GJ Sloboda.harry_90 je napisao/la:Nogomet: Omladinac – Sloboda 0:1, došao Šaranović
Pogotkom Stefana Gavarića iz 11-erca u 66. minuti, Sloboda je u trećoj pripremnoj utakmici pobijedila Omladinac iz Mionice.
Ovo je prva pobjeda Tuzlaka u fazi priprema za novo prvenstvo. Konačno se ekipi priključio Edin Šaranović, ovosezonsko pojačanje tima s Tušnja.
Nastupio je i Staniša Nikolić iako još nije dobio ispisnicu iz Slovačke.
Slijede u ovoj sedmici provjere Slobode protiv Gradine iz Srebrenika, te Podrinja iz Janje.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
SAid Huseinovic vjerovatno u Dinamu na posudbi sa mogucnoscu otkupa ugovora , Delimir Bajic vrlo blizu Slobode
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Bajic bi nam dobrodosao u ovom trenutku.TaRgEt_ je napisao/la:SAid Huseinovic vjerovatno u Dinamu na posudbi sa mogucnoscu otkupa ugovora , Delimir Bajic vrlo blizu Slobode
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Admir Ćehajić i Aleksandar Pantić ponovo na Tušnju,djeca Slobode,sto je vrlo dobro.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Uh jedva cekam da gledam Gradinu protiv Slobode. Bit ce to zanimljiv duel, a nadam se da ce bolji (citaj Gradina
) pobijediti...
Inace, utakmica se igra u 18:00 sati na Gradskom stadionu u Srebreniku.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Odakle ti informacija za Admira Ćehajića?harry_90 je napisao/la:Admir Ćehajić i Aleksandar Pantić ponovo na Tušnju,djeca Slobode,sto je vrlo dobro.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
joj u srebreniku je stadion wembley bgm....skoro sam igro na njemu za reprezentaciju...mrak je bgmJetSet_Hantraga je napisao/la:Uh jedva cekam da gledam Gradinu protiv Slobode. Bit ce to zanimljiv duel, a nadam se da ce bolji (citaj Gradina) pobijediti...

1947!
-
- Kontakt:
ajla je napisao/la:
ev da ispunim ono sto sam rekla...tj da cu postaviti slike...mislim da je kristalno jasno kako napredujemo...![]()
Tako treba ajla

U mom svijetu važe moja pravila
dva segmenta za mjesec, moglo bi se za mjesec početi pokrivati i stavljeti stolice
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Tribine nisu nesto, al' travnjak je odlican.Ljumani_Banovici je napisao/la:joj u srebreniku je stadion wembley bgm....skoro sam igro na njemu za reprezentaciju...mrak je bgmJetSet_Hantraga je napisao/la:Uh jedva cekam da gledam Gradinu protiv Slobode. Bit ce to zanimljiv duel, a nadam se da ce bolji (citaj Gradina) pobijediti...
Inace, utakmica se igra u 18:00 sati na Gradskom stadionu u Srebreniku.![]()
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
-
- Kontakt:
pa normalno..hehe...ja sto kazem...ja i ispunim....TheDinoRules je napisao/la:ajla je napisao/la:
ev da ispunim ono sto sam rekla...tj da cu postaviti slike...mislim da je kristalno jasno kako napredujemo...![]()
Tako treba ajla

-
- Kontakt:
@ harryharry_90 je napisao/la:Admir Ćehajić i Aleksandar Pantić ponovo na Tušnju,djeca Slobode,sto je vrlo dobro.
jesul ovo 100% tacne informacije....

Kad bi ti rekao,odmah bi ban dobio,sa jednog portala sam procitao da su ponovo na Tusnju .sony_91 je napisao/la:Odakle ti informacija za Admira Ćehajića?harry_90 je napisao/la:Admir Ćehajić i Aleksandar Pantić ponovo na Tušnju,djeca Slobode,sto je vrlo dobro.
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Evo sad cito,da ce nas napustit Almir Bekic.
U Srijedu ce potpisati uguvor sa Dinamom iz Zagreba.(5-godisnji ugovor)
Kako stvari stoje dobicemo oko 300.000 € za Bekica.

U Srijedu ce potpisati uguvor sa Dinamom iz Zagreba.(5-godisnji ugovor)
Kako stvari stoje dobicemo oko 300.000 € za Bekica.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dinamu ne treba dopustiti da pridju na 50 kilometara od Tuzle, a za prodaju igraca da i ne govorim.
Dobro se zna sta se desilo kada je Slomic trebao preci u njhove redove, kako su se levati napravili glupi na taj transfer.

Dobro se zna sta se desilo kada je Slomic trebao preci u njhove redove, kako su se levati napravili glupi na taj transfer.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ako suspenduju savez ,nema ni lige, nema liga smisla , ko ce je vodit heheh
treba na vrijeme rasprodat igrace, zato nasi i ne traze pojacanja znaju da nema lige
salu na stranu(a mozda i nije sala), 300.000 eura kad bi Sloboda dobila bi bio odlican novac za Bekica

treba na vrijeme rasprodat igrace, zato nasi i ne traze pojacanja znaju da nema lige

salu na stranu(a mozda i nije sala), 300.000 eura kad bi Sloboda dobila bi bio odlican novac za Bekica
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ljudi, kako igrasmo protiv Gradine ?
Spammer
1-1AulleTa je napisao/la:Ljudi, kako igrasmo protiv Gradine ?
Može li malo opširniji izvještaj.sony_91 je napisao/la:1-1AulleTa je napisao/la:Ljudi, kako igrasmo protiv Gradine ?

Spammer
Gradina je na toj utakmici pokazala više od Slobode, gol za Gradinu postigao Ordagić Haris. Postigla je Gradina još jedan pogodak ali greškom suca gol je poništen zbog navodnog offsaid-a. Sloboda je do izjednačenja stigla iz prekida, nakon jednog kornera sa desne strane Jogunčić dobro spušta loptu na liniju gola Gradine i u gužvi lopta nekako ulazi u gol. Sve u svemu ona ekipa Slobode ne izgleda dobro i ukoliko se nešto drastično ne promijeni predstoji vam borba za opstanak (moje mišljenje)AulleTa je napisao/la:Može li malo opširniji izvještaj.sony_91 je napisao/la:1-1AulleTa je napisao/la:Ljudi, kako igrasmo protiv Gradine ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.