FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 okt 2016, 21:08

Ma ne treba otoku iznajmljivat a od novog stadiona nema nista ni za sto godina, vec se treba dogovorit sa csr-om, napravit ugovor, da mi postavimo potpuno novi teren po mogucnosti plasticni, da ga mi odrzavamo i pazimo. Ali da za svako koristenje koseva od strane nekog drugog lica ili udruzenja, procenat ide i nama.

Npr. Zeljko joksimovic hoce iznajmit kosevo, zna se cifra koju mi imamo od toga. Za takve dogadjaje postoji zastita terena tako da mu se nista ne desi. A rekao sam po mogucnosti plasticna trava jer se ona ne moze istrosit, nek igra bosna sema, visoko i jos hiljadu drugih, teren se ne moze ostetit.

Nama treba samo normalan teren. Bez obzira sto trenutno imamo krampe u ekipi. I kada smo imali stojceva, benku, cimija i slicne nisu mogli pokazati sve sto znaju bas zbog toga sto yebena lopta odskace pri obicnom pasu do igraca pet metara od tebe.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 29 okt 2016, 21:55

Harba ubija, u pm sta se desava sa igracima na Kosevu nr mogu da shvatim!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 okt 2016, 22:01

Sarajlijica1946 je napisao/la:Harba ubija, u pm sta se desava sa igracima na Kosevu nr mogu da shvatim!
Teren!
:mrgreen:

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 29 okt 2016, 22:01

generalno proklet klub,zato ga i volim[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 29 okt 2016, 22:32

FrancescoTotti je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Harba ubija, u pm sta se desava sa igracima na Kosevu nr mogu da shvatim!
Teren!
:mrgreen:
:plac:

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 29 okt 2016, 22:37

Pa koga imamo u voznom od ovih "standardnih"? Cetkovica?
Sabrine mi moje!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 okt 2016, 23:07

Mi bas imamo istancan osjecaj za dobre fudbalere. Losi su nam Bilbija,Krste,Baric,Todorovic,Okic a idoli su nam potroseni Alispahic,Stepanov,Husejnovic cak spominju i Torlaka i Djidica :pinokio:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 29 okt 2016, 23:12

BosnianKingdom je napisao/la:Pa koga imamo u voznom od ovih "standardnih"? Cetkovica?
Mihojevic i Cetkovic vjerovatno u veznom redu, a gore Bekic i Ahmet, osim ako Cala ne stavi Dulju na desetku ili tako neki eksperiment.
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 29 okt 2016, 23:15

bordobijeli je napisao/la:Mi bas imamo istancan osjecaj za dobre fudbalere. Losi su nam Bilbija,Krste,Baric,Todorovic,Okic a idoli su nam potroseni Alispahic,Stepanov,Husejnovic cak spominju i Torlaka i Djidica :pinokio:
Kako nisu idoli... najveci svih vremena
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 29 okt 2016, 23:26

bordobijeli je napisao/la:Mi bas imamo istancan osjecaj za dobre fudbalere. Losi su nam Bilbija,Krste,Baric,Todorovic,Okic a idoli su nam potroseni Alispahic,Stepanov,Husejnovic cak spominju i Torlaka i Djidica :pinokio:
Ne mozes Torlaka sa njima nikako :nene:
Stepanov odigrao 3/4 utakmice ako ga na osnovu toga mozete proglasiti dobrim ili losim vi ste genijalci
Husejnovic je uradio "malo" za nas osim gola Zelji i Levskom(po meni)
Alispahic pa ako je bolji od trenutno rustema nije bog
Djidic :eh: no comment
Ps Hvalili ste svi Barbarica protiv Lecha kad je povukao loptu u stilu Torlaka
Jedino sad za to ima damu Mihojevic zbog toga ce aBd ubzo sa ovim"promjenama" postati kapiten
I bolji nego sto je Torlak bio
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 29 okt 2016, 23:48

Svega se brate nakupilo, loseg previse, kako ce uspjet kod nas kad ga dovede Dino a ne struka pa jos dodaj Jesica pa jos igrao sa emersonom i cezarom i ostalim krmpama jbg da je Ronaldo propao bi kod nas. Nemamo neku shemu po kojoj treba dovoditi igrace ciljano, nego sve preko stele, sve na misice nesto i ne moze na kraju dobro zavrsiti.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 30 okt 2016, 00:10

sasistika je napisao/la:
Zip je napisao/la:Rece forumas jurisic da cemo imati snacajnu finansijsku injekciju..
Onda slijedi onaj Kustin odgovor na 15 pitanja, i pricanje protiv Kena..
Nastavak price protiv Kena..

