NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Prije nego sto počnete bilo šta da serete sjetite se da je ovo najeftinija Zvijezda u protekli 10ak godina. Sjetite se da smo.pričali na početku sezone da ako se ne raspadnemo bit će dobro , sad tražite neke titule. Ova ekipa nije barcelona oscilaija je bilo i bit ce. Orasje ko orsje navikana ekipa iz koje bih se moglo pojacat za proljece. Po meni korektno sve , damijanovic otac fudbala , abida nije islo i nema Zvijezde , ruku na srce tako je...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
-
- Kontakt:
Aletica dovest iz orasja,isanovica vratit,golmana kurbasica vratit, igraci nam pred nosom staje,i naravno salku jazvina dovest ako abid ode
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- bavariapivo
- Kontakt:
https://www.facebook.com/Orasje.BiH/?hc ... ED&fref=nf
ne znam jel se vidi gol iz slobodnjaka, inace imate na stranici orasje fotografije taj video ako ovaj link ne ide
rekao bih da je gol golmanova greska
ne znam jel se vidi gol iz slobodnjaka, inace imate na stranici orasje fotografije taj video ako ovaj link ne ide
rekao bih da je gol golmanova greska
-
- Kontakt:
O cemu pricamo, domacinsko sudenje, nasi losi jer nemaju klasicnog spica nasa djeca jos nisu dorasli vukovika iskusnim. Ali borbena lijepa utakmica svaka čast, treba nama jos 200k do kraja sezone da bi se mogli ukljucit forumasi ako mozete omouciti neku lovu bujrum u klub pa na upravnom odboru pametujte u svima je jasno da nemamo siroku ekipu da imamo knap jucer doljancic nije igrao pa je hasic usao i odigrao korektno nema se kome sta reci sta da smo dali gol prvi gdje bi vodila utakmica sudija pravi domacinski uz pomocnike centra ti nebi dali preci da smo poveli kojom srecom sve u svemu odlicna tekma. Po meni ako cemo se vec pojačavati Zukic br 9 ubjedljivo najjaci igrac Orasja sto je pokazao kad je usao, Isan moze proc a ono je sve ostalo tonja dole vjerujte mi ko krave se valjaju. Lijep pozdrav za kriticare al shvatite 22 000km mjesečni je budzet Zvijezde plate igraca plus trener direktor i pomocno osbolje sta hocemo mi uopste?? a prosle godine 40 000km. Taj Isan kad je bio kod nas svi ste mu **** mater poslije Zrinjskog sjetite se u dvije minute dvije greske a sad ga fol oplakujete daj ne kenjajte matereti vise.. ko hoce nek gleda Zvijezdu ko nece nemora ja cu je gledati kad budemo igrali sa Medjidjom, Zeljinom...
- theboss_RD07
- Kontakt:
Odigrat jos ove dvije utakmice uzeti obavezno 6 bodova pa vidjeti kako dalje Hadzica otjerat odmah dovesti napadača desnog beka i jednu desetku pravu .
Fadila pritisnuti za financije i juriš na premier ligu
Fadila pritisnuti za financije i juriš na premier ligu
Hocu svakakoesprit24 je napisao/la:@carli, ajd ti poradi malo na pravopisu, pa su upustaj u diskusiju samnom. Jesmol mi gledali istu utakmicu?? Prvo, momak ne zna auta izvest, drugo, Vidovic se igrao snjim. U napadu nista. Mozda se nije oporavio jos od povrede, al da sam ja trener on ne bi vidio terena.

p.s. @theboss_RD07 slazem se s tobom u 15 kola zabije 3-4 gola, takvog vec imamo
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
-
- Kontakt:
Fadil je obecao mjesecno dobru cifru al ostalo je samo na obecanjima, svi su oni zajahali Zvijezdu moj fender nema od njega nista.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ma na stranu to sto je qrac od igraca, ne bi pustio na parking od stadiona da dodje neko ko pristane igrat u klubu kao sto je Orasje za manju platu neg kod nas.
⭐
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Ako ne iskoristi svoj mandat za završetak stadiona ne treba mu dozvolit da bude predsjednik skupštinereddragon001 je napisao/la:Fadil je obecao mjesecno dobru cifru al ostalo je samo na obecanjima, svi su oni zajahali Zvijezdu moj fender nema od njega nista.
