u cijeloj utakmici postigli pogodak. S onakvom igrom nismo ni remi zasluzili. Sve me strah i pomislit šta nas čeka u mostaru sljedece kolo...
Obrana izgleda dosta stabilnije pod Denisovim vodstvom, vidi se opet neki mali napredak u odnosu na prethodnike. I Barbi napravi glupost, falit ce nam dosta u Mostaru
Tamburanje sarajevskih klubova na Pecari se nastavlja, imaju li zeljo i sarajevo zajedno barem 2 pobjede ovdje

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Koji put vec glavom zabija

HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Nek smo i mi jednom pobjedili, a nismo bili bolji, koliko smo puta na Grbavici odigrali maestralno , a otisli kuci praznih ruku ili eventualno s bodom.
Suci opet pokvarili sve, penal za Zelju koji je mogao svirat i mozda penal nad Krstanovicem. Regularna
Kakav su ono sal Skripari zapalili, vjerojatno ce gosti iz Sarajeva rec da je kupljen u fan shopu ?
Suci opet pokvarili sve, penal za Zelju koji je mogao svirat i mozda penal nad Krstanovicem. Regularna

Kakav su ono sal Skripari zapalili, vjerojatno ce gosti iz Sarajeva rec da je kupljen u fan shopu ?

Pa liga je regularna, potpisali su svi, ne znam zasto se zale sada???
Ovo sa prskalicama bi se moglo iskoristiti u iducim utakmicama, ako opet budu gusto pred kraj, samo na suprotnoj strani
Ovo sa prskalicama bi se moglo iskoristiti u iducim utakmicama, ako opet budu gusto pred kraj, samo na suprotnoj strani

HRHB
HRHB
U Mostar po 3 boda
Zrinjski puno bolji nema se sta rec, ali ko zna mozda sami sebe iznenadimo

Sreća da su se ove prskalice upalile kad smo mi bili u napadu, mogu misliti šta bi bilo da je Željo imao napad !?!? Igra nam je večeras bila nikakva, srednji red kao da nije ni postojao, veseli povratak Pandže u formu, diže se iz utakmice u utakmicu, bori se, vrši pritisak na suce, gostujuće igrače, Dino isto odličan, Baraban bezveze dobi onaj žuti, falit će pod BB, Sesara i Crnova ne treba komentirati, izdržati još par kola i onda raskid ugovora. Sad nam slijedi "niz Žovnicu", realno su puno,puno,... jači od nas, ali ..... nadati se !!!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Izvučemo li mi bod dole možemo se nabijat nogom u guzicu mjesec dana.york je napisao/la:U Mostar po 3 boda![]()
Iz jednog udarca prema golu pobjedili,nek i nas sreca pomazi jednom.
Igraj Široki ti si najbolji!
Ma znam...Britvica je napisao/la:Izvučemo li mi bod dole možemo se nabijat nogom u guzicu mjesec dana.york je napisao/la:U Mostar po 3 boda![]()
Ali kontam mozda je i njima u interesu da igraju s nama u ligi za prvaka jos 2 derbija, nego s krupom na vrbasu i radnikom...

- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ova pobjeda će značiti za samopouzdanje. Sesar se danas trudio i bio je dobar. Ne zaslužuje zvižduke
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
felix123 je napisao/la:Nek smo i mi jednom pobjedili, a nismo bili bolji, koliko smo puta na Grbavici odigrali maestralno , a otisli kuci praznih ruku ili eventualno s bodom.
Suci opet pokvarili sve, penal za Zelju koji je mogao svirat i mozda penal nad Krstanovicem. Regularna![]()
Doslo ih par ranije pa su se fino proveli

"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Ne zasluzuje zvizduke,nego pivu.KingJamesMVP je napisao/la:Ova pobjeda će značiti za samopouzdanje. Sesar se danas trudio i bio je dobar. Ne zaslužuje zvižduke
Igraj Široki ti si najbolji!
Odakle se stvorio šal onaj?
Sesar dobar danas, Crnov nazalost los...
Sesar dobar danas, Crnov nazalost los...
Od njihovih navijača, doslo ih par ranije pa ih nasi "sredili" 

Kad je utakmica u Mostaru, i satnica ako je moguce
Bit ce tesko dole, apsolutni su favoriti, igraju sampionski, ali opet, onaj njihov niz nepobjedivosti traje vec dugo, mora ga netko prekinuti

Bit ce tesko dole, apsolutni su favoriti, igraju sampionski, ali opet, onaj njihov niz nepobjedivosti traje vec dugo, mora ga netko prekinuti

HRHB
HRHB
Ne znam šta ste vi očekivali?? Dabogda mi uvijek ovako igrali a osvajali bodove.
Imali smo u 10 dana 3 teške utakmice protiv Slobode od toga 2 gostovanje gdje smo išli gore-dolje. Pogotovo smo imali tešku utakmicu u srijedu gdje je maltene isti sastav igrao. A uz to smo još stizali rezultat i odigrali isto borbenu utakmicu dok su Željovci odmarali i igrali kup sa juniorima i ovima koji nemaju minutažu.
Momci su se borili, dali zadnji atom snage i zasluženo pobjedili. Igra se za gol i tko postigne više taj je pobjednik što je bilo i večeras, nebitno bilo to jedan gol iz jednog udarca ili iz 20 udaraca.
Sudac je stalno sjeckao igru, svirao neke glupe faule i nije dopuštao nikakav kontakt što po meni ubija nogomet. Kad pogledam ostale lige gdje se jače igra, zato nam ekipe u Europi budu "ubijene" fizički sa ostalim protivnicima.
Željovci spominju neki penal koji ja iskreno nisam vidio al nitko ne spominje penal nad Krstanovićem te ofsajd Wagnera kad je išao jedan na jedan, koliko sam ja vidio sa sjevera a bio sam u liniji sumnjiva situacija i rekao bih da smo tu zakinuti bili. Al sačekajmo snimke
Imali smo u 10 dana 3 teške utakmice protiv Slobode od toga 2 gostovanje gdje smo išli gore-dolje. Pogotovo smo imali tešku utakmicu u srijedu gdje je maltene isti sastav igrao. A uz to smo još stizali rezultat i odigrali isto borbenu utakmicu dok su Željovci odmarali i igrali kup sa juniorima i ovima koji nemaju minutažu.
Momci su se borili, dali zadnji atom snage i zasluženo pobjedili. Igra se za gol i tko postigne više taj je pobjednik što je bilo i večeras, nebitno bilo to jedan gol iz jednog udarca ili iz 20 udaraca.
Sudac je stalno sjeckao igru, svirao neke glupe faule i nije dopuštao nikakav kontakt što po meni ubija nogomet. Kad pogledam ostale lige gdje se jače igra, zato nam ekipe u Europi budu "ubijene" fizički sa ostalim protivnicima.
Željovci spominju neki penal koji ja iskreno nisam vidio al nitko ne spominje penal nad Krstanovićem te ofsajd Wagnera kad je išao jedan na jedan, koliko sam ja vidio sa sjevera a bio sam u liniji sumnjiva situacija i rekao bih da smo tu zakinuti bili. Al sačekajmo snimke
Sad u emisiji bosanski Mateo Beusan kaze da je sudac ispravno dosudio, a Wagner i stoper zelje stoje u liniji, jos pravilo je da se uvijek daje prednost napadaču, ne znam sta bi rekao
Trenutno korisnika/ca: 061657451, bordobijeli, held9, Noke995, Quartararo, siroki1991, Wagner96 i 37 gostiju.