Jedino sto si prosirio su blatnjave stope pa sad moramo kišu natezatRigoletto je napisao/la:Ja sam tamo svakodnevno, sirim poruke prijateljstva i navijacku bazu.Probisvjet je napisao/la:Nije to hoza bio. To je @krmak vjezbao u slucaju da predje stari most. Ako zatreba nek mu se nadje.Suljo20002 je napisao/la:Dzabe Zrinji pobjeda kad ih hodza uz zvuke ezana nadglasa
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Nema vode kod vas? Prosirit cu i vodovodnu mrezu. Bit cu ko jole musaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Jedino sto si prosirio su blatnjave stope pa sad moramo kišu natezatRigoletto je napisao/la:Ja sam tamo svakodnevno, sirim poruke prijateljstva i navijacku bazu.Probisvjet je napisao/la: Nije to hoza bio. To je @krmak vjezbao u slucaju da predje stari most. Ako zatreba nek mu se nadje.![]()
[emoji106]
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Bila je prije nego na aveniji nego si ispeksinio brato. Mislili smo da se neces kotrljat po starom gradu 
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: RE: Re: PL prepucavanja
znamo.. hvala sto si konacno priznao..brat ti i danas radiRigoletto je napisao/la:Ja sam tamo svakodnevnoProbisvjet je napisao/la:Nije to hoza bio. To je @krmak vjezbao u slucaju da predje stari most. Ako zatreba nek mu se nadje.Suljo20002 je napisao/la:Dzabe Zrinji pobjeda kad ih hodza uz zvuke ezana nadglasa

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni dosljo iz Gorazda govori da sam papak? Nije do mene ako ti ne mozes prihvatiti cinjenicu, to je tako i pomiri se sa tim.Incognito87 je napisao/la:ma dobro to pišu ovi papci tipa mortem, karrina i još jedan, dvojica plafon.elamalakia je napisao/la:Incognito87 je napisao/la:glupa vam priča o tome odakle je ko. i jedni i drugi se busate u prsa kad vidite da se drugim gradovima voli Željo/sarajevo, a ovdje omalovažavate ljude sa strane. ppravi papci.![]()
Ali opet, kad pogledas komentare ovih novokomponovanih i price da Zeljo nije iz Sarajeva i u istoj recenici konstantno prozivaju nekoga mitomanom.A vidim bas dosta ih iz dana u dan pada na tu pricu, moras da se ne nasmijes, onaj kaze vodje nisu iz Sa, za koju godinu ce se pricati da je TM osnovan na Malti (drzava) cirkus
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko je iz Gorazda?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- elamalakia
- Kontakt:
Ovog malca za kantu godine.
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Naravno da je glupa priča ko je porijeklom odakle i tako to, jer npr. sandžaklija i fočaka ima i na Koševu i na Grbavici. A to da Željezničar nije iz Grada, vas prozivamo zato što trofeje ne smijete/ne možete slaviti u centru Grada.elamalakia je napisao/la:Incognito87 je napisao/la:glupa vam priča o tome odakle je ko. i jedni i drugi se busate u prsa kad vidite da se drugim gradovima voli Željo/sarajevo, a ovdje omalovažavate ljude sa strane. ppravi papci.![]()
Ali opet, kad pogledas komentare ovih novokomponovanih i price da Zeljo nije iz Sarajeva i u istoj recenici konstantno prozivaju nekoga mitomanom.A vidim bas dosta ih iz dana u dan pada na tu pricu, moras da se ne nasmijes, onaj kaze vodje nisu iz Sa, za koju godinu ce se pricati da je TM osnovan na Malti (drzava) cirkus
![]()
SARAJEVO
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja znam da je greda rezervisao terasu iznad vječne, sad zadnji put kad smo osvojili.
- franklampard8
- Kontakt:
''Po terenu vam trče četnici, svog kluba niste vlasnici, pa vi ste nijemi gledaoci''
Sta cemo sa ovim?
Sta cemo sa ovim?
1946
Uspio zeljkan biti citavo jedno kolo iznad nas 
-
jurisicduska
- Kontakt:
Boli boli.Virtu4l je napisao/la:Boli li sadjurisicduska je napisao/la:Bogami ne boli kako su vam oni na čelu kluba niste ispred Sarajeva ni na kolo jedno bili da ne pričam o više od tog.![]()
http://www.betexplorer.com/soccer/bosni ... er-league/
Sve kontam prošli put nisi vidio notifikacijujurisicduska je napisao/la:Boli boli.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Odoh sa fufarama na Grbavicu da navijam za Slobodu

-
jurisicduska
- Kontakt:
Čekao se ovakav rasplet.Virtu4l je napisao/la:Sve kontam prošli put nisi vidio notifikacijujurisicduska je napisao/la:Boli boli.
Zato ce u toku naredne sedmice izbaciti kako je sve spremno za gradnju istoka da se malo smire navijace. Igraj se Misimovicu i Nikoliu menagera boli vas qrac 
A za vikend dolazi Sloboda na Grbavicu.
S obzirom da nemamo nikakav rezultatski imperativ,jer ispasti skoro pa ne mozemo,mogao bi Zeljo da nastrada.
S obzirom da nemamo nikakav rezultatski imperativ,jer ispasti skoro pa ne mozemo,mogao bi Zeljo da nastrada.
FK Sloboda Tuzla
- Osttribine
- Kontakt:
Gdje su nam pobjegulje sa ovog foruma, prosle sedmice su bili mnogo aktivni ovde, pojedini i u titulu vjerovali, najavljivali kantanje na derbiju itd. 
- TobeYarabi
- Kontakt:
zasto? sta se danas desilo??Osttribine je napisao/la:Gdje su nam pobjegulje sa ovog foruma, prosle sedmice su bili mnogo aktivni ovde, pojedini i u titulu vjerovali, najavljivali kantanje na derbiju itd.
- Probisvjet
- Kontakt:
Petrović: Nije nam drago zbog poraza, al' nam je drago što neće biti presretanja! 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.