FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 15 jul 2010, 14:40

Za karte mislim da ce se kretat ovako:

Jug:8 ili 7KM Zapad:15 ili 14 KM Istok:11 ili 12KM
Tako je bar bilo sa new castelom,a s malagom

Jug:5 KM Zapad:12 KM Istok:10 KM Sjever:8 KM
Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 15 jul 2010, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
svoj ti pos'o !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 jul 2010, 14:44

Dosta o tome,kada bude aktuelno mozete o tome do tada se zabavite necim drugim!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 15 jul 2010, 14:57

Isnar je napisao/la:
droba je napisao/la:Mandžukić se već pozdravio sa suigračima i otišao u Wolfsburg!

Mandža se nakon jutarnjeg treninga u 9.30 pozdravio sa suigračima i objavio da odlazi u Wolfsburg na potpis ugovora. Dinamu će od transfera propasti 9 milijuna eura

Mario Mandžukić je konačno riješio pitanje svoje budućnosti, a Zdravko Mamić je izgubio 'tempiranu bombu u svlačionici', ali i svog najboljeg igrača. Mandža se nakon jutarnjeg treninga u 9.30 pozdravio sa suigračima i objavio da odlazi u Wolfsburg na potpis ugovora. Dinamu će od transfera propasti 9 milijuna eura, a Mandžukić će u Njemačkoj zarađivati 1,5 milijuna eura po sezoni. Cijeli transfer je praktički bio dogovoren nakon utakmice protiv Kopra, a sada se rješavaju formalnosti. Tako su braća Mamići Damir Vrbanović jutros viđeni u HNS-u kako rješavaju papirologiju...

Da je protiv Kopra odigrao svoju posljednju utakmicu u modrom dresu, već sada bivši napadač Dinama je nagovijestio rečenicom 'nikad ne znaš tko te gleda'. Stalno se smijao, uopće nije sličio na prošlogodišnjeg namrgođenog Mandžukića, ali dva dana poslije postalo je jasno i zbog čega je talentirani napadač bio tako dobre volje. Dolazak Mandžukića sigurno je razveselio trenera Vukova Stevea McClarena, ali još više i Edina Džeku. Dolazak Mandže je jasan znak da Wolfsburg na kraju ipak prodaje sjajnog BiH napadača...
I da nam konacno legnu pare :!:
Mandzukic dolazi kao treci napadac, zamjena za Martinsa. Nikakav jasan znak da Dzeko odlazi i da nama pare dolaze.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 jul 2010, 15:19

Zeljovac je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
droba je napisao/la:Mandžukić se već pozdravio sa suigračima i otišao u Wolfsburg!

Mandža se nakon jutarnjeg treninga u 9.30 pozdravio sa suigračima i objavio da odlazi u Wolfsburg na potpis ugovora. Dinamu će od transfera propasti 9 milijuna eura

Mario Mandžukić je konačno riješio pitanje svoje budućnosti, a Zdravko Mamić je izgubio 'tempiranu bombu u svlačionici', ali i svog najboljeg igrača. Mandža se nakon jutarnjeg treninga u 9.30 pozdravio sa suigračima i objavio da odlazi u Wolfsburg na potpis ugovora. Dinamu će od transfera propasti 9 milijuna eura, a Mandžukić će u Njemačkoj zarađivati 1,5 milijuna eura po sezoni. Cijeli transfer je praktički bio dogovoren nakon utakmice protiv Kopra, a sada se rješavaju formalnosti. Tako su braća Mamići Damir Vrbanović jutros viđeni u HNS-u kako rješavaju papirologiju...

Da je protiv Kopra odigrao svoju posljednju utakmicu u modrom dresu, već sada bivši napadač Dinama je nagovijestio rečenicom 'nikad ne znaš tko te gleda'. Stalno se smijao, uopće nije sličio na prošlogodišnjeg namrgođenog Mandžukića, ali dva dana poslije postalo je jasno i zbog čega je talentirani napadač bio tako dobre volje. Dolazak Mandžukića sigurno je razveselio trenera Vukova Stevea McClarena, ali još više i Edina Džeku. Dolazak Mandže je jasan znak da Wolfsburg na kraju ipak prodaje sjajnog BiH napadača...
I da nam konacno legnu pare :!:
Mandzukic dolazi kao treci napadac, zamjena za Martinsa. Nikakav jasan znak da Dzeko odlazi i da nama pare dolaze.
martins u rubin kazanu :D
Za zivot cijeli!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 15 jul 2010, 15:19

Mandzukic dolazi kao treci napadac, zamjena za Martinsa. Nikakav jasan znak da Dzeko odlazi i da nama pare dolaze.[/quote]

Dzeko ide sigurno, ovo je samo dizanje cijene i cekanje da se vide i skontaju koji se igraci mogu dovesti za zamjenu...
Pa Edin je malo reci nezadovoljan, a nevjerujem da su u wolfsburgu budale da bezveze drze nezadovoljnog igraca koji nema motiv vise igrati za njih, a mogu uzeti rekordnu cifru...
Tako da ce se sigurno prodati

