vida je prodan za 2.5 a pamic za 800kharishp je napisao/la:Ovi su prodani za dvije porcije cevapa.
Maminjo da ima recimo Berbatova utopio bi ga za 400 miliona.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
- majestic24
- Kontakt:
Ovo neznaci da ce Dzeko ici iz Wolfsburga,jer ostali su na samo 2 napadaca,morali su dovesti jos jedog.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pa o tome i pisem,znaci mozes dodati jos dvije lepinje extra.Borkan je napisao/la:vida je prodan za 2.5 a pamic za 800kharishp je napisao/la:Ovi su prodani za dvije porcije cevapa.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
da ali su prodani u leverkusen.. to isto puno znaci.harishp je napisao/la:Pa o tome i pisem,znaci mozes dodati jos dvije lepinje extra.Borkan je napisao/la:vida je prodan za 2.5 a pamic za 800kharishp je napisao/la:Ovi su prodani za dvije porcije cevapa.
Mah usrecili se klubovi u pm.
Bit ce marisanja glavom od sto,ko' i Lyonu za Lovrena.
Nego tek sad Dzeko treba zajoziti da ide bilo gdje sto dalje od brace Babajica ovaj Honessa.
A bogami i Miske.Ima da batali fudbal kad mu ovaj kloc od Mandje bude ''upropastavao lopte'' kojim ga ovaj bude ''hranio''
Ebo klubove koji tolike pare daju za kloceve.

Nego tek sad Dzeko treba zajoziti da ide bilo gdje sto dalje od brace Babajica ovaj Honessa.
A bogami i Miske.Ima da batali fudbal kad mu ovaj kloc od Mandje bude ''upropastavao lopte'' kojim ga ovaj bude ''hranio''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- M. Scofield
- Kontakt:
Nemaš ti pojma o nogometuharishp je napisao/la:Mah usrecili se klubovi u pm.
![]()
Audere est Facere
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Joj da hoće Džeko u Bayern. 

harishp je napisao/la:Mah usrecili se klubovi u pm.
![]()

jel ti malo teško palo sto taj kloc ide u wolfsburg a zec ide bogu iza nogu

nije mi jasno samo kako niko nije prepoznao vanserijski talent ermina zeca

- Omerbavarac
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Joj da hoće Džeko u Bayern.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
@Mrgoode ovaj hocu reci @Borkane.Borkan je napisao/la:harishp je napisao/la:Mah usrecili se klubovi u pm.
![]()
Ebo klubove koji tolike pare daju za kloceve.![]()
jel ti malo teško palo sto taj kloc ide u wolfsburg a zec ide bogu iza nogu![]()
nije mi jasno samo kako niko nije prepoznao vanserijski talent ermina zeca![]()
a da je ganciblirisalligi
Ti opet istu filozofiju i politiku udaras.
Omalovazavas sve iz BIH repke da bi pohvalio kockaste.
Ako tako mislis,u redu tvoja odluka.Ali onda sigurno takvima nije mjesto na ovom forumu.
Kloc je nego sta,kad Ibro koji uopste nije napadac ili spic igrac ima vise golova nego taj ''ubica''
I kad ga Pandza svaku tekmu zalijepi ko mokar celofan za staklo.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 jul 2010, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sa malim Mullerom u napadu, pasovima Schweinija i utrčavanjima Bilala čuda činiti 