STa hocete sad od Fadila, gdje je nacalnik.... fadil i kad bi htio sta nemoze, ima i on iznad sebe, gradom vladaju komunjare a sad daje sta od zelenasa.... da ovi dadnu a da se drugi kite perijem, jos cemo se mi dugo cudit Srebreniku, ljudi prate vlast na visim nivoima i tako glasaju a kod nas uvijek kontra, nismo znali iskoristit Fadila, ovakva prilika bude jednom u 100gfender13 je napisao/la:Ako ne iskoristi svoj mandat za završetak stadiona ne treba mu dozvolit da bude predsjednik skupštinereddragon001 je napisao/la:Fadil je obecao mjesecno dobru cifru al ostalo je samo na obecanjima, svi su oni zajahali Zvijezdu moj fender nema od njega nista.
-
- Kontakt:
Druze, netreba mjesat i zelenase i crvene u to nikako, Fadil je predsjednik skupstine i ako on nece voditi klub nek da ostavku nikakav problem nije. Ima tu mnogo stvari za koje nije mjesto da se pise, pustite to pratit nivoe ove one, nek oni grade Gradačac
Njegov je zadatak kao predsjednika skupštine obezbijediti jak upravni odbor da se hoće potruditi uz svoju funkciju može i stadion završiti .
-
- Kontakt:
Da ima potporu opstine fadil bi ga zavrsio,da je sda na vlasti,velike bi pare bile u opticaju,ovako sta god fadil pokusa,komunjare ga sprijece
- theboss_RD07
- Kontakt:
Kako bi nam sad doso kakav dobar sponzor sa torbom para da se iscupamo iz ove lige,a iz kojeg razloga ovo pisem.Ja se licno bojim jednog moguceg scenarija a to je da Bosna Mionica udje u ovu ligu,mada se nadam da nece da ce ih nesto sprijecit,ako bi se to nedaj boze desilo mogla bi se zakomplikovat situacija oko daljeg funkcionisanja Zvijezde.Prije svega sponzori bi se mogli razvodnit,igranje oba kluba na Bnji,a medjusobni susret taj vaser nemogu ni zamislit.
Bosna neće u federalnu iz više razlogazmajevac je napisao/la:Kako bi nam sad doso kakav dobar sponzor sa torbom para da se iscupamo iz ove lige,a iz kojeg razloga ovo pisem.Ja se licno bojim jednog moguceg scenarija a to je da Bosna Mionica udje u ovu ligu,mada se nadam da nece da ce ih nesto sprijecit,ako bi se to nedaj boze desilo mogla bi se zakomplikovat situacija oko daljeg funkcionisanja Zvijezde.Prije svega sponzori bi se mogli razvodnit,igranje oba kluba na Bnji,a medjusobni susret taj vaser nemogu ni zamislit.
-
- Kontakt:
Sta je komunjaro istina bolitheboss_RD07 je napisao/la:Izbori su gotovi, mani se te price zivota ti

-
- Kontakt:
Vidim da se zabrinuli neki...bit će bolje još malo pa kraj
Slikanje u dresu zvijezde vidim
1.gluhic,prljaca, hamzabegovic
2.hasic, bek Kozare,Doljancic
3.moranjkic, husic senad, Mujagić
4.koprivica, Mujcic, Devedzic
5.damjanovic, Arapovic,
6.osmic, Piragić, posudba Serbedzic
7.kuzmanovic, kuduzovic kap.lukavac, zajmovic
8.huseinbasic, brckalic
9.ramic, Hasanbasic
10.limic, Facic
11.jaranovic
Slikanje u dresu zvijezde vidim
1.gluhic,prljaca, hamzabegovic
2.hasic, bek Kozare,Doljancic
3.moranjkic, husic senad, Mujagić
4.koprivica, Mujcic, Devedzic
5.damjanovic, Arapovic,
6.osmic, Piragić, posudba Serbedzic
7.kuzmanovic, kuduzovic kap.lukavac, zajmovic
8.huseinbasic, brckalic
9.ramic, Hasanbasic
10.limic, Facic
11.jaranovic
-
- Kontakt:
Nevidim u ekipi trenera vojvodica... Prije trenera koji je vodio Goražde protiv nas prvo kolo i midhata memisevica
Nevidim Islamagica Abida Stjepanovic zašto prije je Di njih kao i Hadžića i kolaka
Nevidim Islamagica Abida Stjepanovic zašto prije je Di njih kao i Hadžića i kolaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.