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jul 2010, 15:36

Zeljovac je napisao/la:Mandzukic dolazi kao treci napadac, zamjena za Martinsa. Nikakav jasan znak da Dzeko odlazi i da nama pare dolaze.
Upravo tako, oni ce probati nadomjestiti odlazak Dzeke sa opcijom igrac plus novac tipa gomez i lova ili sta ti ja znam neko drugi.Nadam se da ce se Dzeko udati svi bi odahnuli :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 15 jul 2010, 15:39

SUZE U OČIMA, PONOS U DUŠI
NAJJAČI OSTAJU, NIKAD NE ODUSTAJU
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !!!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

suad_pitar
Kontakt:

Post Postao/la suad_pitar » 15 jul 2010, 16:13

Imaju li negdje golovi i sanse sa utakmice hapoel zeljo. Baz vrijedjanja nisam vidio golove pa ako neko ima neka se javi i postavi.
Hvala....
SAMI PROTIV NJIH

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 15 jul 2010, 16:29

suad_pitar je napisao/la:Imaju li negdje golovi i sanse sa utakmice hapoel zeljo. Baz vrijedjanja nisam vidio golove pa ako neko ima neka se javi i postavi.
Hvala....
znam te,hoćeš malo da ćeifiš..znam za link ali ti nedam :D

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 15 jul 2010, 16:34

suad_pitar je napisao/la:Imaju li negdje golovi i sanse sa utakmice hapoel zeljo. Baz vrijedjanja nisam vidio golove pa ako neko ima neka se javi i postavi.
Hvala....
ovdje ga nećeš vidjeti
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Mostar47
Kontakt:

Post Postao/la Mostar47 » 15 jul 2010, 16:51

krivo mi je zbog poraza u Telavivu,ali to je naša stvarnost,nadati se da će biti bolje,dolazi nam Džafić,nadam se i Kutalija i dva bočna igrača...

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 15 jul 2010, 16:54

Mostar47 je napisao/la:krivo mi je zbog poraza u Telavivu,ali to je naša stvarnost,nadati se da će biti bolje,dolazi nam Džafić,nadam se i Kutalija i dva bočna igrača...
:? :o :?:
1996

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 15 jul 2010, 16:59

De ba dosta više s Džafićem :D

Groundhopper
Kontakt:

Post Postao/la Groundhopper » 15 jul 2010, 17:06

Ko tako pametan se može sjetiti ideje da zvanični klupski sajt rekonstruiše za vrijeme kada bi možda trebao i vjerovatno imao najviše posjeta :?: :?: U vrijeme kada klub nastupa u Evropi,uspješno ili ne klupski sajt ne radi pa je tako svaki interesant za bilo kakav podatak o Želji lišen informacija! :roll: :oops:
Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 15 jul 2010, 17:06

U 7 je trening pa DOBRODOSLI dole na Grbavicu. Ipak smo mi jos uvijek navijaci...
Vidimo se dole za 2 sata!!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 15 jul 2010, 17:34

Još malo pa će august i nadam se još jedan razgovor s onim Švabama za stadion :) . Valjda će nešto biti, sa malo para možemo ušminkati Grbavicu. Inače, šta je s Kutalijom, jer ima neko zainteresovan za njega iz inostranstva? Jer sam čuo ako ne bude niko bio, ide u Želju.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jul 2010, 17:42

Groundhopper je napisao/la:Ko tako pametan se može sjetiti ideje da zvanični klupski sajt rekonstruiše za vrijeme kada bi možda trebao i vjerovatno imao najviše posjeta :?: :?: U vrijeme kada klub nastupa u Evropi,uspješno ili ne klupski sajt ne radi pa je tako svaki interesant za bilo kakav podatak o Želji lišen informacija! :roll: :oops:
Znas sta momci koji rade sajt zalazu vise svog vremena i znanje i volje nego bilo ko u klubu i da nije par momaka ne bi ni zvanicnog sajta ni bilo, druga stvar ne znas ni razlog zbog kojeg ne radi pa popusti malo ziv bio...Najlakse je srati po nekome pomozi im malo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 15 jul 2010, 18:21

Samo je sreća što je trener hapoela onako gospodski,valjda mu bilo žao gledat i nabijat nas fino rukom rekao da njegovi igrači malo stanu igraju povučenije,veli dosta im 5 komada i igramo sad onako ako šta uđe uđe onako smo baš jadni izgledali,pravi jadi jadni i bijeda :arrow:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 15 jul 2010, 18:21

E Pile, ili Sejo, svejedno, ko već radi na sajtu, možel par detalja šta će biti na sajtu. Obradovao sam se kad sam čuo za 360 stepeni Grbavicu, ali hoće li biti nekih novih tekstova o Želji, historiji, rezultatima, nešto što bi nam bilo zanimljivo.

samir-tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir-tm87 » 15 jul 2010, 18:25

EE LJUDI KADA CE BITI TRENING ZELJE..NA GRBAVICI MSM KOJI DAN
:D :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Levin, Lokomotifa, Mana i 193 gosta.