Mozda je otkaz dobio, mozda Tan odnosno Ken ce imati vise hrabrosti/razloga da ulozi u ekipu,jer su otjerali upravu..
Svasta tu ima, vidjet cemo kako ce biti na zimu...
A zašto mi svi bezrezervno vjerujemo Tanu toliko?? Mislim da je mudro ostaviti neku šansu da su naši ljudi iz uprave bili iskreni i dobronamjerni prema svom klubu za kojeg i navijaju (selimović itd..) Ja lično od početka sumnjam u časne namjere kladioničarskog tajkuna i nikad ga nisam oslovio sa Amidža..
Što se tiće ovog Kena,taj nam ga je zabiberio sa svojim insistiranjem u dovođenju lopova Ješića fudbalske neznalice!!! Ima i do naših al mislim ipak da niko od njih nije zaobilazio,kad se o lovi radi,u odlukama glavnog investitora i većinskog vlasnika ;)
Ken sigurno nije bio za Jesica, jer nebi Dino govorio da je Tan poslao pismo da se Jesic ne smije otpustiti a onda nakom 5 dana noga.Ne pisi gluposti.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 okt 2016, 00:22

Jesic je bio odabir Tanovih ljudi. Bio im je predocen spisak tri imena. Kinezi su odabrali Jesica.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 okt 2016, 01:06

Evander je napisao/la:Jesic je bio odabir Tanovih ljudi.
Evander je napisao/la: Bio im je predocen spisak tri imena.
:wtf:

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 30 okt 2016, 01:08

Evander je napisao/la:Jesic je bio odabir Tanovih ljudi. Bio im je predocen spisak tri imena. Kinezi su odabrali Jesica.
Ko je kome predočio spisak od tri imena?
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

husE
Kontakt:

Post Postao/la husE » 30 okt 2016, 01:53

Uredu Alispahic i Stepanov, ali zasto Torlak i Husejinovic :?:

Koliko je Torlak dao klubu i u kakvim vremenima, niti jedan igrac na poziciji stopera nije a niti ce u skorije vrijeme napraviti isto, momak je navijac Sarajeva i sa ako se ne varam preko 130 utakmica u nasem dresu uz to bio kapiten, u nikakvog negativnom kontekstu se njegovo ime ne zasluzuje nalaziti.

Husejinovic, je prije odlaska u Dinamo bio najbolji igrac lige i najbolji poslijeratni igrac Sarajeva, puno nam je dao tada i odnosio se prema dresu kako svi treba da se odnose. Danas je takav kakav jeste nazalost povrede su ga unazadile, a zadnju utakmicu koju je igrao protiv Kozare odradio je sasvim dobro asistencija,stativa, gol uz to jos par dobrih poteza, u nastavku nas mozda jos i iznenadi.

Bar je ovo moje misljenje, ko danas sve nosi nas dres i ko se zove kapitenom oni su za njih galaktikosi :) .

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 30 okt 2016, 06:35

svi u zenicu!!! :kafa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 okt 2016, 09:17

husE je napisao/la:

Uredu Alispahic i Stepanov, ali zasto Torlak i Husejinovic :?:

Koliko je Torlak dao klubu i u kakvim vremenima, niti jedan igrac na poziciji stopera nije a niti ce u skorije vrijeme napraviti isto, momak je navijac Sarajeva i sa ako se ne varam preko 130 utakmica u nasem dresu uz to bio kapiten, u nikakvog negativnom kontekstu se njegovo ime ne zasluzuje nalaziti.

Husejinovic, je prije odlaska u Dinamo bio najbolji igrac lige i najbolji poslijeratni igrac Sarajeva, puno nam je dao tada i odnosio se prema dresu kako svi treba da se odnose. Danas je takav kakav jeste nazalost povrede su ga unazadile, a zadnju utakmicu koju je igrao protiv Kozare odradio je sasvim dobro asistencija,stativa, gol uz to jos par dobrih poteza, u nastavku nas mozda jos i iznenadi.

Bar je ovo moje misljenje, ko danas sve nosi nas dres i ko se zove kapitenom oni su za njih galaktikosi :) .
Ma njeg sam spomenuo iz razloga Djidica i Husejnovica ne zivi se od stare slave to sam htio reci kod nas ljudi i sad misle da bi Torlak i Djidic bio dobro rijesenje u odbrani.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 30 okt 2016, 09:19

Yebi male radioaktivne :opaopa:
ZZ

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 okt 2016, 09:23

Jovic prvak u Angoli ko god ode od nas dozivi procvat :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, bvsic, Majestic-12 [Bot] i 63 gosta.