pa narvno kad je ibricic jedino vrijedno u hajduku, tolko vrijedno da ni njega bas nece ozbiljni klubovi. a pandza je svoje kvalitete pokazao zato i ide ovo ljeto u wolfsbu... ups mehalenharishp je napisao/la:@Mrgoode ovaj hocu reci @Borkane.Borkan je napisao/la:harishp je napisao/la:Mah usrecili se klubovi u pm.
![]()
Ebo klubove koji tolike pare daju za kloceve.![]()
jel ti malo teško palo sto taj kloc ide u wolfsburg a zec ide bogu iza nogu![]()
nije mi jasno samo kako niko nije prepoznao vanserijski talent ermina zeca![]()
a da je ganciblirisalligi
Ti opet istu filozofiju i politiku udaras.
Omalovazavas sve iz BIH repke da bi pohvalio kockaste.
Ako tako mislis,u redu tvoja odluka.Ali onda sigurno takvima nije mjesto na ovom forumu.
Kloc je nego sta,kad Ibro koji uopste nije napadac ili spic igrac ima vise golova nego taj ''ubica''
I kad ga Pandza svaku tekmu zalijepi ko mokar celofan za staklo.
Hahahha slatko sam se nasmijao kad sam ovo procitao na jednom hrvatskom portalu,Dzeko ako budes igro s ovim multitalentom bolje ti je okaci kopacke o klin hahahha omg nemoze on tebi kopacke cistit kamo li da stoji ravnopravno s tobom u napadu...OMGMožda im je cilj da u napadu igra osovina Džeko-Mandžo?
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
ako moze sa amaterima u repki sve neki talenti po turskoj i austrijskoj ligi moze i sa mandzom..SemPer_fi je napisao/la:Hahahha slatko sam se nasmijao kad sam ovo procitao na jednom hrvatskom portalu,Dzeko ako budes igro s ovim multitalentom bolje ti je okaci kopacke o klin hahahha omg nemoze on tebi kopacke cistit kamo li da stoji ravnopravno s tobom u napadu...OMGMožda im je cilj da u napadu igra osovina Džeko-Mandžo?
- Nail for Real
- Kontakt:
Prije ce igrat sa reprezentativcem BRAZILA Grafiteom nego sa MandzukicemBorkan je napisao/la:ako moze sa amaterimaSemPer_fi je napisao/la:Hahahha slatko sam se nasmijao kad sam ovo procitao na jednom hrvatskom portalu,Dzeko ako budes igro s ovim multitalentom bolje ti je okaci kopacke o klin hahahha omg nemoze on tebi kopacke cistit kamo li da stoji ravnopravno s tobom u napadu...OMGMožda im je cilj da u napadu igra osovina Džeko-Mandžo?u repki sve neki talenti po turskoj i austrijskoj ligi moze i sa mandzom..

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
jel to onaj isti mandžukić kojeg nije mamić prije godinu dana dao bez 25 m eura ili ima još jedan?
ako je isti što ispuha tako, 9 i 25 ni blizu
ako je isti što ispuha tako, 9 i 25 ni blizu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
ma treba dovesti muslimovica ja mislimNail for Real je napisao/la: Prije ce igrat sa reprezentativcem BRAZILA Grafiteom nego sa Mandzukicem

Ko su amateri Ibisevic ??? HahahhahahaBorkan je napisao/la:ako moze sa amaterima u repki sve neki talenti po turskoj i austrijskoj ligi moze i sa mandzom..SemPer_fi je napisao/la:Hahahha slatko sam se nasmijao kad sam ovo procitao na jednom hrvatskom portalu,Dzeko ako budes igro s ovim multitalentom bolje ti je okaci kopacke o klin hahahha omg nemoze on tebi kopacke cistit kamo li da stoji ravnopravno s tobom u napadu...OMGMožda im je cilj da u napadu igra osovina Džeko-Mandžo?
Zec haro vasim ponosom vasom ligom ???
Mozda Muslimovic
vidi se ko su amateri pola vam reprezentacije dolazi iz vase lige , a ona druga polovica grije klupe po evropskim klubovima...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
- NoName
- Kontakt:
Deder pročitajte još koji put naslov teme: Edin Džeko.
Diskusije o Mindžukiću, Mamiću i ostalima možete nastaviti na nekim drugim temama.
Borkane, Mrgoode, nastavljaš u istom tonu. Ako si i prvi put odlepršao ne vidim razloga da tako ne bude i ovaj put.
Diskusije o Mindžukiću, Mamiću i ostalima možete nastaviti na nekim drugim temama.
Borkane, Mrgoode, nastavljaš u istom tonu. Ako si i prvi put odlepršao ne vidim razloga da tako ne bude i ovaj put.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ko igra u nasoj ligi? trenutno niti jedan reprezentativac osim ivana strinica a on nije standardan dosad bio. tj novi je reprezentativac.SemPer_fi je napisao/la:
Ko su amateri Ibisevic ??? Hahahhahaha
Zec haro vasim ponosom vasom ligom ???
Mozda Muslimovic
vidi se ko su amateri pola vam reprezentacije dolazi iz vase lige , a ona druga polovica grije klupe po evropskim klubovima...

ko grije klupu? pogledaj malo popis reprezentativaca. i hvala bogu ne igraju u turskoj 3. ligi kao neki hasagic muslimovic zec bog zna ko jos ne.. eno sad ce nekog iz teplica zvat bog zna igraju li ligu uopce hahahahah
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Blackwargreymon, denza, hurem, rishovski, s4mke, Serha, zastitaIdentiteta i 53 gosta.