FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Istuk skin'o gace... biće trica hladno.
-
- Kontakt:
Jal nema Rustemovića jal Sarajevo bolje u svakom segmentu igre. S njim u ekipi nismo nikad više od jedan gol dali.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ja bi tu dodao i Sarica,nije ni on puno bolji od Rustema.jurisicduska je napisao/la:Jal nema Rustemovića jal Sarajevo bolje u svakom segmentu igre. S njim u ekipi nismo nikad više od jedan gol dali.
Tek sad ulaze robijasi
U jedan mi drug javio da su blizu stadiona
Sta je.bu te kontrole
Sta je.bu te kontrole
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
-
- Kontakt:
Sarić je protiv Kozare bio ubjedljivo najbolji na terenu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Dao said go na zagrijavanju glavom

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Ima ih dvadesetak, koji k.... ih imaju kontrolisatiBordomen je napisao/la:Tek sad ulaze robijasi
Sta je.bu te kontrole
Ja bi Duljeviću ZAKONOM ZABRANIO DA IZVODI KORNERE.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
3:0.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
- Kontakt:
Prva tekma bez nervoze. Imal neko od akademaca na klupi? Sad ako ne dobije neko priliku, nece nikad.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nece nikadSiouxLukavac je napisao/la:Prva tekma bez nervoze. Imal neko od akademaca na klupi? Sad ako ne dobije neko priliku, nece nikad.

1946~
Ima Heric,ako sad ne dobije 15-ak minuta ne znam kad ceSiouxLukavac je napisao/la:Prva tekma bez nervoze. Imal neko od akademaca na klupi? Sad ako ne dobije neko priliku, nece nikad.
gdje su ta nasa djeca iz akademije..?
- ThrillerHz
- Kontakt:
U akademiji...semso46 je napisao/la:gdje su ta nasa djeca iz akademije..?
Evo Kadusic dobija prilikuzagorski je napisao/la:Ima Heric,ako sad ne dobije 15-ak minuta ne znam kad ceSiouxLukavac je napisao/la:Prva tekma bez nervoze. Imal neko od akademaca na klupi? Sad ako ne dobije neko priliku, nece nikad.
1946~
-
- Kontakt:
Evo Herica, dobro je. Trebalo je i prije, ali nema veze, dobro je i ovo.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Evo i mladog Bekica, fala bogu da je dobio priliku! Gdje su skauti Getafea??SiouxLukavac je napisao/la:Evo Herica, dobro je. Trebalo je i prije, ali nema veze, dobro je i ovo.
1946~
-
- Kontakt:
Zasto Husejnovic jos uvijek nije potpuno oporavljen? Uostalom ako moze igrati protiv Kozare, prijateljsku protiv Travnika onda bi i danas mogao odigrati 10-15min.
Vi navijaci ste krivi sto ga je klub uopste i doveo, uzima dobru lovu samo trenirajuci a za te pare su se mogla dovesti 2 extra pojacanja.
Vi navijaci ste krivi sto ga je klub uopste i doveo, uzima dobru lovu samo trenirajuci a za te pare su se mogla dovesti 2 extra pojacanja.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Bravo, jes mi navijaci smo ga dovelioldtown1990 je napisao/la:Zasto Husejnovic jos uvijek nije potpuno oporavljen? Uostalom ako moze igrati protiv Kozare, prijateljsku protiv Travnika onda bi i danas mogao odigrati 10-15min.

1946~
- ElCartel11
- Kontakt:
Garantujem, ako bi igrala naveza Rustem-Saric, da bismo imali probleme. Problem je sto ce jih Cala opet u iducoj utakmici staviti u prvih 11, a i budala vidi, da brez njih igramo bolje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!