NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Taksista romske klijentele![]()
recenice koje pocinju sa malim slovom iza dvije-tri tacke
![]()
pa jazavac jedan provaljen si odmah. Isto si zec u grmu u jesenjem periodu
![]()
a grob te yebo psihu sam im ostetio
Idi u qrac, umirem
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Taksista romske klijentele![]()
![]()
![]()
a fazona jarane..pa sta je ovo..iz posta u post ponavljas iste fazone i iste supljake valjas..iz Sarajeva sam i pitar citav zivot..Velez postujem..ali takve supljake ko tebe ne postuje niko pa je to vjerojatno razlog sto vecinu svog dana provedes sakriven iza tastature na forumu..bjezi..NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Taksista romske klijentele![]()
![]()
![]()
Prava jazbina.7aprildomemoj je napisao/la:Gledam vas na city tv protiv gradskog rivala pa me iznenadilo koliko stolica je počupano na glavnoj tribini. Nedostaje preko 70 % sjedalica
Koliko znam ostecene stolice se polako skidaju jer je u planu da se postave nove. Dakle, nije nikakav primitivizam nego plansko skidanje.7aprildomemoj je napisao/la:Gledam vas na city tv protiv gradskog rivala pa me iznenadilo koliko stolica je počupano na glavnoj tribini. Nedostaje preko 70 % sjedalica
Ko je spominjo primitivizamsamo_lijevo je napisao/la:Koliko znam ostecene stolice se polako skidaju jer je u planu da se postave nove. Dakle, nije nikakav primitivizam nego plansko skidanje.7aprildomemoj je napisao/la:Gledam vas na city tv protiv gradskog rivala pa me iznenadilo koliko stolica je počupano na glavnoj tribini. Nedostaje preko 70 % sjedalica
Evo ja ću ti potvrditi da idu uskoro nove stolice na centralnoj tribini. Toliko.7aprildomemoj je napisao/la:Ko je spominjo primitivizamsamo_lijevo je napisao/la:Koliko znam ostecene stolice se polako skidaju jer je u planu da se postave nove. Dakle, nije nikakav primitivizam nego plansko skidanje.7aprildomemoj je napisao/la:Gledam vas na city tv protiv gradskog rivala pa me iznenadilo koliko stolica je počupano na glavnoj tribini. Nedostaje preko 70 % sjedalicaOno mi baš ne liči na plansko skidanje al nejse
Hvala bogu i biće još više.ANTIFA ! je napisao/la:emil02in je napisao/la:Ima i JablaničanaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bagra mostarska![]()
Konkretno na ovoj slici ima i Jablanicana i Konjicana i naravno raje sa Ilidze.
Sve nas ista ljubav spaja !
Nemoj me pogresno shvatiti nisam imao namjeru da tebi kacim nesto sto nisi rekao. Cisto sam napisao da ne bude kako raja unistava svoj stadion.7aprildomemoj je napisao/la:Ko je spominjo primitivizamsamo_lijevo je napisao/la:Koliko znam ostecene stolice se polako skidaju jer je u planu da se postave nove. Dakle, nije nikakav primitivizam nego plansko skidanje.7aprildomemoj je napisao/la:Gledam vas na city tv protiv gradskog rivala pa me iznenadilo koliko stolica je počupano na glavnoj tribini. Nedostaje preko 70 % sjedalicaOno mi baš ne liči na plansko skidanje al nejse

Ne moraju ostati ako zelis jedanKenoRob je napisao/la:Morate ostati da bar imamo jedan derbi na godinu
Ma i Ninu nabit nogom. Nedavno u artu ko zemlja. Gotivio sam ga bio jer je Jakirovic stara poznata mostarska porodica. Haj ono kontam nas je jos Ibrica birvaktile igrao za Velez. Ma otjerat sve neozbiljne i antitalente. Klub ispred sentimentalnosti. Ne moze viseNeutral je napisao/la:Prošlogodišnji Velež bi se prošetao ovom ligom. Tu nema ama baš nikakvog kvaliteta, jedino Novo i Mahe spremni, ostali nespremni i umiru na terenu nakon 30 minuta, što se potencijala tiče, Pika i Tare, te Nino bi mogli igrati u Veležu, ostali ne. Beba totalno out of position, igrač koji je trebao davno igrati u prvom timu Veleža, ali prije 6-7 godina.
Katastrofa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.