Ko po loju bratejasko_juve je napisao/la:
necu uzeti,cekacu veceras.. ako prodje bice cascenja

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ko po loju bratejasko_juve je napisao/la:
Ma kad braca veceras zakukaju nema sanse da padnesjasko_juve je napisao/la:
Jel ti zrinjski kvota 1 ili si ih zayebojasko_juve je napisao/la:Ma danas sam popadao sve zivo..i ostade ovaj tiket u igri eto..ne bi me cudilo da Parker dadne 11 il da Juka dobije 2 tehnicke sta ja znam.. odo odspavat do 3
Uključi se na vrijeme, ovdje je ludilo u gluho dobajasko_juve je napisao/la:Ma danas sam popadao sve zivo..i ostade ovaj tiket u igri eto..ne bi me cudilo da Parker dadne 11 il da Juka dobije 2 tehnicke sta ja znam.. odo odspavat do 3
pijanicooo umri u samoćiiiforumasmahalas je napisao/la:bravo panjevi portugalski četri dana kad bi igrali go ne bi pao
ma džesi okano ništa pamuk i ti fazoni včrsgaston je napisao/la:Uključi se na vrijeme, ovdje je ludilo u gluho dobajasko_juve je napisao/la:Ma danas sam popadao sve zivo..i ostade ovaj tiket u igri eto..ne bi me cudilo da Parker dadne 11 il da Juka dobije 2 tehnicke sta ja znam.. odo odspavat do 3![]()
![]()
pijanicooo umri u samoćiiiforumasmahalas je napisao/la:bravo panjevi portugalski četri dana kad bi igrali go ne bi pao
Slabo ce ko njih zayebatboss991 je napisao/la:Jel ti zrinjski kvota 1 ili si ih zayebojasko_juve je napisao/la:Ma danas sam popadao sve zivo..i ostade ovaj tiket u igri eto..ne bi me cudilo da Parker dadne 11 il da Juka dobije 2 tehnicke sta ja znam.. odo odspavat do 3?
Sta je ba ovo jarane, -5.5 kvota 1.55, extraNebeskaSila96 je napisao/la:Ma kad braca veceras zakukaju nema sanse da padnesjasko_juve je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.